Gebeliğe Hazırlık Yine ben ve hamilelik testim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyle ama elimde degil iste

Benimde silikti 3 gün gecikti adetim heyecanlı heyecanlı hastaneye gittim lavaboya gittiğimde kahverengi lekelenme ve sonrasında regl oldum daha sonucu bile ögrenmeden doktorun yanına gittim hamile degilsin dedi bi ihtimal demiştim kimisi testi silik cıkınca gercekten de hamileliğin yeni başlaması baş gösterebildiğinden çıkabiliyormuş ama yine de umutlanma ben cok umutlandım sonra cok üzüldüm daha 2 gün önce yaşadım bu olayı

ALLAH nasip etsin hepimize

Normalde herkes doktor dahil 10 15 günlük gebelik harici teste gebelik çıkmaz. Ama regl olacağınızın belirtileri olmasına rağmen yapmanız sizin için yıpratıcı bir süreç.

Neden ki? Oyleleri varki adet tarihi gectikten sonra cikiyor.Neden umudumu kiriyorsunuz ki
Canım benim hamileliğim de yani 4 ay önce düşük yaptım o hamileliğimde adetim 10 gün geçtiği halde çıkmamıstı 16. Cı günü falandı sanırım son kez yine yapayım dedim 2 çizgi belirdi anında şok oldum inanamadık 3.4 tane test yaptık

Testinde çok silik belli belirsiz ikinci çizgi var eğer hemen belirdiyse inşallah hamilesidir canm yinede her fikre hazırla kendini olmayadabilir

Testinde çok silik belli belirsiz ikinci çizgi var eğer hemen belirdiyse inşallah hamilesidir canm yinede her fikre hazırla kendini olmayadabilir
Her gun yapiyorum ayni vaktini tam bilmiyorum son yaptiklarimin ama 15 dk filan da olabilir

ALLAH yine nasip etsin tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…