Merhaba kızlar .Daha önce sevgilimle olan kültür farkından dolayı ailesine karşı duruşunu anlatmıştım ve olmaz demiştiniz. Sevgilimin ailesi sonunda artık ilişkiyi kabul etti fakat erkek arkadaşım ben artık aileme kabul ettiriliş sürecinde yorulmamdan , ileride ailesine daha yakın oturmak istediğinden benimle arasındaki kültür farkının sorun oluşturacağından fakat beni çok sevdiğini bırakmak istemediğini falan belirtti. Anlayacağınız benim için kasım ayından beridir ailesini kabul ettirmek için uğraşan adam ailesi kabul edince çark etti. o kadar üzülüyorum ki hem zaman kaybına , hem madem niyeti evlenmek değildi ne diye ailesini bu kadar karşısına aldı , uğraştı. artık aklım almıyor. onun öfke probleminin olmayışı, kıskançlık huyunun olmaması ,şiddete meyilinin olmaması, ağzından küfür duymayışım , onun yanında mutlu olmam , gezmeyi sevmesi , beni yargılamadan sevmesi bu tarz şeyler beni çok çekmişti. kaybettiğim için de üzgünüm. Bunları hak etmediğimi de biliyorum. evlilik sorumluluğunu alamayacakmış .