Yine bir babaanne sorunu.

Bence takma anlatirsa anlatsin. Huylu huyundan vazgecmez. Aynen bu anlattigin gibi bi babanne taniyorum ama tipki hic fark yok. Arkadasimin babannesi cok felaket bisey onlar cozumu o kadinin yaninda ozel seyler konusmamakta bulmuslar hepsi alismis onun yaninda bisey konusmuyolar. Yasli insanin kalbini kirmaya gerek yok onunda huyu o diyip gec.

uffff benımde anneannemle dedem boyle annemden yuz bulup bize yapmadıklarını soylemedıklerını bırakmıyolar onlar yokmus gıbı davranıyorum yuz bulamayınca cenelerı acılmıyo kafam rahat valla

Ben okudum şok oldum yetmedi bide anneme okudum beraber karşılıklı şok olduk şu saatte.
Yanında kesinlikle ağzınızı açmayın. Her şeyiniz gizli olsun.
Baban ne diyor bu duruma ? Annen falan ? Hayır çünkü bizim evde böyle bi durum olsaydı annem babamı yerdi yer.
Ya bi şey dicem ceylin her şeyi bi kenara bırakta, nasıl katlanıyorsun ?

ben bu kadar babaannezede insan olacagini tahmin etmiyordum .... ama ne yalan söyliyeyim , beterin beteri vardir, benim babaannem vefat etti gecen yil, ve biz olumsuz yonlerine guluyoruz ... ben özlüyorum hatta zamanindada gulerdik aslinda, biraz stres yaratsada... topik BABAANNEZEDEleri olsa uyar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…