• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine bi kv krizi dha

elifduru2101

en buyuk nimet evlat olsa gerek
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
425
354
53
32
Daha onceki konularimi okuyanlar bilirler benim kv benden ayri bir sehirde yasiyordu problemli bir insan 2 ay oncesine bizim oturdugumuz sehire tasinmaya karar verdi ayrica 2 gorumce ve bi kaynim var hepsi bekar universiye okuyolar farkli sehirlerde kv esinden ayrilckmis kasim ayinda bizim eve geldi dava falan acildi esim annesine ev tuttu ama biz kavga ettik cok buyuk bir sekilde neymis bn gorumceler geldigindw onlara bulasik yikatmisim biz esimle kacarak evlendik onlar beni istemiyormus oturdugumz evde esimin uzerine biz evlenmeden almisti bu evde onlarinmia anliycaniz benim evimden beni kovdu hamileyim ve ustume yurudu esim aramiza girdi her neyse baya bi uzadi mevzu kadinin esyalari flan tabi bizim evde neyse evine tasinacak ama elektrk dogalgaz acilmadigi icin yerlesemedi ve bosanma davasi actigi esinin yanina geri dondu 10 gundur falan orda kaliyordu smdi evin dogalgazi falan acilmia gelecekmis tekrar bende esime soyledm git evi temizlettir esyalarinida yerlestir direkt evine gelsin oturan benim artk psikolojim iyice bozuldu yuzlerini gormek istemiyorum ama esim hemen sinirlendi neymis yerlesirmis ben neden boyle konusuyomusum sussam nolucakmis yeter artik dedim hep beni susturmaya calisiyosun bana bu halimle yapmadigi kalmadi sen hala beni ezdiriyosn dedim ve tartistik simdi bana bir akil verin ben ne yapiyim iyice sinirlerim bozuldu cunku nasil davraniyim bilemiyorum

Bu kvler ve anne ağzına bakan erkekler yüzünden evlilikten soğudum galiba.
Oğlu çalışmış almış ev eşinizindir konuşsun dursun o boş boş. Nedendir bilmem ama o yaşta insanlarda niyeyse beş liralık birşey olsa bile ona ben yaptım çocuğuma bizim biz aldık deme huyu var çokta takmayın yapıyı üstüne alacak değil ya.
Eşinizide diğer tüm erkekler gibi anlamıyorum gitsin annesine çemkirsin anne bi sus karımla uğraşma huzurumuzu bozma desin..Ama nerdeee

Az sabirli olmaya calisin. Hamilesiniz. Bebeginizi dusunun. Neyse ki ev tutulmus. Sizinle beraber yasamayacak yani.

Şükretsin ki oğlu ona ev açmış. Yoksa kocasının evinde yaşamaya mecburdu.... daha da bıdı bıdı ediyor kadın yaaa anlamıyorum şu kv milletini

Komsulariniza tembihleyin,acaipnbir gurultu bagrias cagris duyunca hemen polisi arasinlar ,
Yoksa bu gidisle dayakda gelir ,kavga da gozleri korksun biraz

İyi en azından esın annem tek duramaz bızımle yasayacak dıye tutturmamıs. Bosver takılma tartısmaya bıle degmez. Genelde erkek annelerının tek duramama özelliği var yine iyisin sen :D Evliliğinize karısmasına izin verme yeter.

