- 17 Kasım 2019
- 947
- 747
- 23
- 29
Bu ay tekrar hamile kaldım canım adete 4.5 gün kala test yapmaya başladım hep silik çıktı şuan net çıktı salı günü randevum var inşallah sağlıklıdır bebeğimALLAH yine nasip etsin tez zamanda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ay tekrar hamile kaldım canım adete 4.5 gün kala test yapmaya başladım hep silik çıktı şuan net çıktı salı günü randevum var inşallah sağlıklıdır bebeğimALLAH yine nasip etsin tez zamanda![]()
Sen yaptın I canım testALLAH yine nasip etsin tez zamanda![]()
ALLAH sag salim kucagina almayi nasip etsinBu ay tekrar hamile kaldım canım adete 4.5 gün kala test yapmaya başladım hep silik çıktı şuan net çıktı salı günü randevum var inşallah sağlıklıdır bebeğim
Dogru soyluyorsunuzBugüne kadar yaptığım tek bir hamilelik testi oldu, o da Hiç gecikmeyen reglim ciddi anlamda 2-3 gün geciktiğinde yapmıştım ve pozitifi görmüştüm zaten. Onun haricinde 2 sene sebepsiz yere olmamasına rağmen kendimi üzmemek, hüsrana uğratmamak için hiçbir zaman gebelik testi almadım ve yapmadım. Regliniz ciddi olarak gecikmediği sürece test yapmanızı önermem açıkçası; beni dinler misiniz bilmem ama hüsrandan başka birşey olmaz size.
Sabah yapmistim yine golgeSen yaptın I canım test
Resimdegorunmuyor kendim anca goruyorum negatif galibaBugünde yaptın mı yaptıysan eğer resmini at bakalım cnm
Gölge derken?Sabah yapmistim yine golge
Benim adetime 4.5 gün vardı canımALLAH sag salim kucagina almayi nasip etsinne zaman silik cikti ? Bende baya golge gibi resimde gorubmuyor silik bile degil
Yukarida paylastimresmi golge gibi 2.cizgiGölge derken?
Canım ben göremedim. Ama böyle her gün her gün yapmamalısın üstteki arkadaş çok doğru yazmış zaten sebebini :/Resimdegorunmuyor kendim anca goruyorum negatif galiba
Gölge gibi var sanki canım acaba ben mi yanlış görüyorumResimdegorunmuyor kendim anca goruyorum negatif galiba
Demekki insandan insana degisiyormus.Adetden 1 gun once negatif olup adet gecince poztif gorenler var.Yumurtlamamin 13cu gunuBenim adetime 4.5 gün vardı canım
Evet biliyorumCanım ben göremedim. Ama böyle her gün her gün yapmamalısın üstteki arkadaş çok doğru yazmış zaten sebebini :/
Evet canım benim diğer hamileliğimde de adetim 16 günü çıktı çizgi mesela bundada çok çabukDemekki insandan insana degisiyormus.Adetden 1 gun once negatif olup adet gecince poztif gorenler var.Yumurtlamamin 13cu gunu
Yarin benim daha 28.gunum adet olmam.lazim olmazsam bakalim kan testi yaptiririm belkiEvet canım benim diğer hamileliğimde de adetim 16 günü çıktı çizgi mesela bundada çok çabuk
Hayırlısı olsun hakkındaYarin benim daha 28.gunum adet olmam.lazim olmazsam bakalim kan testi yaptiririm belki
Tesekkur ederim aminHayırlısı olsun hakkında