Yine dolap yine ben

Yahu su dolap filan milletin eski püsküsunu kullanmaya ne meraklısınız sonra da şikayet ediyorsunuz

Geri donusume katki, daha az atik cikararak dogayi koruma, dunyamizda kaynaklarimiz sinirli oldugu icin kaynaklarin surdurulebilir kullanimi size bir anlam ifade etmiyor mu?

Ben kiyafet ve ayakkabilarimi bagislamayi tercih ediyorum satmak yerine ama ozellikle buyuk mobilyalar ve kucuk ev aletleri, elektronik aletlerde ikinci el dongusunu desteklemek dunyamiz icin cok onemli. Sonucta cocugunuzun gidecegi bir B gezegeni yok, elimizdeki sadece bu.

Yahu su dolap filan milletin eski püsküsunu kullanmaya ne meraklısınız sonra da şikayet ediyorsunuz
Yenisine 90 tl vereceğim kitabı 20 tlye aldım. 70 tl cebime kaldı . Bunun neresi kötü ki ? Bir de sizin gibi büyük konuşanların hepsinin başına geliyor kınadıkları şeyler

Çok sığ bir bakış açısı.
1 tshirt üretimi icin kaç ton su harcandığını biliyor musunuz?
Halbuki gelişmiş toplumlarda 2.ele hic de sizin gibi bakmiyorlar.
Avrupada amerikada japonyada gayet yaygın.
Bizim asgari ucretlimiz et alacak parasi yokken kredi ile iphone almaya çalışırken
Onlarin ust duzey yoneticileri garaj satışları yapip kullanmadığı eşyalarını satip 2. El kıyafetler almaktan gocunmuyorlar.
Saglikli tüketim alışkanlıklarımız yok nitekim.
Azıcık bilinçli olan ya da maddi olarak bunu tercih edene de milletin eski pususuna meraklı damgası vuruyoruz.
Aferin bize.

Dolabın canlı destek hattına bağlandınız mı? Teslim aldıktan sonra 1 gün içinde para iadesi yapıyorlar.
Kırık olduğunu bilerek alınca öyle olmuyor. Bir de birkaç sene önce ikinci el ürünün iadesi olmuyordu. Kullanılmış olma ihtimaline karşı.

Geri dönüşüm, sürdürülebilirlik, çevre kirliliği, tüketim çılgınlığı gibi şeyler duymadınız mı hiç?

Siz siparişi iptal ettiniz. Satıcı iptali kabul etmezse bile belli bir süre sonra otomatik iptal oluyor sanırım. Ama o sürede kargolanırsa ürün nasıl olur bilmiyorum

Satıcı illa inat eder gönderirse de kapıdan geri göndereceğinizi belirtin ürünün altina yorum olarak. Gerci engellemiş sizi. O zaman dolap destek ile iletişime girin. Engellemesi bile onun aleyhine.
Dolap destek yarım saattir ekranda açık ama nafile bağlanmıyor. Nasıl bağlantı olacak ki, belirten bir arayüz yok sayfa durağan duruyor. Bir şey anlamadım. Evet beni hem dolaptan hem telden engelledi ama anlatacağım bir merci yok

Kırık olduğunu bilerek alınca öyle olmuyor. Bir de birkaç sene önce ikinci el ürünün iadesi olmuyordu. Kullanılmış olma ihtimaline karşı.
İade var pamuk. Ürün fotograftaki gibi mi, anlatıldığı gibi mi bunları soruyor. Ben 1 kere iade istedim. Satıcı günlerce kargoya vermedi. Bende dedim daha kaç gün bekleyeceğim. O gün destek hattına bağlandım. Paramı iade ettiler.

Yenisine 90 tl vereceğim kitabı 20 tlye aldım. 70 tl cebime kaldı . Bunun neresi kötü ki ? Bir de sizin gibi büyük konuşanların hepsinin başına geliyor kınadıkları şeyler
Aynen ben de geçen 100 tl olan kitabı 17 tlye aldım. Valla babam bile indirmiş dolabı o da alıyo

Umarım dediğiniz gibi olur. O kadar anlattım ama cevap yerine engelledi.

İlla destekten konuşmanıza gerek yok. Yardim bölümünden okuyabilirsiniz. Satıcı iadenizi reddedince ekiplerin önüne düşüyor. Ortalama 1 saat içinde onay ya da red yapılıyor. İade talebiniz ekipler tarafindan reddedilirse geçmiş olsun.

Yurtdışında 2. El satan dükkanlar var. Zenginler 2. El Louis Vuitton çanta bile alıyor. Kimse de elin eskisi demiyor.
Dolapta Etiketli ürünler var. Az kullanılmış ürünler var. Zaten belirtiyorlar. Defosu, lekesi varsa ona göre fiyat veriyorlar. Ben şu an alıyorum. Kızlarım büyüsün, onların eşyalarını satıcam.

Nasıl bağlantınız, ben yarım saattir bağlanıyorum. Ekran durağan bir şekilde duruyor.

Sorulan sorularda cevap yeterli değildir kısmına kadar geldin mi? Bak şimdi denedim. 1 dakika içinde bağlanacaksın diyor.

Eklentiler

• AEEA5665-4D07-46AC-8651-FED8C5EF0662.png
    160,1 KB · Görüntüleme: 42
Dolap destekten dodoya bağlan oradan bu cevap yeterli değile bas ordan canlı desteğe bağlan dolap temsilcisiyle canlı gorusebilirsin onlar cevaplar

Bir de satıcı puanı düşeceği için iptal etmiyor. 1 gün içinde iptal olur sanıyorum. İade olur merak etmeyin dolap satıcıdan çok alıcıyı destekliyor. olur olmadık iadeleri bile kabul ediyolarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…