Eşinle kavga etmeye değmez. Bak eşin ayrı ev açmış seni mağdur etmemiş sende azıcık daha katlan kocanın gözünde değerin artsın

Daha onceki konularimi okuyanlar bilirler benim kv benden ayri bir sehirde yasiyordu problemli bir insan 2 ay oncesine bizim oturdugumuz sehire tasinmaya karar verdi ayrica 2 gorumce ve bi kaynim var hepsi bekar universiye okuyolar farkli sehirlerde kv esinden ayrilckmis kasim ayinda bizim eve geldi dava falan acildi esim annesine ev tuttu ama biz kavga ettik cok buyuk bir sekilde neymis bn gorumceler geldigindw onlara bulasik yikatmisim biz esimle kacarak evlendik onlar beni istemiyormus oturdugumz evde esimin uzerine biz evlenmeden almisti bu evde onlarinmia anliycaniz benim evimden beni kovdu hamileyim ve ustume yurudu esim aramiza girdi her neyse baya bi uzadi mevzu kadinin esyalari flan tabi bizim evde neyse evine tasinacak ama elektrk dogalgaz acilmadigi icin yerlesemedi ve bosanma davasi actigi esinin yanina geri dondu 10 gundur falan orda kaliyordu smdi evin dogalgazi falan acilmia gelecekmis tekrar bende esime soyledm git evi temizlettir esyalarinida yerlestir direkt evine gelsin oturan benim artk psikolojim iyice bozuldu yuzlerini gormek istemiyorum ama esim hemen sinirlendi neymis yerlesirmis ben neden boyle konusuyomusum sussam nolucakmis yeter artik dedim hep beni susturmaya calisiyosun bana bu halimle yapmadigi kalmadi sen hala beni ezdiriyosn dedim ve tartistik simdi bana bir akil verin ben ne yapiyim iyice sinirlerim bozuldu cunku nasil davraniyim bilemiyorum
Oyna sende. Esinin yaninda iyi davran. Esin yokken yuzune bile bakma..

İyi en azından esın annem tek duramaz bızımle yasayacak dıye tutturmamıs. Bosver takılma tartısmaya bıle degmez. Genelde erkek annelerının tek duramama özelliği var yine iyisin sen :KK70: Evliliğinize karısmasına izin verme yeter.
Tek kalmicak ki iki tane gorumce bi d3 kayim var tabi onlar tatillerde gelcek ama kaynimin okul bitmesine zaten 1 yili kaldj zaten esim oyle bisey soylese kiyamet kopar

Oyna sende. Esinin yaninda iyi davran. Esin yokken yuzune bile bakma..
Yok nerde bn ona en basta kendi annem gibi davrandim bu hamile halimle her hizmetini yaptm bi bardagi alipta kenara koyum demedi baskosede oturdu yined3 esime sen varken iyi davraniyo sen yokken surat asiyo azarliyo demis yani yapmadigim halde aramizi bozmak icin bunlari soylemis yapsam nolur bilmiyorum zatten evine bi ciksin su saatten sonra kesinlikle muhattap olmam

İyi en azından esın annem tek duramaz bızımle yasayacak dıye tutturmamıs. Bosver takılma tartısmaya bıle degmez. Genelde erkek annelerının tek duramama özelliği var yine iyisin sen :KK70: Evliliğinize karısmasına izin verme yeter.
Kadinin cenesi hic durmuyoki surekli oglunh bana karsi doldurmaya calisiyo ne yapcam bilmiyorum takmayim diyorum ama iyice sinjrlerim bozuldu dusunmeden duramiyorum

Y
Bu kvler ve anne ağzına bakan erkekler yüzünden evlilikten soğudum galiba.
Oğlu çalışmış almış ev eşinizindir konuşsun dursun o boş boş. Nedendir bilmem ama o yaşta insanlarda niyeyse beş liralık birşey olsa bile ona ben yaptım çocuğuma bizim biz aldık deme huyu var çokta takmayın yapıyı üstüne alacak değil ya.
Eşinizide diğer tüm erkekler gibi anlamıyorum gitsin annesine çemkirsin anne bi sus karımla uğraşma huzurumuzu bozma desin..Ama nerdeee
Yook nerdeee annemi sokagami atiyim diyo ben sna sokaga atmi diyorum dedim oyle bi fikrim olsa ustume yurudugu zaman kapinin onune koyardim ama senin annen olsugu icin sustm dedm ama hala ne istiyo anlamadm onlar ne yaparsa yapsn ben susuyum o zaman cok mutlu olacak galiba

Burdaki sorunlu kv lerin hepsini toplayıp bir eve kapatmalı. Yiyip dursunlar birbirlerini ;) bunlardan kurtuluş yok. Benimkide başka şehirde oturuyor ama adını duyunca bile karnıma ağrılar giriyor.

