Yine bir kaynana ....

ahhhh tatlim sen yat kalkda dualar et allahim senin sevdigin kulunmusum de....genelde k.v deler gostermezler ilk baslarda huylarini kopruyu gecene kadar
hesabi....su anda seni tutuyor cunku seninle evlenmek istiyor kadin kokusuna hasret vs vs....sonra ne olur biliyor musun bikar ondan da herzaman ki gibi
k.v de gelin sorunlari kisir donguler baslar....belkide savunacak tutacaktir seni belkide karim diyebilir ama bnce bu sekilde ya derse diye riske atilmaz...

bak bana cocgumuz olmasina ragmen adam bes sene dayanamadi anam dedi....inanki tekrar ayni seyleri yasardim su evladim icin....ama ilk basda yuzunu gosterseydi
eger evlat icin de yasamazdim....tarlam olsun benim yeterki derdim ekecek tohum cok bulunur derdim....simdi insanlar para pul sevgi askdan ziyade huzur ariyorlar....

anlıyorum canım..
eğer sana destek olacaksa, ezdirmeyecekse sorun yok. Peki düğün hazırlıkları nasıl gidiyor? Ayrıca nolur sence bundan sonra? Kayınpederin gitmiş filan. Ben bile allak bullak oldum. Allah sana sabır versin.

destek oldu,oluyor,olucaktır .. nişanlanı daha 3 hafta oldu henüz nişanlılığımızdan bişey anlamadık ki ... evet kayınpeder de gitti,evleri de kira,abisi çalışıyor masrafları ortak yapıcaklar,ben karışmak istemityorum ama nişanlıma senin nişanlı olduğunu evlenme hazırlığını yapıtığını,yapıcağını söyle abinde daha bişey yok o biz evlene kadar idare etsin söyle diyorum ... gel bide bana sor benim halimi..amin amin

ahhhh tatlim sen yat kalkda dualar et allahim senin sevdigin kulunmusum de....genelde k.v deler gostermezler ilk baslarda huylarini kopruyu gecene kadar
hesabi....su anda seni tutuyor cunku seninle evlenmek istiyor kadin kokusuna hasret vs vs....sonra ne olur biliyor musun bikar ondan da herzaman ki gibi
k.v de gelin sorunlari kisir donguler baslar....belkide savunacak tutacaktir seni belkide karim diyebilir ama bnce bu sekilde ya derse diye riske atilmaz...

bak bana cocgumuz olmasina ragmen adam bes sene dayanamadi anam dedi....inanki tekrar ayni seyleri yasardim su evladim icin....ama ilk basda yuzunu gosterseydi
eger evlat icin de yasamazdim....tarlam olsun benim yeterki derdim ekecek tohum cok bulunur derdim....simdi insanlar para pul sevgi askdan ziyade huzur ariyorlar....

bunları da düşünmüyor değilim... ama ne yapıcam bilmiyorum

bunları da düşünmüyor değilim... ama ne yapıcam bilmiyorum

ustesinden gelebiliriz kalkariz sonuna kadar guveniyorum dersen durma git....ama icinde kuskun varsa cok aci cekersin....

gözlerine baktığımda çok şeyler görüyorum..bana olan aşkını,sevgisini,sadakatini.... bana dedi ki:çok zor bir hayatımız olucak benimle bunlara hazırmısın dedi... annesi ile aramızda olan çirkin olaydan sonra... güveniyorum elbette o gün beni nasıl savunduğunu ,annesi bişey dediğinde sinirden nasıl kendinden geçtiğini delirdiğini gördüm ve o an annesine öyle yaptığı için üzülsem de gözümde bin kat daha büyüdü ...

HUZUR, HUZUR, HUZUR...
Hayat o kadar uzun değil, o kadar basit değil, kiymetsiz değil... Ben ve eşim deli gibi severek evlendik, gözümüz hiç bişey görmeden, hala da seviyoruz ama aileler işin icine girince işler değişiyor. Olmadık seyler huzursuzluk çıkarabiliyor.. iyi düşün tasin derim ben.. ama vazgeçemem dersen de bi kulagindam girsin bu kulağından çıksın yoksa dayanamazsin...

