Gebeliğe Hazırlık YİNE BENN!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

CiNNET NUR

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
5.740
16.748
348
Ya doğru başlıkta miyim bilmiyorum ama arkadaşlar bu ay gebelik bekliyorum.tabi Allah da nasip ederse tabi. Bende hiçbir belirti yok yalnız yumurtlama günümden beri goguslerimdeki şişlik inmedi normalde adete 1 hafta kala şişerdi tek fark bu. Bir de ara ara kasiklarimda batmalar oluyor sanki adet olacakmışım gibi bir his var.
Kafama takılan konu şu afedersiniz 1 hafta 10 gün kadar eşimle ilişki yaşamadık. Dün ilişki oldu yalnız ilk defa rahîm girişinde ilişki esnasında yanma oldu sanki orası aşınıyormuş gibi oldu. Daha sonrasında da o acıma devam etti ve kalp atışı gibi pıt pıt bir şey atıyordu sizce neden böyle oldu gebelik mi var acaba yada farklı bir şey mi

Merhaba cnm bende hamile kaldigimda hicbir belirti yoktu hatta karnm agriyordu surekli adet oluyormusum gibi karnm agriyodu gitip baktigimda tik yok 3 gun gecikme oldu test yaptim pozitiv cikti.. oyle iste hamile olabilirsn yani . Olmayabilirsin de . Bir test al bakalm ne cikicak.

Adetime daha 3 gun var. Benim asıl şikayetim rahim girişinde olan yanma ve dünkü ilişkiden hemen sonra rahim girişinde kalp atması gibi bir şeyler olması. Ayriyeten sarı renkli akinti da başladı

Adetime daha 3 gun var. Benim asıl şikayetim rahim girişinde olan yanma ve dünkü ilişkiden hemen sonra rahim girişinde kalp atması gibi bir şeyler olması. Ayriyeten sarı renkli akinti da başladı
Hmm ilginc belki hamile kalmissindir o yuzden oyle olmustur bilemiyorum.

canim bahsettigin bu yanma falan hamilelik degilde enfeksiyona benziyor bir doktora git derim

İlişkiden sonra oldu bende de ama genelde lavaboda idrarımı yaparken yanma olmuştu ve ben o ay kasık agrısından dr gittim dr bana idrar yolların da iltihaplanma var dedi ilaç verdi 15-20 gün kullandım faydasını gördüm çok şükür

Ya hicbir şeyim yokken ilişkiden sonra oldu ilk kez ama Şuan geçti mesala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…