• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine depresonun eşiğindeyim .

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.420
23.889
598
2022 Eylül ayında çalıştığım kurumda mudur dahil 4 kişiden şikayetçi oldum . Öğretmenim bu arada . Bana etmedikleri küfür hakaret mobing ve taciz kalmadı. Bunun sonucunda bakanlik soruşturmasıyla başka bir okula alındım ve müdürde görevden alındı. Yeni geldiğim okulda da o sene fazla çalışamadım zaten deprem oldu vs ve ben de o dönemde depresyondaydim okuldaki zamanımı boş sınıflarda uyuyarak geçirdim ders vs yoktu .sonrasında bu sene okullar açıldı ben özellikle kendime çok dikkat etmeye tekrar aynı şeyleri yaşamamaya çalıştım ki aynı durum yine başıma geldi . Okulda genç bir öğretmen benimle ilgilenmeye başladı ve benim pek hazetmedigim başka bir kadın öğretmen araya girerek adamı kendine yaptı. Ben tabi burda ego yaptım bazı hatalarimda oldu her neyse sonrasında bunlar ayrıldılar şuan herkes bir tarafa dağılmış durumda kadından kimse pek hazetmiyordu zaten bu iyice dışlamaya başladılar adamın keyfi yerinde ama ben çok bunaldım bana sen de bu sene tayin işte imalari gelmeye başladı ve bu durumlardan yoruldum ve çok bunaldım önümü göremiyorum hep ayni döngüyü me zamana kadar yaşayacağım bunu bilmiyorum . Önceki okulda yaptığım hataları elimden geldiği kadar yapmamaya çalıştım ama başarılı olamadım yine yenildiğimi hissediyorum :(

Herkesin derdi kendine büyüktür tabi ama acaba uyum sorununuz mu var? Bir kadından haz etmiyorsun diye tayin istemeyi düşünmek, depresyona girmek falan kendinize dert çıkartıyormuşsunuz gibi geldi. Bir başka okula gidip yine aynı şeyleri yaşamayacağının bir garantisi yok.

2022 Eylül ayında çalıştığım kurumda mudur dahil 4 kişiden şikayetçi oldum . Öğretmenim bu arada . Bana etmedikleri küfür hakaret mobing ve taciz kalmadı. Bunun sonucunda bakanlik soruşturmasıyla başka bir okula alındım ve müdürde görevden alındı. Yeni geldiğim okulda da o sene fazla çalışamadım zaten deprem oldu vs ve ben de o dönemde depresyondaydim okuldaki zamanımı boş sınıflarda uyuyarak geçirdim ders vs yoktu .sonrasında bu sene okullar açıldı ben özellikle kendime çok dikkat etmeye tekrar aynı şeyleri yaşamamaya çalıştım ki aynı durum yine başıma geldi . Okulda genç bir öğretmen benimle ilgilenmeye başladı ve benim pek hazetmedigim başka bir kadın öğretmen araya girerek adamı kendine yaptı. Ben tabi burda ego yaptım bazı hatalarimda oldu her neyse sonrasında bunlar ayrıldılar şuan herkes bir tarafa dağılmış durumda kadından kimse pek hazetmiyordu zaten bu iyice dışlamaya başladılar adamın keyfi yerinde ama ben çok bunaldım bana sen de bu sene tayin işte imalari gelmeye başladı ve bu durumlardan yoruldum ve çok bunaldım önümü göremiyorum hep ayni döngüyü me zamana kadar yaşayacağım bunu bilmiyorum . Önceki okulda yaptığım hataları elimden geldiği kadar yapmamaya çalıştım ama başarılı olamadım yine yenildiğimi hissediyorum :KK43:
Çalışma ortamında sevgili yapmak bence hiç sağlıklı bir durum değil. O ne öyle ya sürekli burun buruna. İş ile aşkı birbirine karıştırmayın. Ona buna da yeşil ışık yakmayı bırakın ve gidin kendinize aklı başında “iş arkadaşınız olmayan” birilerini bulun. Liseliler gibi o ne öyle.

