- 17 Temmuz 2018
- 4.055
- 18.824
- 208
Yahu su dolap filan milletin eski püsküsunu kullanmaya ne meraklısınız sonra da şikayet ediyorsunuz
Yahu su dolap filan milletin eski püsküsunu kullanmaya ne meraklısınız sonra da şikayet ediyorsunuz
Yenisine 90 tl vereceğim kitabı 20 tlye aldım. 70 tl cebime kaldı . Bunun neresi kötü ki ? Bir de sizin gibi büyük konuşanların hepsinin başına geliyor kınadıkları şeylerYahu su dolap filan milletin eski püsküsunu kullanmaya ne meraklısınız sonra da şikayet ediyorsunuz
Çok sığ bir bakış açısı.Yahu su dolap filan milletin eski püsküsunu kullanmaya ne meraklısınız sonra da şikayet ediyorsunuz
Ne alaka tüketim çılgınlığına biraz faydası oluyor ayrıca etiketli ürunler bile var eski püskü şeyleri kim koyuyorYahu su dolap filan milletin eski püsküsunu kullanmaya ne meraklısınız sonra da şikayet ediyorsunuz
Kırık olduğunu bilerek alınca öyle olmuyor. Bir de birkaç sene önce ikinci el ürünün iadesi olmuyordu. Kullanılmış olma ihtimaline karşı.Dolabın canlı destek hattına bağlandınız mı? Teslim aldıktan sonra 1 gün içinde para iadesi yapıyorlar.
Dolap zaten 2. El ürün demek iade tabiki varKırık olduğunu bilerek alınca öyle olmuyor. Bir de birkaç sene önce ikinci el ürünün iadesi olmuyordu. Kullanılmış olma ihtimaline karşı.
Geri dönüşüm, sürdürülebilirlik, çevre kirliliği, tüketim çılgınlığı gibi şeyler duymadınız mı hiç?Yahu su dolap filan milletin eski püsküsunu kullanmaya ne meraklısınız sonra da şikayet ediyorsunuz
Dolap destek yarım saattir ekranda açık ama nafile bağlanmıyor. Nasıl bağlantı olacak ki, belirten bir arayüz yok sayfa durağan duruyor. Bir şey anlamadım. Evet beni hem dolaptan hem telden engelledi ama anlatacağım bir merci yokSatıcı illa inat eder gönderirse de kapıdan geri göndereceğinizi belirtin ürünün altina yorum olarak. Gerci engellemiş sizi. O zaman dolap destek ile iletişime girin. Engellemesi bile onun aleyhine.
İade var pamuk. Ürün fotograftaki gibi mi, anlatıldığı gibi mi bunları soruyor. Ben 1 kere iade istedim. Satıcı günlerce kargoya vermedi. Bende dedim daha kaç gün bekleyeceğim. O gün destek hattına bağlandım. Paramı iade ettiler.Kırık olduğunu bilerek alınca öyle olmuyor. Bir de birkaç sene önce ikinci el ürünün iadesi olmuyordu. Kullanılmış olma ihtimaline karşı.
Butikler sardı dolabı. Etiketli ürünler de çok fazla.Dolap zaten 2. El ürün demek iade tabiki var
Aynen ben de geçen 100 tl olan kitabı 17 tlye aldım. Valla babam bile indirmiş dolabı o da alıyoYenisine 90 tl vereceğim kitabı 20 tlye aldım. 70 tl cebime kaldı . Bunun neresi kötü ki ? Bir de sizin gibi büyük konuşanların hepsinin başına geliyor kınadıkları şeyler
Umarım dediğiniz gibi olur. O kadar anlattım ama cevap yerine engelledi.Açıklamada belirtmiş, zaten başlık kısıtlı. Ürünü kargo yaptı mı? Yaptıysa ürünü kargocudan almayın. Yapmadı ise zaten 12 saat sonra o kabul etmese bile olacak iptal. Ben bir dolap kurduyum :)) bir şey olursa sorabilirsiniz. Dolap hep alıcının yanında
İlla destekten konuşmanıza gerek yok. Yardim bölümünden okuyabilirsiniz. Satıcı iadenizi reddedince ekiplerin önüne düşüyor. Ortalama 1 saat içinde onay ya da red yapılıyor. İade talebiniz ekipler tarafindan reddedilirse geçmiş olsun.Dolap destek yarım saattir ekranda açık ama nafile bağlanmıyor. Nasıl bağlantı olacak ki, belirten bir arayüz yok sayfa durağan duruyor. Bir şey anlamadım. Evet beni hem dolaptan hem telden engelledi ama anlatacağım bir merci yok
Yurtdışında 2. El satan dükkanlar var. Zenginler 2. El Louis Vuitton çanta bile alıyor. Kimse de elin eskisi demiyor.Yahu su dolap filan milletin eski püsküsunu kullanmaya ne meraklısınız sonra da şikayet ediyorsunuz
Nasıl bağlantınız, ben yarım saattir bağlanıyorum. Ekran durağan bir şekilde duruyor.İade var pamuk. Ürün fotograftaki gibi mi, anlatıldığı gibi mi bunları soruyor. Ben 1 kere iade istedim. Satıcı günlerce kargoya vermedi. Bende dedim daha kaç gün bekleyeceğim. O gün destek hattına bağlandım. Paramı iade ettiler.
Kod oluşturması hiç önemli değil bu gece iptal olurUmarım dediğiniz gibi olur. O kadar anlattım ama cevap yerine engelledi.
Dolap destekten dodoya bağlan oradan bu cevap yeterli değile bas ordan canlı desteğe bağlan dolap temsilcisiyle canlı gorusebilirsin onlar cevaplarDolap destek yarım saattir ekranda açık ama nafile bağlanmıyor. Nasıl bağlantı olacak ki, belirten bir arayüz yok sayfa durağan duruyor. Bir şey anlamadım. Evet beni hem dolaptan hem telden engelledi ama anlatacağım bir merci yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?