yine bir kv kp vakası :(

dolphin02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
944
366
Merhaba arkadaşlar tedirginim ve paylaşmak fikir almak istiyorum bunun için en iyisi en baştan başlamak sanırım çünkü sonradan ekleme yapmak pek iyi algılanmıyor. Sorunum kv ve kp. Eşimle görücü usulü evlendik. Kv ve kp biz daha nişanlı bile değilken eşimi kötülerlerdi ben anlam veremezdim zamanla tanıdım ve öyle olmadığını anladım şükür ki onları dinlemeyip evlenmişim. Kv gerçekten inanılmaz cahil lafını bilmez rahat gamsız kp onun yüzünden psikolojisi bozuk çöktü. Bizi de aramaz sormaz
Bu araya önceden yaşadıklarımı da yazmam lazım görümcem oldum olası benle konuşmaz daha yeni başladı (2.kez hamile kalınca) sebebi ise kapalı olmammış
Bazı ufak şeyleri es geçiyorum o kadar uzatmayayım zaten uzun
geçen sene düşük yaptım doktor sürekli yatacaksın kalkmayacaksın hiç bir şey yapmayacaksın demişti eşim de ailesini çağırmıştı benden habersiz neyse geldiler ama kv hiç birseye elini sürmüyor kalkıp ben kahvaltı hazırlıyordum kendi başıma olsam daha iyiydi bi de beni eşime şikayet etmişler hiç konuşmuyor diye ben düşük tehlikesi yaşıyorum sen saat 10a 11e kadar yatıyorsun yanıma gelip isteğin var mı sormuyorsun hadi onu geçtim ben kalkıp yanlarına gidiyorum sürekli tv izliyorlar koltuğun kenarına sıkışıyorum oturuyorum bunlar kalkıp gezmeye gidiyor bir akşam eşim kv ve ben yemek hazırlıyoruz bana herkese annesi bakıyor sana niye ben bakıyorum annen niye gelmiyor dedi ben de hemen odama gittim annemi aradım (annem kuzenimin düğününe gidip ordan 3 gün içinde gelecekti kv kp varken de gelemezlerdi kalacak yer yoktu) annem hemen yola çıktı sabah geldi ve kp kv gittiler tabi ben düşük yaptım üzülmeme laf ettiler Allahtan olduya bağlayıp inancıma da laflar ettiler
zamanla biz ayni şehirde olalım düzenimiz olsun diye aynı şehre taşındık kv hep gelmeyin uzak olalım iyi olalım derdi (eşim de yıllarca ailesinden uzak yurt dışında yaşamış.) Neyse geldik daha ev arıyoruz bizi istemediler annemlerde kaldık 15-20 gün. Sonra ev tuttuk yerleştik ama eve bir türlü ısınamadım ve rüzgar aldığını farkedememistik sonra hamile kaldım tekrar ve bebekle sigamayacagimizi anladık
eşim arada yurt dışına gidiyor ve giderken annemlere bırakıyordu bir gün dedi ki ben hep böyle bırakıyorum alıyorum ya da annenler geliyor düzen zor oluyor bebek olunca iyice zor olacak aynı eve çıkalım. Hep beraber yaşayalım Tamam dedik çıktık. Ertesi hafta kv bizi kapıdan kovdu eşimin bekarlıktan kalan kitabı giysisi nesi varsa kolilemiş eşimin eline tutturdu kapıya koydu eşim dedi ki bak anne bir içeri al konuşalım bak dolphin hamile kaç kat çıktık yorulduk. Kv banane beni ilgilendirmez dedi kapıyı yüzümüze kapattı. Neyse geri döndük o günden beri sadece eşim arada babasıyla görüşüyor hastaneye götürüyor konunun içinde eşime bazı konularda atılan iftiralar da var o konuya girmeyeyim.
Bu arada doğum yaptım eşim kv ve kp aldı getirdi (ona da kızdım annelik hakkı diyor bir de sadece babasını almaya gitmişti babası ısrar etmiş sanırım) geldiler kv sürekli laf sokup gitti o gece sütüm kesildi yavrum sabaha kadar ağladı eşimi uyandırıp nöbetçi eczaneye yolladım ve mama aldırdım kahroldum bir de neden ben de kapıdan kovmadım düzgün davrandım diye içime dert oldu neyse bütün bunalrın üstüne şu anki sorunum şu bana ne kv ne kp ne görümce ne de kaynım bir hayırlı olsun demedi önceki mevzular vs ve ben artık hiç biriyle görüşmek istemiyorum görümcem mayısta evleniyor gitmek istemiyorum ne yapmalıyım eşim ikna olur mu bilmiyorum bir yandan bana hak veriyor bir yandan da benim için idare et annemin aklı gitmiş naptığını bilmiyor diyor ama yüzlerini görmek istemiyorum. Kv kp.e çocuğunu göstermeyen gelinlere imreniyorum bana akıl verin arkadaşlarım
Çok uzun oldu kusura bakmayın sonradan eklemek hoş olmuyor yanlış anlaşılıyor onun için baştan herşeyi yazdım
Yardım edin

Edit: doğum yaptım ve nikahta bebeğim 5 haftalık olacak daha çok küçük belki ondan dolayı gitmem bir de onlar yüzünden sütüm kesildi zar zor geldi tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum

Son düzenleme:
simdi okudum ben mesaji da yardim istedigin mevzu tam olarak nedir? sana ancak dua edebilirim ,Rabbim gönüle ferahlik versin.

çok üzüldüm..nasıl bir aile anlamadım..eşini tamamen dışlamışlar..düğüne gitmek zorunda deilsin..eşin yalnız gitsin..

