satici henuz kargolama yapmadiysa alim islemini iptal edebilirsiniz. suan ona odemeniz gecmedi zaten dolap hesapta bekletiliyor. islemden sonra dolap iadesini yapar sizeArkadaşlar, deneyimli arkadaşlar, dolap kurdu arkadaslar, sorum şu;
birr ürün aldım, aldığım kişi kapağı kırık dedi ama yapıştırılır deyince tamam yapıştırırim deyip, aptal gibi ödeme yaptım. Alıcı, iade kabul etmiyor bu arada profilinde yazıyor.
Sonra düşününce aptallık yaptığımı farkedip, iade istedim. Bütün bunlar bir saat içinde oluyor. Kargolama vs yok. Sadece para iade olacaktı.
Satıcı beni her yerden engelledi. İade etmem diyor. İade talebim orada duruyor. Bir bardak soğuk su mu içeceğim bu alışverişin üstüne?
Canlı destek linkine tıkladım bekliyorum. Ekranda olan biten bir şey yok. Böyle.mi baglaniliyor?Dolabın canlı destek hattına bağlandınız mı? Teslim aldıktan sonra 1 gün içinde para iadesi yapıyorlar.
Arkadaşlar, deneyimli arkadaşlar, dolap kurdu arkadaslar, sorum şu;
birr ürün aldım, aldığım kişi kapağı kırık dedi ama yapıştırılır deyince tamam yapıştırırim deyip, aptal gibi ödeme yaptım. Alıcı, iade kabul etmiyor bu arada profilinde yazıyor.
Sonra düşününce aptallık yaptığımı farkedip, iade istedim. Bütün bunlar bir saat içinde oluyor. Kargolama vs yok. Sadece para iade olacaktı.
Satıcı beni her yerden engelledi. İade etmem diyor. İade talebim orada duruyor. Bir bardak soğuk su mu içeceğim bu alışverişin üstüne?
Paranız iade olacaktır, bekleyin sadece. Kargoya vermeden iade talebi oluşturduysanız sorun çıkmazArkadaşlar, deneyimli arkadaşlar, dolap kurdu arkadaslar, sorum şu;
Evet sayfadan çıkmayın sakın.Canlı destek linkine tıkladım bekliyorum. Ekranda olan biten bir şey yok. Böyle.mi baglaniliyor?
İlk defa yaşıyorum bu sorunu. Aslında başlıkta belirtmemisti satıcı bu durumu. Ödeme yaptım ondan sonra söyledi. Benim hatam hemen ödeme yapmamdi. Kacacakti sanki.Dolapta satıcı olan biri olarak sizin gibiler bize imtihan gerçekten… biraz empati yapsanız
İptal isteğimden önce kodu oluşturmuştu. Ödeme yapar yapmaz olusturmus. Umarım sorun çıkmaz.Kargo kodu bile oluşturmamış kesin alırsınız paranızı dert etmeyin.
Açıklamada belirtmiş, zaten başlık kısıtlı. Ürünü kargo yaptı mı? Yaptıysa ürünü kargocudan almayın. Yapmadı ise zaten 12 saat sonra o kabul etmese bile olacak iptal. Ben bir dolap kurduyum :)) bir şey olursa sorabilirsiniz. Dolap hep alıcının yanındaİlk defa yaşıyorum bu sorunu. Aslında başlıkta belirtmemisti satıcı bu durumu. Ödeme yaptım ondan sonra söyledi. Benim hatam hemen ödeme yapmamdi. Kacacakti sanki.
Satıcı illa inat eder gönderirse de kapıdan geri göndereceğinizi belirtin ürünün altina yorum olarak. Gerci engellemiş sizi. O zaman dolap destek ile iletişime girin. Engellemesi bile onun aleyhine.İptal isteğimden önce kodu oluşturmuştu. Ödeme yapar yapmaz olusturmus. Umarım sorun çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?