- 17 Aralık 2016
- 425
- 354
- 53
- 32
- Konu Sahibi elifduru2101
Daha onceki konularimi okuyanlar bilirler benim kv benden ayri bir sehirde yasiyordu problemli bir insan 2 ay oncesine bizim oturdugumuz sehire tasinmaya karar verdi ayrica 2 gorumce ve bi kaynim var hepsi bekar universiye okuyolar farkli sehirlerde kv esinden ayrilckmis kasim ayinda bizim eve geldi dava falan acildi esim annesine ev tuttu ama biz kavga ettik cok buyuk bir sekilde neymis bn gorumceler geldigindw onlara bulasik yikatmisim biz esimle kacarak evlendik onlar beni istemiyormus oturdugumz evde esimin uzerine biz evlenmeden almisti bu evde onlarinmia anliycaniz benim evimden beni kovdu hamileyim ve ustume yurudu esim aramiza girdi her neyse baya bi uzadi mevzu kadinin esyalari flan tabi bizim evde neyse evine tasinacak ama elektrk dogalgaz acilmadigi icin yerlesemedi ve bosanma davasi actigi esinin yanina geri dondu 10 gundur falan orda kaliyordu smdi evin dogalgazi falan acilmia gelecekmis tekrar bende esime soyledm git evi temizlettir esyalarinida yerlestir direkt evine gelsin oturan benim artk psikolojim iyice bozuldu yuzlerini gormek istemiyorum ama esim hemen sinirlendi neymis yerlesirmis ben neden boyle konusuyomusum sussam nolucakmis yeter artik dedim hep beni susturmaya calisiyosun bana bu halimle yapmadigi kalmadi sen hala beni ezdiriyosn dedim ve tartistik simdi bana bir akil verin ben ne yapiyim iyice sinirlerim bozuldu cunku nasil davraniyim bilemiyorum