- 24 Aralık 2014
- 5.036
- 6.766
- 398
Ahahah görümcesiyle arasi mesafeli ama bir o kadar da güzel olan sansli 100 kisiden biri benim herhaldeHayatta 3 şeyden uzak duracaksınız
1) kayınvalidenizin kızı
2) eşinizin kız kardeşi
3) çocuğunuzun halası
Vallah canım benim 8 tane görümcem var hepsi dedikoducu tabi bu herkes için geçerli değil sana iyisi denk gelmişAhahah görümcesiyle arasi mesafeli ama bir o kadar da güzel olan sansli 100 kisiden biri benim herhalde
Neden kendimizi sevmeyelim yahu? Bence cok sevelim, her şeyden cok sevelim.Siz mutfağa, her işe burnunuzu soktuğunuz gibi kafanızı sokup BİZ GELDİİİİK, YÜCE ANNEM AYAĞINIZA GELDİİİİ diye niye bağırmadınız? Ne var siz biz geldik diye kafanızı uzatıp konuşsanız. Belki mutfakta iş yapmaktan bunaldı kadın. Hava zaten sıcak. Kendinizi bu kadar sevmeyin. İnsansınız sonuçta
Bende varım hepsi şehir dışında yılda bir yada iki kere görüşüyoruzAhahah görümcesiyle arasi mesafeli ama bir o kadar da güzel olan sansli 100 kisiden biri benim herhalde
Bu havada iş yaparken, işle cebelleşirken biri bana hiç mutfaktan çıkmayacaksın sandım dese, gel de yardım et o zaman derim. Yani aile içinde yarım saat geç selam vermenin laf sokması mı olur? Kadın sonuçta çıkıp gelmiş yanlarına, işi varmış zaten. Ben Bunun için laf sokan kişinin yanına Oturmam meselaNeden kendimizi sevmeyelim yahu? Bence cok sevelim, her şeyden cok sevelim.
Yapilan düpedüz saygısızlık ve kasıtlı yapilan bir sey.
birbirlerini karsilikli olarak sevmedikleri/cekemedikleri icin bu küçük oyunlara yoneliyorlar.
Ama kafaya takilip üzülmekte sacma, sevmedigim insan ne yaparsa yapsin ben kirilmam çünkü sevmiyorum
aile olarak hissetmiyorlar ki?Bu havada iş yaparken, işle cebelleşirken biri bana hiç mutfaktan çıkmayacaksın sandım dese, gel de yardım et o zaman derim. Yani aile içinde yarım saat geç selam vermenin laf sokması mı olur? Kadın sonuçta çıkıp gelmiş yanlarına, işi varmış zaten. Ben Bunun için laf sokan kişinin yanına Oturmam mesela
Ama telefonda önemli bir görüşmesi olabilir,üstü kokuyordur iki dk duşa girmiştir vs vs,hemen de laf sokulmaz ki,görümcenin be işi olduğunu bile yazmamış hemen kendini savundu demişGörümce haksız. Eve birileri gelmiş yarım saat çıkmamak demek size bayılmıyorum demektir. İşi varsa “kusura bakmayın ben de şu işle meşguldüm” diye açıklama yapmalıydı.
Aynen kayılıyorum demek ki konu sahibi de görümceyi çok sevmiyor ki bir bakıyım ne yağıyor dememiş,ben olsam giderdim dediğiniz gibiSiz mutfağa, her işe burnunuzu soktuğunuz gibi kafanızı sokup BİZ GELDİİİİK, YÜCE ANNEM AYAĞINIZA GELDİİİİ diye niye bağırmadınız? Ne var siz biz geldik diye kafanızı uzatıp konuşsanız. Belki mutfakta iş yapmaktan bunaldı kadın. Hava zaten sıcak. Kendinizi bu kadar sevmeyin. İnsansınız sonuçta
Varsa var, eee? İşi bitince çıkmış gelmiş yanınıza işte. Görümce iki dakika çıkıp selam verse iyi olurmuş ama vermiyorsa da umrumda olmazdı benim. Herhalde müsait olamadı derdim.“bi an hiç çıkmayacaksın sandım abla, annem de var”
kadarsınız işte. Misafir gelince hoşgeldiniz demiyorsunuz demek kiBoyutlar arası yolculuk yapmıyorsaniz üzgünüm sizin ve haşmetli annenizin bir yerden bir yere yaptığı yolculuk büyük bir ihtişamla karşılanmak zorunda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?