Yine barıştı ailesiyle....!!!

ailenle görüşşşş.... eşinle iyi bir konuş, kararlı oldugunu görsün.... ailesiylede mesafeli ol ama bagınıda koparma

çok teşekkür ederim yazdıkların için okadar ince ince yazmışsin ki...belki de benim bile kendime söyleyemediklerimi yazmışsın..evet yaşımın ondan çok küçük olduğunu biliyorum ve bunun ceremesini çok çektim belki hala çekiyorum...yeniden bir hayata başlayabiliirim ama gücüm yok okadar çok yıprandım ve dışlandım kii eşim ve ailesi yüzünden kendime olan güvenimi kaybettim ve ben bunları ne eşime ne ailesine hıçkıra hıçkıra ağlayıp içimi dökemedim herşey boğazıma düğümlü kaldı...
ailemle görüşmeme nedenimi diğer konularımı okudun mu bilmiyorum orda yazdım babam bana çok kırgın haklı...aramak istiyorum ama 6 ay geçti arayamıyorum bayram geliyor bayramda ne yapcam bilmiyorum telefon açsam ne der onu da biliyorummm korkuyorum korkudan ziyade utanıyorum....ezilip büzülüyorum ama eşimin umrun da bile değilll gözlerimde ki hüznü görmeyecek kadar kör diyordum ama sen biliyor ve herşeyi anlar demişsin??o zaman bu adamın sevgisi yok diyorum ben onu deli gibi sevdim fedakarlıklar yaptım çevreyi bırak ben bile kendime aptalsın sen diyorum!!!!
aslında dediğin gibi doğruyu biliyorumm ama dedim ya bekliyorum nedenini bile bilmiyorum ama bekliyorum...belki kendimden belki duygularımdan belki dul kalmaktan belki belki...vs...eski ben olmayı okadar çok istiyorum ki beni hak etmeyen birini bırakıp gitmeyi hani hep o beni yarı yolda bıraktı ya ilk kez de ben onu tamamen yarı yolda bırakmak sevdiklerimle yoluma devam etmek...

Keşke yazmaktan öte yardım da edebilsem, bulunduğun durum için... Bazen insan klavyenin ötesine geçmek istiyor.. Ben de şu an böyle hissediyorum.
Eşin elbette biliyor bu arada, anlıyor da üzüntünü... Sadece erkek kimyası "Nasılsa geçer" psikolojisine daha çabuk bürünebildiği için, pek fazla takmaz..
kendinden 12 yaş küçük bir çocuk düşün... (Bu arada farkettin mi, o kadar büyük bir yaş farkı ki, aranızda ki yaş farkından sen geriye dönünce 11 yaşında küçük bir çocuk buluyorsun karşında...) 11 Yaşında ki bir çocuk seni kandırabilir mi? Hayır... 11 Yaşında ki bir çocuk istediğini almak için türlü numaralar çevirmeye kalksa (yeğenlerin varsa yeğenlerinden, kardeşlerin varsa kardeşlerinden pay biç) yutar mısın? Hayır.. =) Bir şeye üzüldü mü hemen anlarsın... Çünkü oralardan geçtin sen... sadece çocuk saflığıyla inan bana hiç ilgisi yok.. Zaten çocuk saflığının da bu anlattıklarımla arasında zerre kadar bağ yok =)
Soru işareti var diye açıklama gereği hissettiğimden yazdım üst satırları...

son olarak;
Ailen senin güvenli sığınağın... Bin kere de o evden kovulsan, bin birinci kere girmelisin... O kapı seni asla terketmez çünkü... Hep yanında olurlar.. Kesinlikle bir şey görmüş olmalılar.. Kız ailesi bu kadar direkt olmaz çünkü... Bir şeyi ya hissediyorlar, ya gördüler.. O yüzden bu kadar ısrar ettiler...

En çok üzüldüğüm... keşke... bir başka adamın üçüncü evliliği olmasaydın... Çünkü senin daha ilk evliliğin...
yaşına uygun biri olsaydı, onun da ilk evliliği olsaydı... Daha tatlı olurdu bazı şeyler... tamam bazıları yine acı olabilir... Ama bazı şeyler daha tatlı olurdu.. Neler olduğunu burada kadın olan arkadaşlarım daha iyi bilirler... Aklını çelmek istemiyorum...

Sen herşeyin... çok çok daha iyisine layıksın,
Rabbim sana hayırlı bir yuva nasip etsin ve seni çok çok mutlu etsin,
Doğru bir karar alman dileği ile...

