yine bir kv kp vakası :(

senin yerinde olsam gitmem asla. kimsenin biyerlerini kaldirmaya gerek yok. Onlar geldiklerinde de tavrini koy birak iyi davranma yuzlerine bile bakma. tutussun biyerleri kv nin. esine karisma ama o gitsin gitmek isterse .

senin yerinde olsam gitmem asla. kimsenin biyerlerini kaldirmaya gerek yok. Onlar geldiklerinde de tavrini koy birak iyi davranma yuzlerine bile bakma. tutussun biyerleri kv nin. esine karisma ama o gitsin gitmek isterse .
Ben de bunu yapmak istiyorum işte torununa hasret kalsın kötü müyüm böyle düşündüğüm için bilmiyorum sadece hiç bir şey olmamış gibi devam etmek istemiyorum bir yandan da oğlunu arayıp sormayan torununu arar mı diyorum

Aklıma bir olay daha geldi hamileyken ziyarete gittik salonda masada meyveler duruyor kp meyve ikram et çocuklara dedi kv evlerinde yok mu sanki gitsin evlerinde yesinler dedi

artik sana göre bisey kalmamis . sen yapman gerekenleri zaten fazlasiyla yapmissin bundan sonrasi seni ilgilendirmez. sende soyluyorsun kadin oglunu aramiyormus. birak ki torununu arasin. akli basina gelecek merak etme bir zaman. ama o zamanda is isten gecmis olacak. icin rahat olsun senin.

artik sana göre bisey kalmamis . sen yapman gerekenleri zaten fazlasiyla yapmissin bundan sonrasi seni ilgilendirmez. sende soyluyorsun kadin oglunu aramiyormus. birak ki torununu arasin. akli basina gelecek merak etme bir zaman. ama o zamanda is isten gecmis olacak. icin rahat olsun senin.

aman boşver daha iyi kafanı dinlersin

Ben eşiniz adına üzüldüm.bizimde kv ve görümce problemimiz oldu.eşim görmek istemiyordu dönem dönem konuşmuyordu. ama anne işte üzülüyordu.o uzulunce ben daha çok üzülüyorum. bu yüzden onlar için değil eşim için eşimi oraya götürdüğümü biliyorum benim ona daha cok deger verdiğim i gorunce bana daha cok bağlandı. 3.kişiler hayatımızda yardimci oyuncular Çok takmamak gerek Onlarla olan negatif şeylerde biz birbirimize daha çok bağlandık.Zamanında uzulmadim mi üzüldüm cok ağladım ama cozumu mesafe koymakta buldum dugunde bayramda gidiyoruz normalde de gorusuyoruz ama sevgi ilgi beklemiyoruz artık. Belki bir fikir olur bunlar sizin için.

eşin gitsin sen gitme yeni doğmuş bebeğin o gürültü ve kalabalıkta işi ne.

hasta olur diye doktor müsade etmiyor dersiniz.

Eşin yalnız gitsin canım ya. Seni çok üzmüş kayınvaliden. Gitmek zorunda da değilsin.

Arkadaşlar yeni gelişme oldu paylaşmak istiyorum eşimle konuşuyorduk konu açıldı yine eşime annenin Benim ve bebeğim üzerinde hicbir hakkı yok dedim bana dedi ki benim üzerimde varsa beni o büyüttüyse senin üzerinde de bebeğim üzerinde de var demektir. (nasıl bir mantiksa anlamadım) annem her zaman gelip torununu görebilir istediği zaman gelir.

sen eşinle kötü olursun bırak o görsün sen kötüledikce kıymete biner annesi sen yorum yapma annesi hakkında yoksa aranız kötüleşir

sen eşinle kötü olursun bırak o görsün sen kötüledikce kıymete biner annesi sen yorum yapma annesi hakkında yoksa aranız kötüleşir
Aynen öyle oldu şimdiye kadar annesini aramaz sormazdı ben hep hadi telefon edelim nasıllarmış soralım derdim şimdi birden annesi kıymete bindi

Aynen öyle oldu şimdiye kadar annesini aramaz sormazdı ben hep hadi telefon edelim nasıllarmış soralım derdim şimdi birden annesi kıymete bindi
hemen kendini geri çek eskisi gibi olmaya calıs sakın kötüleme kadını naparsa yapsın annesi o kızar ama senin kızman zoruna gider ve kadın kıymete biner eskisi gibi yapamıosan da yorum bile yapma iyi kötü ya sessiz kal yada yapacagın durum olursa iyi yönde yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…