evet söz vermişti ben bekliyorum bu bayram olmassa diğer bayrama kadar beklicemmm ama artık bahane üretirse bende restimi çekmek istiyorum ailemin yanına gider yeni hayata başlarım ki eminim ailem arkamda durur yada bilmiyorum sana sorayım aile evladına sahip çıkar değiil mi ne olursa olsun ben eşim için aileme resti çektim ama şimdi bayramdan sonra götürmesse bana karşı da değişirse restimi çekip dönersem ailem affeder mi kucak açarlar mı????boşanma aşamasına gelirsemm sadece desteğe ihtiyacım var yazdıklarımı okudun çok zor günlerden geçtim...eşimi çok sevdim hala da seviyorumm inşl. herşey olumlu yönde olur...
Yaşın çok küçük.. Biz eşinle yaşıt sayılırız... 23 yaşıma geri dönüp baktığımda "çocukmuşum" diyorum... Ve yirmili yaşlarında ki kuzenlerimin sakladığı herşeyi gözlerinden bile çözüyorum.. Ne demek istiyorum? Güç bakımından eşit değilsiniz... ezilirsin... Tavrını çözer, bakışından neye üzüldüğünü ve ne yapacağını bile anlar... Üstelik 3. evliliğisin...
Yeniden başlayabilir miyim? yazmışsın bir yerde...
Eşinin üç kere yeniden başladığı bir dünyada yeni bir örnek mi arıyorsun sen kendine=) güldürdün beni, inşallah rabbim de seni güldürsün... Başlarsın tabi.. Kaç kere istersen o kadar hem de... Yeter ki doğru bir evlilik yapmak amacıyla hareket et bu sefer...
Sözlerin o kadar tatlı geldi ki ablacım, inan bana tüm samimiyetimle yazıyorum.. Hele "bu bayram da olmazsa diğer bayrama kadar bekleyeceğim" yazmışsın ya, nasıl tatlı gülümsettin beni.. Restini çekmek için sabır etmeni, alttan almanı da anlarım... Ama sana bir büyük tavsiyesi, rest çekeceksen, hemen çekmelisin.. Senin kaybedecek bir şeyin yok... Dul kalacak olan sen değilsin, ama üç evliliğini yürütemeyecek, dolayısıyla toplum tarafından dışlanacak olan o...
Yaş aralığınız çok fazla bu arada.. Lütfen beni yanlış anlama... Bana 10 yaş bile fazla geliyor artık... Sen 38'in cici baharında olunca.. Eşin 50 yaşını deviriyor olacak.. Kadınlar eskisi gibi ağır işler yapmadıklarından kolay çökmüyorlar artık... Konuşulabileceklerin bile sınırı olacak inan bana...
Bir de.. Ailenle neden görüşmüyorsun? Çok yanlış buldum bunu... Çok...
Ne olursa olsun onlar senin ailen.. görüşeceksin de, saydıracaksın da aileni...
Ben aslında senin doğruyu bildiğini biliyorum, satır aralarında var zaten...
Sadece gidip geliyorsun...
Doğru zaman geldiğinde olabilecek bir şey bu...
İncinmem, örselenmem diyorsan, doğru zamanı bekle...
Selamlar,