- 28 Mart 2020
- 21.318
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.699
- 548
Teslim edildikten sonraki iadeyi kastetmiştim. Konuyla ilgili fotoğraf ekledim.İade var pamuk. Ürün fotograftaki gibi mi, anlatıldığı gibi mi bunları soruyor. Ben 1 kere iade istedim. Satıcı günlerce kargoya vermedi. Bende dedim daha kaç gün bekleyeceğim. O gün destek hattına bağlandım. Paramı iade ettiler.
Onu bilmiyorum pamuk. Ama teslim aldıktan sonra da onaylıyorsun. Para öyle karşı tarafa geçiyor. Bence çok güvenlikli bir site. Zaten trendyolun ortağımıymış, alt markası mıymış. Trendyolla işbirliği yapıyormuş. Ben kızlarımın ihtiyaçlarını alıyorum. Sıfırlar uçuk, yetişemiyorumTeslim edildikten sonraki iadeyi kastetmiştim. Konuyla ilgili fotoğraf ekledim.
Eskiden trendyoldan bağımsızdı. 2015 2016 yıllarında gerçekten ucuz, iyi marka ürünler vardı. Şimdi butikler sardı her yanını. Küçük trendyol oldu.Onu bilmiyorum pamuk. Ama teslim aldıktan sonra da onaylıyorsun. Para öyle karşı tarafa geçiyor. Bence çok güvenlikli bir site. Zaten trendyolun ortağımıymış, alt markası mıymış. Trendyolla işbirliği yapıyormuş. Ben kızlarımın ihtiyaçlarını alıyorum. Sıfırlar uçuk, yetişemiyorumBir kaç kere ufak tefek sorun yaşadım. Onun dışında memnunum.
Iptal talep ediceksiniz. Satici iptali kabul etmese bile otomatik olarak iptal ediliyor bir kac saat icinde henuz kargo vs olmadigi icin.Arkadaşlar, deneyimli arkadaşlar, dolap kurdu arkadaslar, sorum şu;
birr ürün aldım, aldığım kişi kapağı kırık dedi ama yapıştırılır deyince tamam yapıştırırim deyip, aptal gibi ödeme yaptım. Alıcı, iade kabul etmiyor bu arada profilinde yazıyor.
Sonra düşününce aptallık yaptığımı farkedip, iade istedim. Bütün bunlar bir saat içinde oluyor. Kargolama vs yok. Sadece para iade olacaktı.
Satıcı beni her yerden engelledi. İade etmem diyor. İade talebim orada duruyor. Bir bardak soğuk su mu içeceğim bu alışverişin üstüne?
en baştan kırık demiş ,kabul edeerek almışsınız ama ürün hiç kargoya daha verilmediyse satışı iptal ettiğinizde hesabınıza para 3 iş gününde yatar geri ,kimse paranıza el koymaz da siz puan kaybedersiniz güvenli satıcılığınız da zarar görür haberiniz olsun . sizi engellemesinin sebebi birdaha ondan ürün almayın diyedir ...Arkadaşlar, deneyimli arkadaşlar, dolap kurdu arkadaslar, sorum şu;
birr ürün aldım, aldığım kişi kapağı kırık dedi ama yapıştırılır deyince tamam yapıştırırim deyip, aptal gibi ödeme yaptım. Alıcı, iade kabul etmiyor bu arada profilinde yazıyor.
Sonra düşününce aptallık yaptığımı farkedip, iade istedim. Bütün bunlar bir saat içinde oluyor. Kargolama vs yok. Sadece para iade olacaktı.
Satıcı beni her yerden engelledi. İade etmem diyor. İade talebim orada duruyor. Bir bardak soğuk su mu içeceğim bu alışverişin üstüne?
bunu şimdi gördüm , ürün alırken resimleri iyi inceleyip satıcıya sorular sorup teyit etmek lazım. emin olduktan sonra alışveriş yapmak iki taraf içinde işleri kolaylaştırıyorSorun çözüldü
Canlı desteğe bağlanmama yardımcı olan arkadaşlar, çok sağolun, iyi ki varsınız.
