Gebeliğe Hazırlık Yine hasta olmak .. neden bebiş olmuyo 😞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn canım neden moral bozasın ki bizim boyle düşünmemize sebep olanda çevre baskısı değil mi .. rabbim sağlık sıhhat versin öncelikle bir yarıs yok ama herkesin bebek yok mu ? Doktor ne diyo ? Şunu ye bunu yee demeleeri varyaa 😂😁 amann bosver gitsin be cnm
Sinir oluyorum zaten evli çiftlerin yatak odalarına kadar karışan boş insanlara. Iyice strese sokuyorlar. Sanki hamile kalanlar kendi marifetleriymis gibi hava atıyorlar birde. Veren de vermeyen de Rabbim.
O işgüzarların dediklerine bakma. Çocuğunuz olana kadar eşinle gez toz evliliğinin tadını çıkar. ❤❤❤❤❤

Canım hamileyim suan 🤣🤣 konuyu actıktan 2 gün sonra anladım ki bebiş var adetim 3 gün gecti test yaptım silik cıktı simdi hastaneye gidiyorum ve ovulasyon testi yle yumurtlama zamanını buldum takmıyordum fazla ama her ay kırmızılar gelince neden tamrımmm diyesim vardı o kadar 😊😊 teşekküt ederim önerilerin için ama cok şükür sanırım hamileyim ❣❣❣❣❣❣
Şimdi okudum yorumları. Tebrik ederim. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

Canım hamileyim suan 🤣🤣 konuyu actıktan 2 gün sonra anladım ki bebiş var adetim 3 gün gecti test yaptım silik cıktı simdi hastaneye gidiyorum ve ovulasyon testi yle yumurtlama zamanını buldum takmıyordum fazla ama her ay kırmızılar gelince neden tamrımmm diyesim vardı o kadar 😊😊 teşekküt ederim önerilerin için ama cok şükür sanırım hamileyim ❣❣❣❣❣❣
ozaman bize fikir var. ovulasyonla hangi günleri değerlendirdin? çabuk anlat :halay:

İnşallah kist olmaz bide onla uğraşmak zorunda kalırım ☹ Şu an tedavi görüyo musunuz
Kistten dolayı bu ay ara verdi doktorum ve rahim filmi istedi ama ben kendi memleketimde bildiğim iyi bi doktor var ona gidecem bu ay. Mutlaka yumurta kontrollerini yaptır bende olmadı ama çok okudum ilk klomenle hamile kalan inşaAllah sende kalırsın

Kistten dolayı bu ay ara verdi doktorum ve rahim filmi istedi ama ben kendi memleketimde bildiğim iyi bi doktor var ona gidecem bu ay. Mutlaka yumurta kontrollerini yaptır bende olmadı ama çok okudum ilk klomenle hamile kalan inşaAllah sende kalırsın
Her kontrolüm tamam canım benim her şeye baktırdı. Tüplerime yumurtalıklarıma her şey çok güzel sadece stres yapma diyo doktorlar ☹️ Şuan adet sancılarım var dün test yaptım negatif bu ay geçti ben gizem gibi bir mucize yaşayacağımı sanmıyorum 😢

Kızlar detaylı bir muayene için kadın doğumun infertelite bölümünemi gittiniz

Her kontrolüm tamam canım benim her şeye baktırdı. Tüplerime yumurtalıklarıma her şey çok güzel sadece stres yapma diyo doktorlar ☹ Şuan adet sancılarım var dün test yaptım negatif bu ay geçti ben gizem gibi bir mucize yaşayacağımı sanmıyorum 😢
Benm ilk klomen kullandığımda 4 gün gecikti Rabbim vermek isterse imkansızlıklara rağmen verir ben eşimin işi dolayısı ile ilçede yaşıyorum o yüzden hiç uğraşım yok sürekli bu durum aklımda kafamdan alabilsem brnde rahat kalacağımı düşünüyorum ama atamıyorum sürekli aklımda

Ben tüp bebek doktoruna gidiyorum infertelite diye ayrı bölüm görmedim canım varsa da araştırmak lazım
Ben ilk ay kadın doğuma gittim simirle ultrasona baktı bişey yok dedi bu yumurtalıklara falan bakılıyor ya ona hangi bölüm bakar acaba

Kasıklarda bir ağrı var dün açık penbe akıntı geldi hasta oldum şimdi kahverengiye döndü

Evet kan tahlillerinide yaptı onlarda güzel dedi bir sene deneyin olmazsa birdaha gel dedi insan takıyo niye olmuyor diye

X