2022 Eylül ayında çalıştığım kurumda mudur dahil 4 kişiden şikayetçi oldum . Öğretmenim bu arada . Bana etmedikleri küfür hakaret mobing ve taciz kalmadı. Bunun sonucunda bakanlik soruşturmasıyla başka bir okula alındım ve müdürde görevden alındı. Yeni geldiğim okulda da o sene fazla çalışamadım zaten deprem oldu vs ve ben de o dönemde depresyondaydim okuldaki zamanımı boş sınıflarda uyuyarak geçirdim ders vs yoktu .sonrasında bu sene okullar açıldı ben özellikle kendime çok dikkat etmeye tekrar aynı şeyleri yaşamamaya çalıştım ki aynı durum yine başıma geldi . Okulda genç bir öğretmen benimle ilgilenmeye başladı ve benim pek hazetmedigim başka bir kadın öğretmen araya girerek adamı kendine yaptı. Ben tabi burda ego yaptım bazı hatalarimda oldu her neyse sonrasında bunlar ayrıldılar şuan herkes bir tarafa dağılmış durumda kadından kimse pek hazetmiyordu zaten bu iyice dışlamaya başladılar adamın keyfi yerinde ama ben çok bunaldım bana sen de bu sene tayin işte imalari gelmeye başladı ve bu durumlardan yoruldum ve çok bunaldım önümü göremiyorum hep ayni döngüyü me zamana kadar yaşayacağım bunu bilmiyorum . Önceki okulda yaptığım hataları elimden geldiği kadar yapmamaya çalıştım ama başarılı olamadım yine yenildiğimi hissediyorum :KK43:
Erkek konusunda ego yaptığın zaman zarara sen uğruyorsun her defasında ama hatalarından ders almadan aynı gaz devam.
Önceki okulda yaşadıkların yormadı mı yeterince seni de tekrar gönül ilişkisine girmeye cesaret ediyorsun ben hayret ediyorum sana

Erkek konusunda ego yaptığın zaman zarara sen uğruyorsun her defasında ama hatalarından ders almadan aynı gaz devam.
Önceki okulda yaşadıkların yormadı mı yeterince seni de tekrar gönül ilişkisine girmeye cesaret ediyorsun ben hayret ediyorum sana
Bu biraz fazla yargılayaci bir yorum olmuş çünkü adamla ben hiçbirsey yaşamadım. Sevgili de olmadım flört bile etmedim . Ama diğer kadinla okul içinde uygunsuz görüldüler. Zaten adamadan da bi mane olmayacağını anladım çok şükür ama bu durum beni müthiş yordu .

Bu biraz fazla yargılayaci bir yorum olmuş çünkü adamla ben hiçbirsey yaşamadım. Sevgili de olmadım flört bile etmedim . Ama diğer kadinla okul içinde uygunsuz görüldüler. Zaten adamadan da bi mane olmayacağını anladım çok şükür ama bu durum beni müthiş yordu .
Aslında sen adamdan hoşlanmışsın. Ama adam seni değil de o kadını seçmiş diye bunu kendine dert edinmişsin gibime geldi. Kötü bir durum işte, kendine yapabileceğin en büyük iyilik uzak durmak olur bu saatten sonra.

Aslında sen adamdan hoşlanmışsın. Ama adam seni değil de o kadını seçmiş diye bunu kendine dert edinmişsin gibime geldi. Kötü bir durum işte, kendine yapabileceğin en büyük iyilik uzak durmak olur bu saatten sonra.
Evet aynen öyle oldu.zaten onların sonu da pek iç açıcı olmadı ama ben hep aynı döngünün içinde debelenecekmiyim nerde hata yapıyorum onu merak ediyorum .

Evet aynen öyle oldu.zaten onların sonu da pek iç açıcı olmadı ama ben hep aynı döngünün içinde debelenecekmiyim nerde hata yapıyorum onu merak ediyorum .
Belki de biraz durulman lazım. Dışarda çevren falan yok mu hiç? Yani niyetin evlilikse neden etrafına sorup soruşturmuyorsun.

