Yine dolap yine ben

Teslim edildikten sonraki iadeyi kastetmiştim. Konuyla ilgili fotoğraf ekledim.

Teslim edildikten sonraki iadeyi kastetmiştim. Konuyla ilgili fotoğraf ekledim.
Onu bilmiyorum pamuk. Ama teslim aldıktan sonra da onaylıyorsun. Para öyle karşı tarafa geçiyor. Bence çok güvenlikli bir site. Zaten trendyolun ortağımıymış, alt markası mıymış. Trendyolla işbirliği yapıyormuş. Ben kızlarımın ihtiyaçlarını alıyorum. Sıfırlar uçuk, yetişemiyorum Bir kaç kere ufak tefek sorun yaşadım. Onun dışında memnunum.

Eskiden trendyoldan bağımsızdı. 2015 2016 yıllarında gerçekten ucuz, iyi marka ürünler vardı. Şimdi butikler sardı her yanını. Küçük trendyol oldu.

Iptal talep ediceksiniz. Satici iptali kabul etmese bile otomatik olarak iptal ediliyor bir kac saat icinde henuz kargo vs olmadigi icin.

en baştan kırık demiş ,kabul edeerek almışsınız ama ürün hiç kargoya daha verilmediyse satışı iptal ettiğinizde hesabınıza para 3 iş gününde yatar geri ,kimse paranıza el koymaz da siz puan kaybedersiniz güvenli satıcılığınız da zarar görür haberiniz olsun . sizi engellemesinin sebebi birdaha ondan ürün almayın diyedir ...

Sorun çözüldü

Canlı desteğe bağlanmama yardımcı olan arkadaşlar, çok sağolun, iyi ki varsınız.
bunu şimdi gördüm , ürün alırken resimleri iyi inceleyip satıcıya sorular sorup teyit etmek lazım. emin olduktan sonra alışveriş yapmak iki taraf içinde işleri kolaylaştırıyor

Eskiden trendyoldan bağımsızdı. 2015 2016 yıllarında gerçekten ucuz, iyi marka ürünler vardı. Şimdi butikler sardı her yanını. Küçük trendyol oldu.
Ben 2 ay önce üye oldum pamuk. O dediğin dönemi göremedim. Gerçekten o butiklerin orda ne işi var? Ben kızıma doğum günü için kıyafet baktım. 2 bin tl diyor bir tanesi. Ben 2 bin tl verecek olduktan sonra her yerden alırım ki Bir de bu ünlülerin dolabı var. Onlar gerçek mi? Şarkıcı Berkay’ın eşi çocuklarının kıyafetini satıyordu.

Benim dolabima gelin valla çok güzel tertemiz kıyafetleri çok uygun satıyorum, dogumgunu kıyafeti de var

Bu arada şaka bi yana , doğru filtreleme ile gerçekten düzgün ve uygun fiyatlı ürünlere ulaşabilirsiniz, ben mesela hiç butik ürünü görmüyorum özellikle aramazsam , hep gerçek kişilerin ürünleri cikiyor karşıma

Butikler için de bir pazar oldu. Onlar da ekmeginin peşinde ama dolap amacını aştı. Evet ünlülerin de dolabı var. Bu fenomen bozuntularina reklam yapsin diye gonderilen kiyafetler de hep kendileri tarafindan dolapta satılıyor. Düşün bak kiyafet geliyor bedava, reklam ücreti alıyorlar kim bilir kac bin tl, bir de elbiseyi ayakkabıyı dolapta satıyorlar, onun parasını cebe atıyorlar.

Milana dolap hesabınız nedir acaba?
ilk üye olduğumda kızıma elbise aradım.12-18 ay bebek elbisesi diye aradığımda yemin ediyorum 50 bin sonuç çıktı. Rengine ve markalara göre filtreledim ama yine 8-10 saat gezinmek zorunda kaldım. Uygulama güzel ama çok kalabalık.

Dolabı sık kullanan arkadaşlar bana da özelden güvenilir kişileri yazsa ne kadar makbule geçer

Arkadaşlar, her şerde bir hayır var demişler. Bundan sonra özellikle elektronik bir urun alırsam, mutlaka video isteyeceğim ki iade vs durumları olusmasin. Giyim vs mutlaka ayrıntılı resim. Dikkatli olmak lazım, hepinize katılıyorum evet hata yaptım evet karşımdaki insana haksizlikti belki ama her şey bir saat içinde olup bitti. Ödeme yaptım ve bir saat içinde iade istedim. iki çocuk var, basım kalabalık, nasıl ödeme yaptım anlayamadım.

Özetle, dolapta bir ürün alırken çok ince eleyip sık dokumak gerekiyormuş. Bundan sonra ne kendimi ne de karşımdaki insanı zora sokmamaya gayret edeceğim.

Mesaj kutunuz kapalı, bana mesaj atarsanız yazıyım size

Siparişi iptal et diye bir seçenek olması lazım. Kargolamadıysa eğer. Ben bir kaç kere öyle yapmıştım. Vazgeçebilirsiniz. İstediği kadar engellesin

Yahu su dolap filan milletin eski püsküsunu kullanmaya ne meraklısınız sonra da şikayet ediyorsunuz
Buna ben de katılıyorum. Şayet zor durumda değilseniz üstüne biraz para koyup yenisini alın artık. Çünkü böyle mağduriyetler çok oluyor. Bizim toplumumuzda üç kağıt almış başını gidiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…