- Konu Sahibi kalbimdurur
ailenle görüşşşş.... eşinle iyi bir konuş, kararlı oldugunu görsün.... ailesiylede mesafeli ol ama bagınıda koparma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşın çok küçük.. Biz eşinle yaşıt sayılırız... 23 yaşıma geri dönüp baktığımda "çocukmuşum" diyorum... Ve yirmili yaşlarında ki kuzenlerimin sakladığı herşeyi gözlerinden bile çözüyorum.. Ne demek istiyorum? Güç bakımından eşit değilsiniz... ezilirsin... Tavrını çözer, bakışından neye üzüldüğünü ve ne yapacağını bile anlar... Üstelik 3. evliliğisin...
Yeniden başlayabilir miyim? yazmışsın bir yerde...
Eşinin üç kere yeniden başladığı bir dünyada yeni bir örnek mi arıyorsun sen kendine=) güldürdün beni, inşallah rabbim de seni güldürsün... Başlarsın tabi.. Kaç kere istersen o kadar hem de... Yeter ki doğru bir evlilik yapmak amacıyla hareket et bu sefer...
Sözlerin o kadar tatlı geldi ki ablacım, inan bana tüm samimiyetimle yazıyorum.. Hele "bu bayram da olmazsa diğer bayrama kadar bekleyeceğim" yazmışsın ya, nasıl tatlı gülümsettin beni.. Restini çekmek için sabır etmeni, alttan almanı da anlarım... Ama sana bir büyük tavsiyesi, rest çekeceksen, hemen çekmelisin.. Senin kaybedecek bir şeyin yok... Dul kalacak olan sen değilsin, ama üç evliliğini yürütemeyecek, dolayısıyla toplum tarafından dışlanacak olan o...
Yaş aralığınız çok fazla bu arada.. Lütfen beni yanlış anlama... Bana 10 yaş bile fazla geliyor artık... Sen 38'in cici baharında olunca.. Eşin 50 yaşını deviriyor olacak.. Kadınlar eskisi gibi ağır işler yapmadıklarından kolay çökmüyorlar artık... Konuşulabileceklerin bile sınırı olacak inan bana...
Bir de.. Ailenle neden görüşmüyorsun? Çok yanlış buldum bunu... Çok...
Ne olursa olsun onlar senin ailen.. görüşeceksin de, saydıracaksın da aileni...
Ben aslında senin doğruyu bildiğini biliyorum, satır aralarında var zaten...
Sadece gidip geliyorsun...
Doğru zaman geldiğinde olabilecek bir şey bu...
İncinmem, örselenmem diyorsan, doğru zamanı bekle...
Selamlar,
ailenle görüşşşş.... eşinle iyi bir konuş, kararlı oldugunu görsün.... ailesiylede mesafeli ol ama bagınıda koparma[/QUOTE
eşimle az kaldı dedim ya kafamdaki şekillendirdiğim zaman gelince konuşacağım...ailesiyle mesafeliyim...geldiklerinde iyi davranırım ama gelip gitmem ki hiç de davet edilmedim zaten o yüzden bende artık davet etmemeye karar verdim onlar da mesafeli bende...
çok teşekkür ederim yazdıkların için okadar ince ince yazmışsin ki...belki de benim bile kendime söyleyemediklerimi yazmışsın..evet yaşımın ondan çok küçük olduğunu biliyorum ve bunun ceremesini çok çektim belki hala çekiyorum...yeniden bir hayata başlayabiliirim ama gücüm yok okadar çok yıprandım ve dışlandım kii eşim ve ailesi yüzünden kendime olan güvenimi kaybettim ve ben bunları ne eşime ne ailesine hıçkıra hıçkıra ağlayıp içimi dökemedim herşey boğazıma düğümlü kaldı...
ailemle görüşmeme nedenimi diğer konularımı okudun mu bilmiyorum orda yazdım babam bana çok kırgın haklı...aramak istiyorum ama 6 ay geçti arayamıyorum bayram geliyor bayramda ne yapcam bilmiyorum telefon açsam ne der onu da biliyorummm korkuyorum korkudan ziyade utanıyorum....ezilip büzülüyorum ama eşimin umrun da bile değilll gözlerimde ki hüznü görmeyecek kadar kör diyordum ama sen biliyor ve herşeyi anlar demişsin??o zaman bu adamın sevgisi yok diyorum ben onu deli gibi sevdim fedakarlıklar yaptım çevreyi bırak ben bile kendime aptalsın sen diyorum!!!!
aslında dediğin gibi doğruyu biliyorumm ama dedim ya bekliyorum nedenini bile bilmiyorum ama bekliyorum...belki kendimden belki duygularımdan belki dul kalmaktan belki belki...vs...eski ben olmayı okadar çok istiyorum ki beni hak etmeyen birini bırakıp gitmeyi hani hep o beni yarı yolda bıraktı ya ilk kez de ben onu tamamen yarı yolda bırakmak sevdiklerimle yoluma devam etmek...