Diğer kadınla birlikte olması size tecrübe olmuştur bence. Neler yaşandı ne konuşuldu duydunuz gördünüz. O kadın yerine siz de olabilirdiniz daha kötü olabilirdiniz. D vit kullanın depresyona neden olabiliyor eksikliği. Ve iş yerinden sevgili vs bence uzak durun önünüzde de iyi bir örnek varken. Ve en önemlisi de gamsız olun. Zırt pırt başkası için tayin istemeyin.

Ama neden senin adın geçiyor ya da seni etkiliyor ki tolin. Hele arada hiç bir şey yoksa bu kadar takılman cidden bana tuhaf geldi

Şimdi eğer biriyle birlikte olmanıza engel olan biri varsa, suç o kişide değildir. O kişiyi engel olarak önünüze beğendiğiniz kişi koydu. Eğer bir adam sizi yeterince isterse, hoşlanırsa kimse engel mengel olamaz.
O yüzden aranızda hiçbir şey geçmemiş bir adam için kendinizi yorgun hissetmediniz, bu kadar dramanın içine girmeniz son derece anlamsız.
Yılların üyesisiniz, muhtemelen yaşınız da en az 30'dur. Önceki olayınız mobbingmiş, tamam bunda yıpranmanız çok normal. Ama ikinci olay için fazla olgun kalıyorsunuz, kusura bakmayın. Ben de aynı yaşlardayım, yanlış anlamayın. Ama bir ortamda birini beğendim ama o tuttu başkasıyla ilgilendi diyelim. Eee ne yapacağım? İnanın umurumda olmaz.
Aşktan anlamaz sanmayın, toksikliğin önde gideni olan bir ilişkim var hatta. Ama "ilişki" diyorum bakın.
Eğer ki bir ilişkiniz olmuş olsaydı yorumum farklı olurdu. Böyle bir durumda "next" deyip devam etmeliydiniz.

Neresi yordu tam olarak? Bunu yaşamayan bekar öğretmen mi var ya. Oh be iyi ki açılmamışım adama deyin keyfinize bakın. Herkesin işyerinde keşke gitse dediği kişiler vardır, onlar gitsin yani siz neden gidesiniz. Böyle buluttan nem kaparak ömür geçmez söyleyeyim

Ben sizin konularınızı hiç anlayamıyorum bu konunuzu hele hiç anlamadım. 2 kişi sevgili olmuş ayrılmışlar sizle alakası nedir? Neye bu kadar yoruldunuz? Hayatınızda doğru düzgün sıkıntı görmediğiniz için ufak şeylere büyük büyük tepkiler veriyorsunuz siz bu kafayla emekli olana kadar her sene okul değiştirirsiniz. Bir psikiyatrist ve klinik psikologtan yardım almanız lazım sizin. Etrafınızdaki insanları da yoruyordur bu tavırlarınız.

Sanki konunuzda eksik bir seyler var gibi adamla aranizda bir sey olmamis ama baskalari sen bu sene tayin iste diyormus.biraz fazla alingan olabilirmisiniz?

tolin tolin son yaşadığın olayı bu kadar büyütmenin yılların verdiği birikimin yansıması olarak düşünüyorum profesyonel destek al lütfen kendi başına atlatacak gibi değilsin

Neler yaşadınız hangi hareketleri tekrarladınız bilemiyorum. Ama kendinizin farkında olmanız güzel bir şey. Aynı hareketleri tekrarladığımız sürece hep benzer senaryoları yaşamaya devam ederiz. Siz öğretmensiniz hayatın size verdiği dersleri unutmayın öğrencilerinizin öğrendiklerini nasıl aktif tutmaya çalışıyosanız hayata karşı aldığınız dersleri unutmamaya çalışın. Terapist öneriyorum. Kendinizi toparlayın

Back