Gebeliğe Hazırlık YİNE BENN!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canım benim .. Valla eğer sende uğraşıyorsan çocuk için beni anlarsin artık çevre baskısı da başladı bizde artık biran önce olsun istiyoruz
Birak cevre baskınlarını Allah ne zmn emir verdiyse o zmn olur ... cnm bnm .. kasma kendini oluruna bırak. İnshaAllah en kısa zmnda olurrr ..

Birak cevre baskınlarını Allah ne zmn emir verdiyse o zmn olur ... cnm bnm .. kasma kendini oluruna bırak. İnshaAllah en kısa zmnda olurrr ..
Allah razı olsun güzel dileklerin icin canım senin var mı çocuk filan bilmiyorum öncekilerde konuştuk mu konuşmadık mi kafam uzerimde degil belki aynı soruları soruyorum

Ya hicbir şeyim yokken ilişkiden sonra oldu ilk kez ama Şuan geçti mesala
Takip et göreceksin çok rahatsız etmese bile seni bence dr git derim çünkü tüm vücudunu sarma ihtimali bile olabilir kısa zamanda önlemini almanı tavsiye ederim

Bata kaç gün var beraber bekleyelim ben de çocuk bekliyorum da:)) bata 8 gün var çok hayal kırıklığına ugradiğimdan artık belirtileri takmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…