HUZUR, HUZUR, HUZUR...
Hayat o kadar uzun değil, o kadar basit değil, kiymetsiz değil... Ben ve eşim deli gibi severek evlendik, gözümüz hiç bişey görmeden, hala da seviyoruz ama aileler işin icine girince işler değişiyor. Olmadık seyler huzursuzluk çıkarabiliyor.. iyi düşün tasin derim ben.. ama vazgeçemem dersen de bi kulagindam girsin bu kulağından çıksın yoksa dayanamazsin...

çok çok haklısın bizimde istediğimiz tek şey huzurlu olmak.. beraberken o kadar mutluyuz ki.. ve de benim ailemin yanında beraber yemek yapıyoruz,temizlik yapıyoruz,alışverişe çıkıyoruz,geziyoruz,gülüyoruz,ağlıyoruz..beraberken yada benim tarafımdan biri olunca hiç bir sorun yok ne zaman onlara gitsek annesi orama burama bakar açılmış mı etmişmi diye hep diken üstündeydim

Olaylar cigrindan cikmisve soylenen sozlercok agir.
Umarim unutmasanizda arkaya atabilirsiniz.
Burada en buyuk fedakarlik size dusuyor ve hepte dusecek.
ne olursa olsun araya sogukluk girmis ve daha onunuzde dugun ,evlilik , ev kurma gibu agir sorumluluklar var.
ama en zor olani bunlari boyle huzursuz ve gergin bir ortamda yapmaya calismak.
Bir seyleri yoluna koyana kadar evlenmeyk icin bekleyin.

:72:
Olaylar cigrindan cikmisve soylenen sozlercok agir.
Umarim unutmasanizda arkaya atabilirsiniz.
Burada en buyuk fedakarlik size dusuyor ve hepte dusecek.
ne olursa olsun araya sogukluk girmis ve daha onunuzde dugun ,evlilik , ev kurma gibu agir sorumluluklar var.
ama en zor olani bunlari boyle huzursuz ve gergin bir ortamda yapmaya calismak.
Bir seyleri yoluna koyana kadar evlenmeyk icin bekleyin.

evet malesef dediğiniz gibi çığrından çıktı ..haketmediğim sözler duydum ,yapmadığım şeylerle suçlandım maalesef...

zaten baba yok gitti evin yükü nişanlım ve abisine kaldı bizim evlilik işi biraz uzuyacak gibi görünüyor ..hakkımda hayırlısı ne diyim

bence hemen evlenme nişanlına ve sana şuan hayat toz pembe..evlenicek ve annesinide dinlemeye ve huzursuzluklar çıkmaya başlıycak..bence annesi oğluyla beraber eve giren parada gidicek diye üzülüyor ayrılmanız için yapıyor olabilir..

bence hemen evlenme nişanlına ve sana şuan hayat toz pembe..evlenicek ve annesinide dinlemeye ve huzursuzluklar çıkmaya başlıycak..bence annesi oğluyla beraber eve giren parada gidicek diye üzülüyor ayrılmanız için yapıyor olabilir..

olabilirmi :44::44:

Umarım yolundadır her şey. Babası da sanırım elini taşın altına koymamak için kaçmış gitmiş kavgadan da istifade edip. Kaynana zaten sana patlamaya yer arıyor. Allah yardımcın olsun

Umarım yolundadır her şey. Babası da sanırım elini taşın altına koymamak için kaçmış gitmiş kavgadan da istifade edip. Kaynana zaten sana patlamaya yer arıyor. Allah yardımcın olsun

evet aynen öyle sorumluluk alamayan,korkan bir insan mış... nişanlımla aramız çok şükür iyi :nazar::nazar: annesi hakkında konu açmıyoruz konuşmuyoruz biliyor çünkü ne kadar kırgın olduğumu... nişanlılığımın ilk haftasında böyle yaptı bu kadın bakalım düğün zamanı neler yapıcak görücez.. amin saolasın

Back