Sanırım seni allah karşıma çıkardı:) okadar mantıklı şeyler yazıyorsun ki resmen içimi okuyorsun...bende duygularımı yaşadıklarımıbir ajandaya döküyorum keşke o ajandanın ötesine gidebilsem...eşimi be hala çözmüş değilim!!! bi bakıyorum okadar iyi ki.. bir bakıyorum inanılmaz düşüncesiz basit şeylerden tartışıyoruz...hani o tartışmalarda geçmiş üzerine benim yaşadıklarımıhiç düşünmeden hala beni ve ailemi suçlayıcı konuşuyor ki ben ona geçmişi bana açma hatırlatma sen unuttur dedimm ama herseferinde aksi oluyor...çok hakkını yemek istemem öyle biri değilim gözümde bişeyi bırakmıyor ne istersem elinden geldiğince almaya çalışıyor.kadın olayı gece hayatı alkol sigarası yok..şiddet de yok ama tartışıyor bağırıp çağırıyor sinirini eşyalardan çıkartıyor genelde tek kötü tarafı ailesinin etkisinde çok kalıyor ne olursa annesine söylüyor bana da bunlar ters......ama belkide anlaşamadığımız yönler belki de aradaki yaş farkındandır...ailemin bana kapısını kapatmayacağını biliyorum ama o yönden de kafam karışık ya yaptıklarımı onları dinlemediğim için başıma kalkarlarsa yadul kalmak çevre insanlar vs vs....kafamı hep kurcalıyor..ama şu gerçekki ailemi çook özledimmm...

dediğin doğru aynı yaşta ve benm gibi hiç evlenmemiş biri olsaydı belki bukadar umursamaz olmazdı..evliliğim daha iyi olurdu hayalini kurduğum düğünüm en güzel şekilde olurdu o da önem verirdi belki...biliyor musun düğünlere bakamıyorum televizyonda da görsem hep içim burkuluyor ve bakamıyorumm ençok da bunu düşünüyorum ben bunları hakedecek ne yaptım sadece saf birşekilde sevdimmm...ama bu bedeli çook ağır ödedim!!!!çok teşekkürler

Yaa dert bendede var. Benimkide gunlerce kuser annesine bize Yapiklarindan oturu

Snra yuzsuz kadin arar yaglar ballar. Haa birde artistlergibi aglar. Acayip dram yapar.

O kotu davranislar tartismalar unutulur gider

Ama ben unutmam asla affetmiyorum

Dedigin gibi o telin calmasi bile gicik ediyr beni

Konu sahibi herseyi okadar duygu yuklu yazmissinki,,,,keske her insan senin gibi anlayisli olabilse....ne yazikki insan yillari devirdikce tecrube kazaniyir...esin 3. Evliligini yapmis hayat tecrubesi cok iyi olmasi guzel yuva herzaman kurulamayacagini anlamasi gerekiyor....sana tafsiyem asla kendini zavalli boynu bukuk gosterme hele sahipsiz hic olma.... Ne yazikki erkekler ve aileleri nasil olsa arka yok sahipsiz gidecek yeri yok diye ezdikce eziyorlar....ne yap et babani. Gonlunu al alki yuvan daha huzurlu olsun.... Gerekirse git yanina ellerine kapan yalvar yakar elbet oda babadir ciger kolaymi atmak onunda simdi evladi icin ici yaniyordur....elbet bugun olmazsa yarin seni affedecektir.... Esin gorusmek istiyirsa gorussun ama sen kendinden taviz verme ama asla ailenle bagini koparma herseyde seni mecbur gormesinler en basta kendine guvenin olsun.....

aynen okadar ciddi tartılırlar ki bu defa bitti diyor bana da görüşmeyecen eve çeğırmayacan diyor sonra can ciğer kuzu sarması oluyor.buarada ailesiyle kötüyken benimle inanılmaz iyi oluyor ama onlarla iyiyken ben düşmanı gibi oluyorum..yani denge olayı sanırım...aile ve eş arasındaki dengeyi koruyamıyorlar...telefonun çalmasından ziyade o telefonda saatlerce konuşması ve gün boyu ne yaşadıysa anlatması...yaa bugün bide bulunduğumuz şehirden başkabir şehire gittik iş için zaten dünden 3 saatlik uykuylaydık gittik işimizi yaptık evimize dönüyoruz bugün öğleden sonra...kızkardeşi de var araba da diyor ki hadi bize gelin annemleri arayayım kız yok diyo ama benden de davet bekliyo eşim ısrarla devam ediyor gelin mangal yapalımmm neyse benden ses çıkmayınca görümcem mecburen yok başka zaman dedi eve geldik eşime dedim ben aileni çağıralım derim çağırmassın bugünde ısrar ediyorsun yorgunuz 3 saatlik uykuyla duruyoruz iş dönüşünden geliyoruz..evi temizleyip yemek yapmak bu yorgunlukla bana mükafat mı dedim bana sormadan kendi aklına göre hep böyle yapıyokızdığım nokta ailesinin gelmesi değil bunu eşime de dedim kızdığım nokta önce bana sor ben yorunum sen yorgunsun iş dönüşündeyiz haa bugün değil yarın gelsinler...haksız mıyım yaaaa

yazdıkların okadar çok doğru kiii hani birsöz var ya ağlarsa anam ağlar arkamdan diye....yaşadıklarım bana da bu yaşımda çok tecrübe kazandırdı!!!eşim ezmekteen ziyade benim ona yaptığım fedakarlıkları görmüyor yada görmemezlikten geliyor....laf mutlaka vurur...babamın yanına eşimle gitmeyi istiyorumm o da bunu biliyor..haa gelemsse ben sabrettim edeceğim kadar bana karşı değişip ailem ile görüşmeye gelmesse bu iş bitiş noktasına varmıştır artık yapacak bişeyim kalmazzz hep ben hep ben fedakarlık olmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…