Gebeliğe Hazırlık Yine ben ve hamilelik testim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Suneli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
186
37
48
29
Kizlar, ben her konu actigim zaman cok konu actigimcin bazi arkadaslar rahatsiz olmustu.Ben de acmiyordum.Simdi adetime 2 gun kaldi yarin degil obur gun adet gunum.Her gun test yapiyorum, hicbisey cikmiyor.Bir marka testde golge gibi cikiyor sadece.Sanirim adet olucam.Gelismeleri bu konuda bildiricem

Eklentiler

• 20200421_043850.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 150
Testiniz negatif her gün test yapmayın boşa stres oluyorsunuz adet gecmeden Testte cıkmaz ya da bir gün önce cıkar o da silik olur yapmayın boşuna stres olup üzülüyorsunuz

1 gün öncesi yapsanız da cıkmaz olsaydı cıkardı silikte olsa boşuna zaman harcamayın bence aklınızı Baska şeyler ile meşgül edin.
Neden ki? Oyleleri varki adet tarihi gectikten sonra cikiyor.Neden umudumu kiriyorsunuz ki

Neden ki? Oyleleri varki adet tarihi gectikten sonra cikiyor.Neden umudumu kiriyorsunuz ki
Neden umudunuzu kırayım arka arkaya yapıp sürekli negatif göreceksiniz yapmayın diyorum üzülmenizi istemem illa hayır yapcam derseniz siz bilirsiniz yapın o zaman. Sizin umudunuzu kırınca benım elime ne gececek

Testiniz negatif, bir günde pozitife dönmez ki. Üstelik böyle kendinizi strese sokmuş olursunuz iyice. Bana kalırsa regl gecikmeden test yapmayın çünkü benim de reglim gecikmeden kanda pozitifi gördüğüm ay kimyasal olmuştu. Üstelik 3 kere değerim 2'ye katlamıştı, o yüzden regl olunca hayal kırıklığı yaşadım.

Hergün derken kaç gün kala başlıyorsunuz. Ne zamandır istiyorsunuz. Bu kadar fazla takıntı yapmak doğru mu. Üzüldüm sizin adınıza. Bu stresle olacağı varsada olmaz. Biraz kendi halinize bıraksanız.

Neden umudunuzu kırayım arka arkaya yapıp sürekli negatif göreceksiniz yapmayın diyorum üzülmenizi istemem illa hayır yapcam derseniz siz bilirsiniz yapın o zaman. Sizin umudunuzu kırınca benım elime ne gececek
Kotu oldum birazcik

Yaa

5-6gun kala basladim bugun 2gun kaldi.Cok istedigim icin bakiyorum benim gibi niceleri var

Kotu oldum birazcik
Kusuruma bakma canım kırıldıysan ama ben gerçeklerden yanayım biraz kendini başka seylere ver çünkü en düşünmediğin zamanda hamile oldugunu öğrenirsin.

Yapma böyle elbet olur ama sen böyle daha cok her ay stres olursun.

Negatif Benim 3 gün gecmesibe ragmen cok silik cikmisti arkadaslara katılıyorum her ay bole stresle hergin test yaparsanız sizin zarariniza our

5-6gun kala basladim bugun 2gun kaldi.Cok istedigim icin bakiyorum benim gibi niceleri var

Dediğim gibi yapmayın hatta eve test almayın bir daha. Ben öyle yapıyorum. Benim adetime bir gün kala baktığımda negatifi görmüştüm. 4 gün gecikince hamile olduğumu öğrendim. Bazıları daha geç öğreniyor. Bilemezsin ki gecikirse yapın. Aklınıza getirmeyin oyalayın kendinizi evinizde uğraşlar edinin. Her gün o negatifi görünce bütün günün kötü geçiyordur. Valla yazım ediyorsun kendine

Hayir kirilmadim biraz kotu oldum sanirim haklisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…