Yine bir görümce konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden kendimizi sevmeyelim yahu? Bence cok sevelim, her şeyden cok sevelim.
Yapilan düpedüz saygısızlık ve kasıtlı yapilan bir sey.
birbirlerini karsilikli olarak sevmedikleri/cekemedikleri icin bu küçük oyunlara yoneliyorlar.
Ama kafaya takilip üzülmekte sacma, sevmedigim insan ne yaparsa yapsin ben kirilmam çünkü sevmiyorum

Bu havada iş yaparken, işle cebelleşirken biri bana hiç mutfaktan çıkmayacaksın sandım dese, gel de yardım et o zaman derim. Yani aile içinde yarım saat geç selam vermenin laf sokması mı olur? Kadın sonuçta çıkıp gelmiş yanlarına, işi varmış zaten. Ben Bunun için laf sokan kişinin yanına Oturmam mesela

aile olarak hissetmiyorlar ki?
Birbirlerini sevmiyorlar?
Havanın sicak olmasi/soguk olmasi onemli değil, görümce bunlara siz kimsiniz sanki mesaji vermek icin çıkmamış işte, anlamasi zor değil.

Görümce haksız. Eve birileri gelmiş yarım saat çıkmamak demek size bayılmıyorum demektir. İşi varsa “kusura bakmayın ben de şu işle meşguldüm” diye açıklama yapmalıydı.
Ama telefonda önemli bir görüşmesi olabilir,üstü kokuyordur iki dk duşa girmiştir vs vs,hemen de laf sokulmaz ki,görümcenin be işi olduğunu bile yazmamış hemen kendini savundu demiş

Aynen kayılıyorum demek ki konu sahibi de görümceyi çok sevmiyor ki bir bakıyım ne yağıyor dememiş,ben olsam giderdim dediğiniz gibi

Esiniz de siz de ayri dunyasiniz. Tadinizi tuzunuzu niye elalame bagliyorsunuz ki gorumcenin selamiyla mi yuceleceksiniz ya da selam vermedi diye eksileceksiniz. Vermediyse vermedi anneniz de gorunce merhaba der sadece olur biter. Hem gorumce sizin annenizi eylemek zorunda degil ne alaka? Esiniz de sizin gorumcenizle olan meselenize karisiyorsa o da ayri alem. Iki yetiskin arasindaki sorun onlari baglar. Sizin de esinizin gorumcenize tavir almasini beklemeniz cok sacma. Gorumceniz de bu yuzden kahvaltiya inmediyse bence hepiniz birbirinize cok uymussunuz. Boyle sacmaliklar yuzunden hayati kendinize dar edip mutsuz oluyorsuniz. Bosverin gelmesin keyfinize bakin. Aman uc gunluk dunya salin biraz.

“bi an hiç çıkmayacaksın sandım abla, annem de var”
Varsa var, eee? İşi bitince çıkmış gelmiş yanınıza işte. Görümce iki dakika çıkıp selam verse iyi olurmuş ama vermiyorsa da umrumda olmazdı benim. Herhalde müsait olamadı derdim.

Köy yerinde oyle hadi ben geldim olmuyor malesef insanlarin ciddi cidddi isleri oluyor siz isyerinde biri sizi ziyaret edince isinizi birakip 30cdk muhb edelim mi diyorsunuz koy hayatida oyle hele bag bostan gelen giden birde misafir varsa kadin mutfaktan cikamaz surekli yetistirme telasi var .sinirlenmeyin o yüzden detay bilmeden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…