40 haftalık hamileymişsiniz bahane edin gitmeyin işte..
Doğum yaptım canım gorumcenin evleneceği zaman bebek iki aylık olacak ve sadece nikah olacak bir yandan da gitsem eşimin yanında olsam kısacık durdurup hemen geri dönsek o da böylece çok kalmasa diyorum offf

Allah yardımcınızı olsun
zor tabi.. kv nizin en zoruna giden annenizle bir eve geçmeniz olmuş
ama bu da eşinizin tercihi..

ben olsam ne yapardım diyorum gebesiniz daha bebeğiniz yeni doğmuş olacak
bunu bahane edip gitmeyebilirsiniz..

Doğum yaptım canım gorumcenin evleneceği zaman bebek iki aylık olacak ve sadece nikah olacak bir yandan da gitsem eşimin yanında olsam kısacık durdurup hemen geri dönsek o da böylece çok kalmasa diyorum offf

bence esin icin git hem nikahmis, bosver Allah rizasi icin husumeti devam ettirmeme taraftari ol,simdi tam mevszuyu anladim.

Eşinizin kalmasını istemiyorsanız, beraber gidip görünüp, bebeği bahane edip kalkacaksınız. Başka çıkar yol göremedim, yada bebeği bahane edip gitmezsiniz ama eşiniz gider bu durumda yanlız.
Sağlıkla büyütün bebeginizi.

sonuçta ne kadar kötu de olsa esinin ailesi.gitmek ister gibime geliyor,mani olma sonra içinden çıkmaz adamın..
hayatın ne getireceği belli olmaz,iyi olduğunla kötü kötü dediğinle iyi oluverirsin..
gidebiliosan sende git hatta 1 gun sabredıver bışey olmaz.
herkes kendıne yakıştığı gıbı davranmalı degılmı?
kv ile aynı eve nıe yerlestınız kı onu anlayamadım,millet kose bucak kacıogecıcı bır sure mı oturacaktınız?
Allah kolaylık versın,hiç bir şey kendınızı yıpratmaya değmiyor

Bence git , yoksa sağda solda yüzü yok gelmedi falan derler, herkese güler yüzlü ol onlar hariç kısacık durun gelin

Eşim tabiki gitsin ona birşey demiyorum
Eşimin ailesiyle değil kendi ailemle eve çıktım zaten her ay eşim yokken 1 hafta annemlerde kaliyorum eşim de git gel yapmayalım beraber ev tutalım dedi

aynen bu dediğini yap benim eşimin ailesi de eşime bana bi sürü yalanlar dolanlar yaptılar babama oğullarını kötülediler düşün artık! baktılar babam bişi demiyo gençtir zamanla olgunlaşır diyo bu sefer annesi anneme beni şikayet etmeye başladı falan... bende eşimle öyle yapıyoruz iki ayda bir 2 saat gidip geliyoruz. en iyisi sen gene git o düğün mü nikah mı neyse çok da güzel hazırlan sade bi makyaj falan iyi görün yani, eşini ikna edebiliyosan açık açık konuş ben eşime her düşüncemi rahatlıkla söylerim ama yok eşin bunca olana rağmen ailesinden yanaysa da rol yapcaksın. böyle iki dirhem bi çekirdek git, kv nin önünde eşinin kolunda sarın sıkılmaya başlayınca ay çocuk durmuyo sezaryensen dikişlerim çok ağrıdı belim ağrıdı kendimi hiç iyi hissetmiyorum hayatım lütfen eve bırak beni sen duramıcam çok kötü oldum kalabalık yaramadı falan de

Allah yardımcınız olsun Rabbim o insanlara vicdan ve akıl ihsan eylesin . bu ne korkunç bir ailedir böyle evlerden ırak kendi evinde yuvanda ol hiçbriyle muhatap olma gün olur devran döner gelir sana bir tas suyuna muhtaç kalırlar ama sen yıne de onların olduğu gıbı olma Rabbim e sığın çok üzüldüm ya

Eşiniz ve sizin için çok üzüldüm ama ne kadar kötü olurlarsa olsunlar anne baba hakkı diye bir şey var. İnsan bunu düşünüp vicdana geliyor herhalde. Eşiniz düğüne gitsin siz bebeği bahane edin. Gelmezse sancım var ya da bebek ağlıyor durmuyor dersiniz eşiniz çıkar gelir.

Hepinize çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alıcam:) tabi anne hakkının yanında bir de evlat hakkı var onun süt hakkı var kendimi üzmemeye çalışacağım

iyi ama zaten sizi istemiyorlarmış aynı evde, siz niye hala gidiyorsunuz ki kalmaya, tek kalsanız psikolojiniz falan daha iyi olurdu çocuk içinde, ve neden bu kadar tepkililer size eksik bir şeyler var bence, ve zaten gene diyorum adamlar kendini belli etmiş uzak olalım diye ama siz gitmişsiniz hep yani eşiniz,siz engel olmaya çalışabilirdiniz,yanınızda biri olması gerekiyorsa annenizi çağırsaydınız

Allah düşmanıma böyle kv vermesin görusmeyin bence

Canım eşinle git ama çok fazla kalma fazlada muhatab olma 1 saat görün bebeği bahane edip hemen çıkın derim bence büyüklük sende kalsın yine..

Yanlış anlamışsınız tekrar okuyun biz benim ailemle yaşıyoruz eşim de aslında eskiden beri çok fazla görüşmüyordu ama sanırım babasının durumuna üzülüyor bu aralar.
Tepkilerini bilemiyorum ama şöyle anlatayım genelde kv zaten kimse gelmesin kimse gitmesin diyen insan birileri gelirse yemek hazırlamak lazım falan.. Düğünümüze bile bir kaç akrabasını zorla çağırdı gelip nerde kalacaklar yiyip içecekler onlara para mı harcıycaz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…