Keşke yazmaktan öte yardım da edebilsem, bulunduğun durum için... Bazen insan klavyenin ötesine geçmek istiyor.. Ben de şu an böyle hissediyorum.
Eşin elbette biliyor bu arada, anlıyor da üzüntünü... Sadece erkek kimyası "Nasılsa geçer" psikolojisine daha çabuk bürünebildiği için, pek fazla takmaz..
kendinden 12 yaş küçük bir çocuk düşün... (Bu arada farkettin mi, o kadar büyük bir yaş farkı ki, aranızda ki yaş farkından sen geriye dönünce 11 yaşında küçük bir çocuk buluyorsun karşında...) 11 Yaşında ki bir çocuk seni kandırabilir mi? Hayır... 11 Yaşında ki bir çocuk istediğini almak için türlü numaralar çevirmeye kalksa (yeğenlerin varsa yeğenlerinden, kardeşlerin varsa kardeşlerinden pay biç) yutar mısın? Hayır.. =) Bir şeye üzüldü mü hemen anlarsın... Çünkü oralardan geçtin sen... sadece çocuk saflığıyla inan bana hiç ilgisi yok.. Zaten çocuk saflığının da bu anlattıklarımla arasında zerre kadar bağ yok =)
Soru işareti var diye açıklama gereği hissettiğimden yazdım üst satırları...
son olarak;
Ailen senin güvenli sığınağın... Bin kere de o evden kovulsan, bin birinci kere girmelisin... O kapı seni asla terketmez çünkü... Hep yanında olurlar.. Kesinlikle bir şey görmüş olmalılar.. Kız ailesi bu kadar direkt olmaz çünkü... Bir şeyi ya hissediyorlar, ya gördüler.. O yüzden bu kadar ısrar ettiler...
En çok üzüldüğüm... keşke... bir başka adamın üçüncü evliliği olmasaydın... Çünkü senin daha ilk evliliğin...
yaşına uygun biri olsaydı, onun da ilk evliliği olsaydı... Daha tatlı olurdu bazı şeyler... tamam bazıları yine acı olabilir... Ama bazı şeyler daha tatlı olurdu.. Neler olduğunu burada kadın olan arkadaşlarım daha iyi bilirler... Aklını çelmek istemiyorum...
Sen herşeyin... çok çok daha iyisine layıksın,
Rabbim sana hayırlı bir yuva nasip etsin ve seni çok çok mutlu etsin,
Doğru bir karar alman dileği ile...
Yaa dert bendede var. Benimkide gunlerce kuser annesine bize Yapiklarindan oturu
Snra yuzsuz kadin arar yaglar ballar. Haa birde artistlergibi aglar. Acayip dram yapar.
O kotu davranislar tartismalar unutulur gider
Ama ben unutmam asla affetmiyorum
Dedigin gibi o telin calmasi bile gicik ediyr beni
Konu sahibi herseyi okadar duygu yuklu yazmissinki,,,,keske her insan senin gibi anlayisli olabilse....ne yazikki insan yillari devirdikce tecrube kazaniyir...esin 3. Evliligini yapmis hayat tecrubesi cok iyi olmasi guzel yuva herzaman kurulamayacagini anlamasi gerekiyor....sana tafsiyem asla kendini zavalli boynu bukuk gosterme hele sahipsiz hic olma.... Ne yazikki erkekler ve aileleri nasil olsa arka yok sahipsiz gidecek yeri yok diye ezdikce eziyorlar....ne yap et babani. Gonlunu al alki yuvan daha huzurlu olsun.... Gerekirse git yanina ellerine kapan yalvar yakar elbet oda babadir ciger kolaymi atmak onunda simdi evladi icin ici yaniyordur....elbet bugun olmazsa yarin seni affedecektir.... Esin gorusmek istiyirsa gorussun ama sen kendinden taviz verme ama asla ailenle bagini koparma herseyde seni mecbur gormesinler en basta kendine guvenin olsun.....