Oyle ama elimde degil isteDediğim gibi yapmayın hatta eve test almayın bir daha. Ben öyle yapıyorum. Benim adetime bir gün kala baktığımda negatifi görmüştüm. 4 gün gecikince hamile olduğumu öğrendim. Bazıları daha geç öğreniyor. Bilemezsin kigecikirse yapın. Aklınıza getirmeyin oyalayın kendinizi evinizde uğraşlar edinin. Her gün o negatifi görünce bütün günün kötü geçiyordur. Valla yazım ediyorsun kendine
Ilk ay denememin.Ovulasyon testiyle degerlendirdimKendinizi üzmeyin elbet zamanı gelince olacaktır. Ne zamandır deniyorsunuz?
Daha bi de ilk ay mıIlk ay denememin.Ovulasyon testiyle degerlendirdim
İlk ay için bu panik fazla sakin ol ve zamana bırakIlk ay denememin.Ovulasyon testiyle degerlendirdim
Esim de goruyorBen nedense bir gölge gördüm .. belki de vardır
Bekle iki gün sonra tekrarla cnmEsim de goruyor
Benimde silikti 3 gün gecikti adetim heyecanlı heyecanlı hastaneye gittim lavaboya gittiğimde kahverengi lekelenme ve sonrasında regl oldum daha sonucu bile ögrenmeden doktorun yanına gittim hamile degilsin dedi bi ihtimal demiştim kimisi testi silik cıkınca gercekten de hamileliğin yeni başlaması baş gösterebildiğinden çıkabiliyormuş ama yine de umutlanma ben cok umutlandım sonra cok üzüldümKizlar, ben her konu actigim zaman cok konu actigimcin bazi arkadaslar rahatsiz olmustu.Ben de acmiyordum.Simdi adetime 2 gun kaldi yarin degil obur gun adet gunum.Her gun test yapiyorum, hicbisey cikmiyor.Bir marka testde golge gibi cikiyor sadece.Sanirim adet olucam.Gelismeleri bu konuda bildiricem
ALLAH nasip etsin hepimizeBenimde silikti 3 gün gecikti adetim heyecanlı heyecanlı hastaneye gittim lavaboya gittiğimde kahverengi lekelenme ve sonrasında regl oldum daha sonucu bile ögrenmeden doktorun yanına gittim hamile degilsin dedi bi ihtimal demiştim kimisi testi silik cıkınca gercekten de hamileliğin yeni başlaması baş gösterebildiğinden çıkabiliyormuş ama yine de umutlanma ben cok umutlandım sonra cok üzüldümdaha 2 gün önce yaşadım bu olayı
Bekle iki gün sonra tekrarla cnm
[/QUOTEevet yine yapicam bi umut
Hamilemisin yaptırdın mı testALLAH nasip etsin hepimize
Regl agrisi hamilelik belirtisi dediler dieNormalde herkes doktor dahil 10 15 günlük gebelik harici teste gebelik çıkmaz. Ama regl olacağınızın belirtileri olmasına rağmen yapmanız sizin için yıpratıcı bir süreç.
Yaptirmadim dahaHamilemisin yaptırdın mı testamin
Tüh ya inşallah hamilesindirYaptirmadim dahabata son 2 gub galiba regl olucam agrim var
Canım benim hamileliğim de yani 4 ay önce düşük yaptım o hamileliğimde adetim 10 gün geçtiği halde çıkmamıstı 16. Cı günü falandı sanırım son kez yine yapayım dedim 2 çizgi belirdi anında şok oldum inanamadık 3.4 tane test yaptıkNeden ki? Oyleleri varki adet tarihi gectikten sonra cikiyor.Neden umudumu kiriyorsunuz ki
Testinde çok silik belli belirsiz ikinci çizgi var eğer hemen belirdiyse inşallah hamilesidir canm yinede her fikre hazırla kendini olmayadabilirKizlar, ben her konu actigim zaman cok konu actigimcin bazi arkadaslar rahatsiz olmustu.Ben de acmiyordum.Simdi adetime 2 gun kaldi yarin degil obur gun adet gunum.Her gun test yapiyorum, hicbisey cikmiyor.Bir marka testde golge gibi cikiyor sadece.Sanirim adet olucam.Gelismeleri bu konuda bildiricem
Her gun yapiyorum ayni vaktini tam bilmiyorum son yaptiklarimin ama 15 dk filan da olabilirTestinde çok silik belli belirsiz ikinci çizgi var eğer hemen belirdiyse inşallah hamilesidir canm yinede her fikre hazırla kendini olmayadabilir
ALLAH yine nasip etsin tez zamandaCanım benim hamileliğim de yani 4 ay önce düşük yaptım o hamileliğimde adetim 10 gün geçtiği halde çıkmamıstı 16. Cı günü falandı sanırım son kez yine yapayım dedim 2 çizgi belirdi anında şok oldum inanamadık 3.4 tane test yaptık
Bugünde yaptın mı yaptıysan eğer resmini at bakalım cnmHer gun yapiyorum ayni vaktini tam bilmiyorum son yaptiklarimin ama 15 dk filan da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?