- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
- Konu Sahibi Denizliche
-
Kayınvaliden evin içinde yaşadığı sorunları çok biriktirmiş içinde,
haliyle sana patlamış.
hoş şeyler değil.
burda sana şu ana kadar yaptığını yapmak düşer.
eğer nişanlından eminsen ve devam etmeye kararlıysan,evlilik hazırlıklarını mümkün mertebe nişanlınla yap.
nişanlının ailesiyle çok fazla muahtap olma.
mesafeni koru.
senden birşey eksilmez.
belliki hem senden razı değiller hemde oğullarını evlilik için hazır görmüyorlar(muhtemelen maddi nedenlerden dolayıdır)
sen şimdi ne yapsanda düzelmezler,o yüzden çok fazla içlerine girmemeye çalış.
nişan bohçanı niye kendin hazırladın,adetiniz mi öyle:44:
nişan bohçanı niye kendin hazırladın,adetiniz mi öyle:44:
böyle olmasını hiç bi zaman istemedim.. nişan bohçasına kadar dilinden düşürmedi beni nişandan sonra kötü gelin oldum .. yok zaten aman daha şimdiden bunları yapıyorsa ilerisini düşünemiyorum ben
kayınbabanın kayınvalidenle senin yüzünden tartışması kayınvalideni sana karşı kinlendirmiş.
düzelir veya düzelmez bilemem.karakter meselesidir.
dediğim gibi ilerisini karanlık görüyorsan(nişanlın bile bunu aydınlatamıyorsa) bazı şeyleri gözden geçir?
vazgeçsem ne kazanırım,ne kaybederim diye yokla kendini.
eğer çok seviyorsan,güvene varsa,mücadele et.
ama uyarmak isterimki nasıl başlarsa öyle gider.
evlendikten sonrada dikkali olman gerekecek.
bunları kaldırabileceğine inanıyorsan,taktiklerini uygulamaya başla.
kayınbabanın kayınvalidenle senin yüzünden tartışması kayınvalideni sana karşı kinlendirmiş.
düzelir veya düzelmez bilemem.karakter meselesidir.
dediğim gibi ilerisini karanlık görüyorsan(nişanlın bile bunu aydınlatamıyorsa) bazı şeyleri gözden geçir?
vazgeçsem ne kazanırım,ne kaybederim diye yokla kendini.
eğer çok seviyorsan,güvene varsa,mücadele et.
ama uyarmak isterimki nasıl başlarsa öyle gider.
evlendikten sonrada dikkali olman gerekecek.
bunları kaldırabileceğine inanıyorsan,taktiklerini uygulamaya başla.
ben de böyle düşündüm.evdeki sorunlardan olmuş ama keşke böyle olmasaymış
biblodeniz nişanlın kaç yaşında ve ne iş yapıyor
Günah keçisi oldum yani
26 yaşında fabrikada makina teknisyeni
aslında nişanlının yaşı makul,ben 23-24 zannetmiştim.maddi sıkıntıları mı var:26:
Ben birşey anlamadım
Kayınpederin seni istemiyor diye mi kavga etmişler cidden ?
Öyle bile olsa ne diye tokat atıyo onca yıllık hayat arkadaşına
Bunu biz bilemeyizde nişanlın bilir.. Kavga sebebini..
Bilemiyorum ama şimdiden ne ayıp konuşmuş kaç yaşında kadın.. Bence siz en iyisi uzak bi yerde oturun evlendikten sonra..
nişan haftası ramadın alışveriş için??
onun araması gerekmiyomu nişan alışverişine çıkılacaksa
nişan alışverişini yani bohça alışverişini nişanla ben yaptım zaten yalnız..onun bahsettiği ona kıyafet alınması için ben aramamışım ...
onun kıyafetinide birliktemi alcaktınız tövbe yarabbim
kavga nedeni inandırıcı gelmedi, altından başka bişey çıkabilir, seni savunmuşta dayak yemiş bla bla, seni savuncak birine benzemiyo bi kere
ne hadsiz bi kadın ya sana hakaret etme pislik deme curetını nerden buluo bence cok yuz vermıssın .. daha nısanlıyken tavır bu ortada nıkah dugun hıc bısey yokken , bunlarolduktan sonra agzlarına gelenleri sayarlar canım cok ıyı dusun. o hakaretleri duyup hala o yuzugu parmagında tasıman sok ettı beni yerinde olsam bir saniye bile dusunmeden nısanı bozardım bu 1 gunluk ıs deıl cunku omur boyu surucek bısey nısanlının sımdı korumalarına bakma evlendıkten sonra bak nasıl oluo sana solıycegı su ''sende duyma canım gorme ısıtme uzatma buyutme vs vs vs '' o yuzden ben derim ki yol yakınken dön sonra cok basın agrıycak cunku. ben eşimi deli gibi severek evlendim halada cok cok seviyorum ama simdiki aklım olsa ASLA AMA ASLA evlenmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?