- 22 Ocak 2019
- 468
- 280
- 103
- 32
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Tamam henuz yeni evlisiniz bukadar stres yapma . Illaki hamile kalirsn bende kac yildr hamle kalamyosn zannettimHenüz 1.5 yıllık evliyim 4 5 aydır deniyoruz işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam henuz yeni evlisiniz bukadar stres yapma . Illaki hamile kalirsn bende kac yildr hamle kalamyosn zannettimHenüz 1.5 yıllık evliyim 4 5 aydır deniyoruz işte
Ay canım benim .. Valla eğer sende uğraşıyorsan çocuk için beni anlarsin artık çevre baskısı da başladı bizde artık biran önce olsun istiyoruzTamam henuz yeni evlisiniz bukadar stres yapma . Illaki hamile kalirsn bende kac yildr hamle kalamyosn zannettim
Birak cevre baskınlarını Allah ne zmn emir verdiyse o zmn olur ... cnm bnm .. kasma kendini oluruna bırak. İnshaAllah en kısa zmnda olurrr ..Ay canım benim .. Valla eğer sende uğraşıyorsan çocuk için beni anlarsin artık çevre baskısı da başladı bizde artık biran önce olsun istiyoruz
Allah razı olsun güzel dileklerin icin canım senin var mı çocuk filan bilmiyorum öncekilerde konuştuk mu konuşmadık mi kafam uzerimde degil belki aynı soruları soruyorumBirak cevre baskınlarını Allah ne zmn emir verdiyse o zmn olur ... cnm bnm .. kasma kendini oluruna bırak. İnshaAllah en kısa zmnda olurrr ..
Takip et göreceksin çok rahatsız etmese bile seni bence dr git derim çünkü tüm vücudunu sarma ihtimali bile olabilir kısa zamanda önlemini almanı tavsiye ederimYa hicbir şeyim yokken ilişkiden sonra oldu ilk kez ama Şuan geçti mesala
İltihap mi oldu acaba yineTakip et göreceksin çok rahatsız etmese bile seni bence dr git derim çünkü tüm vücudunu sarma ihtimali bile olabilir kısa zamanda önlemini almanı tavsiye ederim
Bende hamileyim diye havalara uca uca doktora gittim iltihap dedi :)İltihap mi oldu acaba yine
Nedir bu çilemiz eyyy kadiinlaaaarrr :))Bende hamileyim diye havalara uca uca doktora gittim iltihap dedi :)
Bata kaç gün var beraber bekleyelim ben de çocuk bekliyorum da:)) bata 8 gün var çok hayal kırıklığına ugradiğimdan artık belirtileri takmıyorumYa doğru başlıkta miyim bilmiyorum ama arkadaşlar bu ay gebelik bekliyorum.tabi Allah da nasip ederse tabi. Bende hiçbir belirti yok yalnız yumurtlama günümden beri goguslerimdeki şişlik inmedi normalde adete 1 hafta kala şişerdi tek fark bu. Bir de ara ara kasiklarimda batmalar oluyor sanki adet olacakmışım gibi bir his var.
Kafama takılan konu şu afedersiniz 1 hafta 10 gün kadar eşimle ilişki yaşamadık. Dün ilişki oldu yalnız ilk defa rahîm girişinde ilişki esnasında yanma oldu sanki orası aşınıyormuş gibi oldu. Daha sonrasında da o acıma devam etti ve kalp atışı gibi pıt pıt bir şey atıyordu sizce neden böyle oldu gebelik mi var acaba yada farklı bir şey mi
Adet oldum 3 gün olduBata kaç gün var beraber bekleyelim ben de çocuk bekliyorum da:)) bata 8 gün var çok hayal kırıklığına ugradiğimdan artık belirtileri takmıyorum
Erken oldumAdet oldum 3 gün oldu![]()
Valla burda kırmızıları gören herkesle beraber üzülüp çift çizgiyi gorenlerle mutlu oldum inşallah burda güzel haberler paylaşmak bizlerde nasip olur .Adet oldum 3 gün oldu![]()
Inşallah canım benimValla burda kırmızıları gören herkesle beraber üzülüp çift çizgiyi gorenlerle mutlu oldum inşallah burda güzel haberler paylaşmak bizlerde nasip olur .