Y

Yook nerdeee annemi sokagami atiyim diyo ben sna sokaga atmi diyorum dedim oyle bi fikrim olsa ustume yurudugu zaman kapinin onune koyardim ama senin annen olsugu icin sustm dedm ama hala ne istiyo anlamadm onlar ne yaparsa yapsn ben susuyum o zaman cok mutlu olacak galiba
Bencil erkekler:kızgın: hep onların dediği olacak bi bitmediler . Bir gün karşınıza alıp sakince konuşun sizi annesine karşı nasıl biri gibi görüyor acaba sizin alttan almalarınızın farkında mı hak verecek mi size. Öyleyse çözüm bulursunuz ama hala annem annem diyosa :sinirli:

Bizde gelecek kv olarak nasıl olacağız merak ediyorum ya sürekli kv ile ilgili konu açılıyor
Nasıl oluruz ;) ben eşime de diyorum. Mümkünse evlenip uzağa taşınsınlar. Uzak olsun tatlı olsun. Eşim de torunlara bakmıcan mı dedi. Ben iki çocuk büyütüyorum bir de onların çocuklarıyla mı uğraşıcam dedim. Benim bu hayattaki görevim çocuk bakmak değil dedim. Çalışırsa gelin bulur bir dadı. Uzak ara önde olsunlar. Yaşlılıkta kafa dinlemek istiyorum. 2 erkek çocuk 1 de koca. Zaten yıpranıyoruz. Yalan mı? ;)

Bencil erkekler:kızgın: hep onların dediği olacak bi bitmediler . Bir gün karşınıza alıp sakince konuşun sizi annesine karşı nasıl biri gibi görüyor acaba sizin alttan almalarınızın farkında mı hak verecek mi size. Öyleyse çözüm bulursunuz ama hala annem annem diyosa :sinirli:
Hayir herseyin farkinda goruyoda benim sabrimi bana yapilanlari ama biz kucukmusuz o anneymis sinirden boyle seyler yapmis oldu dedim yaa kadin simdiye kadar sessiz sessiz durup iyi rol yapmis ama ben farkindaydim ya telefonda konusurlardi bi kez dahi beni sormazdi slm soylemezdi sormasinda ama yeterki benim huzurumj bozmasin esimle arami bozmak icin yapmadigi kalmadi ne beddualar yapti ama Rabbim goruyo yukarda

Adama bak ya sana birşey derse sende sinirden dedim aşkım ya kusura bakma de dön git başka yere:KK14:

Nasıl oluruz :KK66: ben eşime de diyorum. Mümkünse evlenip uzağa taşınsınlar. Uzak olsun tatlı olsun. Eşim de torunlara bakmıcan mı dedi. Ben iki çocuk büyütüyorum bir de onların çocuklarıyla mı uğraşıcam dedim. Benim bu hayattaki görevim çocuk bakmak değil dedim. Çalışırsa gelin bulur bir dadı. Uzak ara önde olsunlar. Yaşlılıkta kafa dinlemek istiyorum. 2 erkek çocuk 1 de koca. Zaten yıpranıyoruz. Yalan mı? :KK66:
Yok kesinlikle ben kimseye yakin olmak istemiyorum yani Allah goruyo simdiden herseyi dusunuyorum yaslilik var hastalik var Rabbim kimseye muhtac etmesin gider bi huzurevine yerlesirim yinede kimsenin gozune bakmam Rabbim baktirmasinda hem yatanada zor bakanada zor benim cocuklarim tek mutlu olsunlar ben baska bisey istemem

Back