Yine bir para mevzusu. Akıl verin lütfen.

Bu kadar belaysa tayin isteyip izinizi kaybettirin. Kayınvalidenize de çok üzüldüm.

Bu kadar belaysa tayin isteyip izinizi kaybettirin. Kayınvalidenize de çok üzüldüm.
Üzülmeyin o da başka dert başımıza. Bizimle hiçbir derdi yokken sırf kıskançlıktan aylarca boşanmamız için uğraştı. Eşimin kardeşini babasını teyzeni kuzenlerini bize karşı doldurdu. Doğmamış çocuğumuza beddua etti. Sebebi de yaptığı saçmalıklar karşısında eşimin beni savunmasını hazmedememesiydi. Haklı da olsa haksız da olsa bir erkek ne olursa olsun annesini savunmalıymış. Ağzı var dili yok derler ya öyle birisiydim. Ezdikçe ezdi daha çok ayrıcalık istedi. Eşime sevgilisi gibi davranırdı hep. Elini tutup yürürdü yanımda. Çok çektirdi bana bize. Tencere kapak birbirlerinden beterler yani.
Eşimin çalıştığı kurum başka şehirde yok. Maalesef tayin mümkün değil. Keşke imkan olsa da yurtdışında yaşasak aslında o kadar istiyoruz kaçıp kurtulmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…