- Konu Sahibi Denizliche
-
anlıyorum canım..
eğer sana destek olacaksa, ezdirmeyecekse sorun yok. Peki düğün hazırlıkları nasıl gidiyor? Ayrıca nolur sence bundan sonra? Kayınpederin gitmiş filan. Ben bile allak bullak oldum. Allah sana sabır versin.
ahhhh tatlim sen yat kalkda dualar et allahim senin sevdigin kulunmusum de....genelde k.v deler gostermezler ilk baslarda huylarini kopruyu gecene kadar
hesabi....su anda seni tutuyor cunku seninle evlenmek istiyor kadin kokusuna hasret vs vs....sonra ne olur biliyor musun bikar ondan da herzaman ki gibi
k.v de gelin sorunlari kisir donguler baslar....belkide savunacak tutacaktir seni belkide karim diyebilir ama bnce bu sekilde ya derse diye riske atilmaz...
bak bana cocgumuz olmasina ragmen adam bes sene dayanamadi anam dedi....inanki tekrar ayni seyleri yasardim su evladim icin....ama ilk basda yuzunu gosterseydi
eger evlat icin de yasamazdim....tarlam olsun benim yeterki derdim ekecek tohum cok bulunur derdim....simdi insanlar para pul sevgi askdan ziyade huzur ariyorlar....
ahhhh tatlim sen yat kalkda dualar et allahim senin sevdigin kulunmusum de....genelde k.v deler gostermezler ilk baslarda huylarini kopruyu gecene kadar
hesabi....su anda seni tutuyor cunku seninle evlenmek istiyor kadin kokusuna hasret vs vs....sonra ne olur biliyor musun bikar ondan da herzaman ki gibi
k.v de gelin sorunlari kisir donguler baslar....belkide savunacak tutacaktir seni belkide karim diyebilir ama bnce bu sekilde ya derse diye riske atilmaz...
bak bana cocgumuz olmasina ragmen adam bes sene dayanamadi anam dedi....inanki tekrar ayni seyleri yasardim su evladim icin....ama ilk basda yuzunu gosterseydi
eger evlat icin de yasamazdim....tarlam olsun benim yeterki derdim ekecek tohum cok bulunur derdim....simdi insanlar para pul sevgi askdan ziyade huzur ariyorlar....
bunları da düşünmüyor değilim... ama ne yapıcam bilmiyorum
ustesinden gelebiliriz kalkariz sonuna kadar guveniyorum dersen durma git....ama icinde kuskun varsa cok aci cekersin....
HUZUR, HUZUR, HUZUR...
Hayat o kadar uzun değil, o kadar basit değil, kiymetsiz değil... Ben ve eşim deli gibi severek evlendik, gözümüz hiç bişey görmeden, hala da seviyoruz ama aileler işin icine girince işler değişiyor. Olmadık seyler huzursuzluk çıkarabiliyor.. iyi düşün tasin derim ben.. ama vazgeçemem dersen de bi kulagindam girsin bu kulağından çıksın yoksa dayanamazsin...
Olaylar cigrindan cikmisve soylenen sozlercok agir.
Umarim unutmasanizda arkaya atabilirsiniz.
Burada en buyuk fedakarlik size dusuyor ve hepte dusecek.
ne olursa olsun araya sogukluk girmis ve daha onunuzde dugun ,evlilik , ev kurma gibu agir sorumluluklar var.
ama en zor olani bunlari boyle huzursuz ve gergin bir ortamda yapmaya calismak.
Bir seyleri yoluna koyana kadar evlenmeyk icin bekleyin.
bence hemen evlenme nişanlına ve sana şuan hayat toz pembe..evlenicek ve annesinide dinlemeye ve huzursuzluklar çıkmaya başlıycak..bence annesi oğluyla beraber eve giren parada gidicek diye üzülüyor ayrılmanız için yapıyor olabilir..
Bizlerde ilerde kaynana oldugumuzda boyle kafayi usutup apir sapir davranicak miyz acaba?
Padon ama pat diye kp nereye gitti? Yeri hazırmış demekki siz bahane olmuşsunuz..
Umarım yolundadır her şey. Babası da sanırım elini taşın altına koymamak için kaçmış gitmiş kavgadan da istifade edip. Kaynana zaten sana patlamaya yer arıyor. Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?