Testiniz negatif her gün test yapmayın boşa stres oluyorsunuz adet gecmeden Testte cıkmaz ya da bir gün önce cıkar o da silik olur yapmayın boşuna stres olup üzülüyorsunuzKizlar, ben her konu actigim zaman cok konu actigimcin bazi arkadaslar rahatsiz olmustu.Ben de acmiyordum.Simdi adetime 2 gun kaldi yarin degil obur gun adet gunum.Her gun test yapiyorum, hicbisey cikmiyor.Bir marka testde golge gibi cikiyor sadece.Sanirim adet olucam.Gelismeleri bu konuda bildiricem
Yarin 1gun oncesi yaparim yineTestiniz negatif her gün test yapmayın boşa stres oluyorsunuz adet gecmeden Testte cıkmaz ya da bir gün önce cıkar o da silik olur yapmayın boşuna stres olup üzülüyorsunuz
1 gün öncesi yapsanız da cıkmaz olsaydı cıkardı silikte olsa boşuna zaman harcamayın bence aklınızı Baska şeyler ile meşgül edin.Yarin 1gun oncesi yaparim yine
Neden ki? Oyleleri varki adet tarihi gectikten sonra cikiyor.Neden umudumu kiriyorsunuz ki1 gün öncesi yapsanız da cıkmaz olsaydı cıkardı silikte olsa boşuna zaman harcamayın bence aklınızı Baska şeyler ile meşgül edin.
Tatlim parani teste harcicagina git lahmacun aal döner aal miden mutlu olsun bari neden
.Evde 2 tane testim kaldi zaten yarin bide adet gunu yapicam
Neden umudunuzu kırayım arka arkaya yapıp sürekli negatif göreceksiniz yapmayın diyorum üzülmenizi istemem illa hayır yapcam derseniz siz bilirsiniz yapın o zaman. Sizin umudunuzu kırınca benım elime ne gececekNeden ki? Oyleleri varki adet tarihi gectikten sonra cikiyor.Neden umudumu kiriyorsunuz ki
Kotu oldum birazcikNeden umudunuzu kırayım arka arkaya yapıp sürekli negatif göreceksiniz yapmayın diyorum üzülmenizi istemem illa hayır yapcam derseniz siz bilirsiniz yapın o zaman. Sizin umudunuzu kırınca benım elime ne gececek
YaaTestiniz negatif, bir günde pozitife dönmez ki. Üstelik böyle kendinizi strese sokmuş olursunuz iyice. Bana kalırsa regl gecikmeden test yapmayın çünkü benim de reglim gecikmeden kanda pozitifi gördüğüm ay kimyasal olmuştu. Üstelik 3 kere değerim 2'ye katlamıştı, o yüzden regl olunca hayal kırıklığı yaşadım.
5-6gun kala basladim bugun 2gun kaldi.Cok istedigim icin bakiyorum benim gibi niceleri varHergün derken kaç gün kala başlıyorsunuz. Ne zamandır istiyorsunuz. Bu kadar fazla takıntı yapmak doğru mu. Üzüldüm sizin adınıza. Bu stresle olacağı varsada olmaz. Biraz kendi halinize bıraksanız.
Kendinizi üzmeyin elbet zamanı gelince olacaktır. Ne zamandır deniyorsunuz?
Kusuruma bakma canım kırıldıysan ama ben gerçeklerden yanayım biraz kendini başka seylere ver çünkü en düşünmediğin zamanda hamile oldugunu öğrenirsin.Kotu oldum birazcik
Ne zaman yapayim pekiNegatif Benim 3 gün gecmesibe ragmen cok silik cikmisti arkadaslara katılıyorum her ay bole stresle hergin test yaparsanız sizin zarariniza our
5-6gun kala basladim bugun 2gun kaldi.Cok istedigim icin bakiyorum benim gibi niceleri var
Hayir kirilmadim biraz kotu oldum sanirim haklisiniz.Kusuruma bakma canım kırıldıysan ama ben gerçeklerden yanayım biraz kendini başka seylere ver çünkü en düşünmediğin zamanda hamile oldugunu öğrenirsin.
Yapma böyle elbet olur ama sen böyle daha cok her ay stres olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?