Yine depresonun eşiğindeyim .

Sizin o adamdan hoşlandığınızı anlayanlar mı diyor tayin iste diye? Öyle imalar olursa hiç üstüne alınmama hakkınız var biliyorsunuz değil mi? Ayrılanlar bile tayin istemiyorken size ne oluyor, elalem de bi şekil valla

Ne ogretmenisiniz?

İlişkiyi yaşayan onlarken siz neden yoruldunuz?

Aynı işte benim hayatım da hep bir döngüye giriyor.
Farklı davranayım diyorum, sonuç aynı.
Sanki kontrol bende değil.
Ben ailemle yaşadığımdan kaynaklı sanıyordum ama demek ki nereye gidersek gidelim kaderde bazı noktaları yenemiyoruz.
Bir de bazı insanlar hiçbir şey yapmasa bile düşman çekiyor. Belki de göremediğimiz bir şey vardır.

Farklı ortamlarda sürekli aynı hataları yapıyorsanız uzman desteği alın derim. Belli ki kendi başınıza aşamıyorsunuz.

aynı durum başka okuldada olabilir mesela siz biriyle her olmadığında hoşlandığınız insan size karşılık vermeyip başkasıyla oldugunda okul mu değiştireceksiniz ve çok çabuk pes ediyorsunuz buda güzel birşey değil heryerde sorun çıkacak insan ilişkileri içersindesiniz kaçmayın üzerinize gidin korkularınızın tek başına yapamıyorsanız yardım alın

Çok çabuk kaçmiyorum ama okulda dedikodu yayılıyor ve okul idaresi bana karşı taraf almış durumda bunu bugün çok net bir şekilde gördüm müdür yardimcisiyla tartıştım bugün sen bunu nasıl söylersin diye .

Ayrılmalarına siz mi sebep oldunuz? İki kişinin ilişkisiyle sizin dedikodunuzun çıkması normal değil. Gittiğiniz yeni okulda da aynı şeyler olacaktır o zaman. Bu durumda yer değiştirmek yerine biraz susup ortalığın sakinleşmesini mi bekleseniz acaba? Konuşan konuşur sonra yorulup susar. Siz de daha fazla malzeme vermeyin bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…