- 3 Mayıs 2015
- 13.258
- 48.610
-
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
Sınır 90 gebelerde110, 116 sınırın biraz üstünde değil mi? Yani aşırı sayılmaz. Kaç haftalık bebeğiniz?
Çok ağır bi stres halin var Allah kolaylık versin bu bünye nasıl toplasın kendini?
stresten düşmediğini rahatlıkla söyleyebilirim. malesef şeker de tansiyon gibi stresle çok çok alakalı.
bir de doktor arkadaşlar yanlışsam düzeltsinler ama zaten gebelikte hormonlar dolayısıyla bir tık yüksek olması normal karşılanmıyor mu ?
Endokrin sınır 90 ama hadi 95 olsun dedi.
Kısır döngüyr girdim. Stresim şekerden, şekerim strestenStresten de düşmüyor olabilir mi acaba?
Konu hakkında hiç uzman değilim ama
Bazı insanların oluyor ya sinirlenince şekeri fırlıyor filan
Belki seninkini de stres tetikliyordur
işte değer için kesin birşey diyemem ama stres kesinlikle çok etkiliyor. sürekli bunu düşünmemeye çalış. aklın oradayken ve sürekli ölçerken düşmez cidden.
kesinlikle ve kesinlikle stresten
çok da haklısınız ama tam bir uzman değilim ama sınırın bu kadar az üstünde bir şekerin bebeğinize allah korusun kötü etki yapacağını düşünmüyorum. bu testi hiç yapmayan insanlar bile var.
siz yapabileceğinizi yapıyorsunuz zaten. biraz rahatlamanız için ölçme aranızı mı uzatsanız acaba?
doktorlar sık ölçtürüyor biliyorum ama böyle daha da stres oluyorsunuz insülin de işe yaramıyor.
Olabilir miymiş böyle bir şey?
Puzzle, örgü filan gibi yaparken insanın kendini kaybettiği bi hobi filan mı denesen?Kısır döngüyr girdim. Stresim şekerden, şekerim stresten
Gebelikte nasıl bilmiyorum fakat annem 15 senedir çeker hastası. Annem günde 4 adet insülin kullanıyor. Biri gece o uzun dediğiniz.
Şeker 120 dahi çıksa ‘iyi’ olarak adlandırıyoruz.
Acaba gereksiz mi panik yapıyorsunuz?
tabi dediğim gibi gebelikte belki durum başkadır. Ama sadece şunu söyleyebilirim, istediğiniz kadar ilaç kullanın, diyet yapın şeker hastalığının ilk kuralı ‘stres’ yapmamak. Annem ne kadar dikkat ederse etsin, biraz üzülse şekeri çıkar.
kendinizi yıpratmamaya çalışın.
Allah hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Puzzle vs ben de severim. Ama sürekli yatmak zorundayım erken doğum sebebiyle. Yatarken yapamam sanırım puzzlrPuzzle, örgü filan gibi yaparken insanın kendini kaybettiği bi hobi filan mı denesen?
Mesela ben puzzle yaparken kafam resmen boşalıyor, hiçbir şey düşünemiyorum
Terapi gibi oluyor
Şu an hamileysem puzzlelar sayesinde
Seni de böyle yapan hangi etkinlik varsa onu denesen belki stresine iyi gelir
Tabletlerde filan oluyor ya puzzle oyunları onları dene istersenPuzzle vs ben de severim. Ama sürekli yatmak zorundayım erken doğum sebebiyle. Yatarken yapamam sanırım puzzlr
Bir bakayım yine de olursa neden olmasın.