• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine depresonun eşiğindeyim .

Sizin o adamdan hoşlandığınızı anlayanlar mı diyor tayin iste diye? Öyle imalar olursa hiç üstüne alınmama hakkınız var biliyorsunuz değil mi? Ayrılanlar bile tayin istemiyorken size ne oluyor, elalem de bi şekil valla 😂

2022 Eylül ayında çalıştığım kurumda mudur dahil 4 kişiden şikayetçi oldum . Öğretmenim bu arada . Bana etmedikleri küfür hakaret mobing ve taciz kalmadı. Bunun sonucunda bakanlik soruşturmasıyla başka bir okula alındım ve müdürde görevden alındı. Yeni geldiğim okulda da o sene fazla çalışamadım zaten deprem oldu vs ve ben de o dönemde depresyondaydim okuldaki zamanımı boş sınıflarda uyuyarak geçirdim ders vs yoktu .sonrasında bu sene okullar açıldı ben özellikle kendime çok dikkat etmeye tekrar aynı şeyleri yaşamamaya çalıştım ki aynı durum yine başıma geldi . Okulda genç bir öğretmen benimle ilgilenmeye başladı ve benim pek hazetmedigim başka bir kadın öğretmen araya girerek adamı kendine yaptı. Ben tabi burda ego yaptım bazı hatalarimda oldu her neyse sonrasında bunlar ayrıldılar şuan herkes bir tarafa dağılmış durumda kadından kimse pek hazetmiyordu zaten bu iyice dışlamaya başladılar adamın keyfi yerinde ama ben çok bunaldım bana sen de bu sene tayin işte imalari gelmeye başladı ve bu durumlardan yoruldum ve çok bunaldım önümü göremiyorum hep ayni döngüyü me zamana kadar yaşayacağım bunu bilmiyorum . Önceki okulda yaptığım hataları elimden geldiği kadar yapmamaya çalıştım ama başarılı olamadım yine yenildiğimi hissediyorum :KK43:
Ne ogretmenisiniz?

Bu biraz fazla yargılayaci bir yorum olmuş çünkü adamla ben hiçbirsey yaşamadım. Sevgili de olmadım flört bile etmedim . Ama diğer kadinla okul içinde uygunsuz görüldüler. Zaten adamadan da bi mane olmayacağını anladım çok şükür ama bu durum beni müthiş yordu .
İlişkiyi yaşayan onlarken siz neden yoruldunuz?

Aynı işte benim hayatım da hep bir döngüye giriyor.
Farklı davranayım diyorum, sonuç aynı.
Sanki kontrol bende değil.
Ben ailemle yaşadığımdan kaynaklı sanıyordum ama demek ki nereye gidersek gidelim kaderde bazı noktaları yenemiyoruz.
Bir de bazı insanlar hiçbir şey yapmasa bile düşman çekiyor. Belki de göremediğimiz bir şey vardır.

2022 Eylül ayında çalıştığım kurumda mudur dahil 4 kişiden şikayetçi oldum . Öğretmenim bu arada . Bana etmedikleri küfür hakaret mobing ve taciz kalmadı. Bunun sonucunda bakanlik soruşturmasıyla başka bir okula alındım ve müdürde görevden alındı. Yeni geldiğim okulda da o sene fazla çalışamadım zaten deprem oldu vs ve ben de o dönemde depresyondaydim okuldaki zamanımı boş sınıflarda uyuyarak geçirdim ders vs yoktu .sonrasında bu sene okullar açıldı ben özellikle kendime çok dikkat etmeye tekrar aynı şeyleri yaşamamaya çalıştım ki aynı durum yine başıma geldi . Okulda genç bir öğretmen benimle ilgilenmeye başladı ve benim pek hazetmedigim başka bir kadın öğretmen araya girerek adamı kendine yaptı. Ben tabi burda ego yaptım bazı hatalarimda oldu her neyse sonrasında bunlar ayrıldılar şuan herkes bir tarafa dağılmış durumda kadından kimse pek hazetmiyordu zaten bu iyice dışlamaya başladılar adamın keyfi yerinde ama ben çok bunaldım bana sen de bu sene tayin işte imalari gelmeye başladı ve bu durumlardan yoruldum ve çok bunaldım önümü göremiyorum hep ayni döngüyü me zamana kadar yaşayacağım bunu bilmiyorum . Önceki okulda yaptığım hataları elimden geldiği kadar yapmamaya çalıştım ama başarılı olamadım yine yenildiğimi hissediyorum :KK43:
Farklı ortamlarda sürekli aynı hataları yapıyorsanız uzman desteği alın derim. Belli ki kendi başınıza aşamıyorsunuz.

aynı durum başka okuldada olabilir mesela siz biriyle her olmadığında hoşlandığınız insan size karşılık vermeyip başkasıyla oldugunda okul mu değiştireceksiniz ve çok çabuk pes ediyorsunuz buda güzel birşey değil heryerde sorun çıkacak insan ilişkileri içersindesiniz kaçmayın üzerinize gidin korkularınızın tek başına yapamıyorsanız yardım alın

Çok çabuk kaçmiyorum ama okulda dedikodu yayılıyor ve okul idaresi bana karşı taraf almış durumda bunu bugün çok net bir şekilde gördüm müdür yardimcisiyla tartıştım bugün sen bunu nasıl söylersin diye .

Çok çabuk kaçmiyorum ama okulda dedikodu yayılıyor ve okul idaresi bana karşı taraf almış durumda bunu bugün çok net bir şekilde gördüm müdür yardimcisiyla tartıştım bugün sen bunu nasıl söylersin diye .
Ayrılmalarına siz mi sebep oldunuz? İki kişinin ilişkisiyle sizin dedikodunuzun çıkması normal değil. Gittiğiniz yeni okulda da aynı şeyler olacaktır o zaman. Bu durumda yer değiştirmek yerine biraz susup ortalığın sakinleşmesini mi bekleseniz acaba? Konuşan konuşur sonra yorulup susar. Siz de daha fazla malzeme vermeyin bu arada.

Back