- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.889
- 598
2022 Eylül ayında çalıştığım kurumda mudur dahil 4 kişiden şikayetçi oldum . Öğretmenim bu arada . Bana etmedikleri küfür hakaret mobing ve taciz kalmadı. Bunun sonucunda bakanlik soruşturmasıyla başka bir okula alındım ve müdürde görevden alındı. Yeni geldiğim okulda da o sene fazla çalışamadım zaten deprem oldu vs ve ben de o dönemde depresyondaydim okuldaki zamanımı boş sınıflarda uyuyarak geçirdim ders vs yoktu .sonrasında bu sene okullar açıldı ben özellikle kendime çok dikkat etmeye tekrar aynı şeyleri yaşamamaya çalıştım ki aynı durum yine başıma geldi . Okulda genç bir öğretmen benimle ilgilenmeye başladı ve benim pek hazetmedigim başka bir kadın öğretmen araya girerek adamı kendine yaptı. Ben tabi burda ego yaptım bazı hatalarimda oldu her neyse sonrasında bunlar ayrıldılar şuan herkes bir tarafa dağılmış durumda kadından kimse pek hazetmiyordu zaten bu iyice dışlamaya başladılar adamın keyfi yerinde ama ben çok bunaldım bana sen de bu sene tayin işte imalari gelmeye başladı ve bu durumlardan yoruldum ve çok bunaldım önümü göremiyorum hep ayni döngüyü me zamana kadar yaşayacağım bunu bilmiyorum . Önceki okulda yaptığım hataları elimden geldiği kadar yapmamaya çalıştım ama başarılı olamadım yine yenildiğimi hissediyorum