- 4 Ekim 2009
- 1.833
- 287
- 38
Bu kişiden ne köy olur nede kasaba.
hayatınıza daha fazla müdahale etmesine izin vermeyin.
mesajlarına aramalarına cevap vermeyin. cağırdığında görüşmeyin.
zaten bu duruma şaşırıp tekrar peşinize düşecektir. yüz vermeyin. aklınızı çelmesine izin vermeyin.
gelecek görünmüyor bu adamda. bu kadar yıprandıktan sonra zaten bir hayrı olmaz bu ilişkinin.
kendinize yeni bir yol çizin.
alın başınızı ellerinizin arasına düşünün "nasıl bir hayat istiyorum ben." diye.
güzel düşünmeye çalışın. yeni bir başlangıç yapın hayata.
insanın en büyük yardımcısıda düşmanıda kendisidir. şimdiye kadar bu kadar üzüntü çekmenize izin verdiğiniz
için kendinizin düşmanıydınız şimdi kendi kendinizin dostu olun. kendinize el uzatın.
hayata bir kere geliyorsunuz ve ben eminimki bu tek hayat hakkınızı size değer vermeyen biri için
üzülerek geçirmek istemiyorsunuz.
kendinizi sevin ve birazda cesur olun yeterli.
hayatınıza daha fazla müdahale etmesine izin vermeyin.
mesajlarına aramalarına cevap vermeyin. cağırdığında görüşmeyin.
zaten bu duruma şaşırıp tekrar peşinize düşecektir. yüz vermeyin. aklınızı çelmesine izin vermeyin.
gelecek görünmüyor bu adamda. bu kadar yıprandıktan sonra zaten bir hayrı olmaz bu ilişkinin.
kendinize yeni bir yol çizin.
alın başınızı ellerinizin arasına düşünün "nasıl bir hayat istiyorum ben." diye.
güzel düşünmeye çalışın. yeni bir başlangıç yapın hayata.
insanın en büyük yardımcısıda düşmanıda kendisidir. şimdiye kadar bu kadar üzüntü çekmenize izin verdiğiniz
için kendinizin düşmanıydınız şimdi kendi kendinizin dostu olun. kendinize el uzatın.
hayata bir kere geliyorsunuz ve ben eminimki bu tek hayat hakkınızı size değer vermeyen biri için
üzülerek geçirmek istemiyorsunuz.
kendinizi sevin ve birazda cesur olun yeterli.