Ben 2 ay önce üye oldum pamuk. O dediğin dönemi göremedim. Gerçekten o butiklerin orda ne işi var? Ben kızıma doğum günü için kıyafet baktım. 2 bin tl diyor bir tanesi. Ben 2 bin tl verecek olduktan sonra her yerden alırım kiEskiden trendyoldan bağımsızdı. 2015 2016 yıllarında gerçekten ucuz, iyi marka ürünler vardı. Şimdi butikler sardı her yanını. Küçük trendyol oldu.
Ben 2 ay önce üye oldum pamuk. O dediğin dönemi göremedim. Gerçekten o butiklerin orda ne işi var? Ben kızıma doğum günü için kıyafet baktım. 2 bin tl diyor bir tanesi. Ben 2 bin tl verecek olduktan sonra her yerden alırım kiBir de bu ünlülerin dolabı var. Onlar gerçek mi? Şarkıcı Berkay’ın eşi çocuklarının kıyafetini satıyordu.
Vizyona bak :/Yahu su dolap filan milletin eski püsküsunu kullanmaya ne meraklısınız sonra da şikayet ediyorsunuz
Duysa bu cümleyi kurmazdı eminim , tabi duymak ayrı anlamak ayrıVizyona bak :/
Karbon ayak izi diye birşey duydun mu?
Butikler için de bir pazar oldu. Onlar da ekmeginin peşinde ama dolap amacını aştı. Evet ünlülerin de dolabı var. Bu fenomen bozuntularina reklam yapsin diye gonderilen kiyafetler de hep kendileri tarafindan dolapta satılıyor. Düşün bak kiyafet geliyor bedava, reklam ücreti alıyorlar kim bilir kac bin tl, bir de elbiseyi ayakkabıyı dolapta satıyorlar, onun parasını cebe atıyorlar.Ben 2 ay önce üye oldum pamuk. O dediğin dönemi göremedim. Gerçekten o butiklerin orda ne işi var? Ben kızıma doğum günü için kıyafet baktım. 2 bin tl diyor bir tanesi. Ben 2 bin tl verecek olduktan sonra her yerden alırım kiBir de bu ünlülerin dolabı var. Onlar gerçek mi? Şarkıcı Berkay’ın eşi çocuklarının kıyafetini satıyordu.
Milana dolap hesabınız nedir acaba?Benim dolabima gelin valla çok güzel tertemiz kıyafetleri çok uygun satıyorum, dogumgunu kıyafeti de var
Bu arada şaka bi yana , doğru filtreleme ile gerçekten düzgün ve uygun fiyatlı ürünlere ulaşabilirsiniz, ben mesela hiç butik ürünü görmüyorum özellikle aramazsam , hep gerçek kişilerin ürünleri cikiyor karşıma
Mesaj kutunuz kapalı, bana mesaj atarsanız yazıyım sizeMilana dolap hesabınız nedir acaba?
ilk üye olduğumda kızıma elbise aradım.12-18 ay bebek elbisesi diye aradığımda yemin ediyorum 50 bin sonuç çıktı. Rengine ve markalara göre filtreledim ama yine 8-10 saat gezinmek zorunda kaldım. Uygulama güzel ama çok kalabalık.
Siparişi iptal et diye bir seçenek olması lazım. Kargolamadıysa eğer. Ben bir kaç kere öyle yapmıştım. Vazgeçebilirsiniz. İstediği kadar engellesinArkadaşlar, deneyimli arkadaşlar, dolap kurdu arkadaslar, sorum şu;
Buna ben de katılıyorum. Şayet zor durumda değilseniz üstüne biraz para koyup yenisini alın artık. Çünkü böyle mağduriyetler çok oluyor. Bizim toplumumuzda üç kağıt almış başını gidiyorYahu su dolap filan milletin eski püsküsunu kullanmaya ne meraklısınız sonra da şikayet ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?