Yine barıştı ailesiyle....!!!

Eşinizi nasıl dolduruyorlar mesela? Biraz anlatabilir misin?

evliliğimiz olaylı geçtiği için eşimi bana ve aileme karşı dolduruyorlar bunu hissediyorum eşimle ailesi oğlunun evlenmesini sindiremiyor evin tek oğlu diye çok düşkünlermiş her anne baba evladına düşkün olur ama bunlarınki hastalık gibi.

evet söz vermişti ben bekliyorum bu bayram olmassa diğer bayrama kadar beklicemmm ama artık bahane üretirse bende restimi çekmek istiyorum ailemin yanına gider yeni hayata başlarım ki eminim ailem arkamda durur yada bilmiyorum sana sorayım aile evladına sahip çıkar değiil mi ne olursa olsun ben eşim için aileme resti çektim ama şimdi bayramdan sonra götürmesse bana karşı da değişirse restimi çekip dönersem ailem affeder mi kucak açarlar mı????boşanma aşamasına gelirsemm sadece desteğe ihtiyacım var yazdıklarımı okudun çok zor günlerden geçtim...eşimi çok sevdim hala da seviyorumm inşl. herşey olumlu yönde olur...

keşke bende aileme yakın olsaydımm çokk şanslısınn insan okadar çok özlüyorkii benim evli olduğum şehirde kimsem yok eşimin aile bağları çok güçlü değil amca dayı hala teyze vs.hiçbiriyle iyi değiller kopuk bir aile gerçi hiçbirinide göremdim tanımıyorum..eşimin ailesiylede görüşmüyorum çok sıkı fıkı değilim..kendi ailemel 6 aydır görüşmüyoruz bunaldımmm ben galibaaa

eşin, ruhen bağımsız bir yetişkin değil. karakteri annesine bağımlı.
bedenen, fiziken, yaş olarak yetişkin olabilir. ama ruhen değil.

bir psikologdan öğüt almanı öneririm.

eşin, ruhen bağımsız bir yetişkin değil. karakteri annesine bağımlı.
bedenen, fiziken, yaş olarak yetişkin olabilir. ama ruhen değil.

bir psikologdan öğüt almanı öneririm.

eşim 35 yaşın da ben 23 hangimiz idare etmeliyiz ve 3. evliliğini yaptı benimle...ben yoruldum sanırım artık inanın işin içinde aileler varsa yürümüyor.ben ona taa başında dedim bak evliliğimize 3.kişileri sokma diye..o hep olan biten ne varsa annesine yetiştirdi annesi kukla gibi oynattı...ençok üzüldüğüm konu eşim annesinin laflarıyla yine değişirse bu evlilik biterse yanarım yanarım kendi ailemi üzdüğüme yanarım...değmeyen biri için....

sen yorulmuşsun ama maşallah eşin hiç yorulmamış...insan azcık aklını başına toplar ya geçmişdeki hataları yapmaması lazım...çocuk yoksa uzunca bir süre yapma bence...baktın olmuyor düzelmiyor şutlarsınaaa bu nebe dünyaya birkere geliyoz böyleleri için ömrünü çürütmeye değmez

ben birşey sorabilirmiyim sizin cocugunuz varmı yani annemisiniz

canım diğer konularınıda okudum da bence sen çok fedakarlık yapıyorsun beni yanlış anlama tamamen samimiyetimle yazıyorum senin gibi su gibi yaşta olucam ben ailemi karşıma alıp evlenicem üstelik aramda 12 yaş olucak ailemi 6 ay görmücem gidemicem ben yapamam bu fedakarlığı özür dilerim alınma ama bu şartlarda benim kocamın gözümün içine bakması lazım bi sıkıntım mı var üzüldümmü aman üzmim düşüncesi olması lazım..zaten 3 ay anne babayla küslük olurmu onların daha kendi aralarında bi tuhaflık var barıştımmı tam küstümmü tam küsüyolar..konuş eşinle özgüvenin tam olsun sen herşeyden vazgeçip geldiysen oda fedakarlıklar yapsın kusura bakmasın ama horana giren g.t.nü ırgalar...

yazdıkların için çok teşekkür ederim yazdıklarına alınmadım neden alınayım ki ben herşeyin farkındayımm benimkisi aptallık babam çok dedi bana kızım gençliğine güzelliğine yazık etme diye hala geç kalmış değilim diye düşünüyorum dedim ya şu birkaç ay içinde belki yine sizlerle de paylaşacağım ya kızlar herşy düzeldi ailemle barıştık eşimle düzeldik diyeceğim ki inşl. öyle olur yada boşanma kararı aldığımı söyleyeceğim...ben çook fedakarlık yaptım ama eşimden görmedim o beni hep yarı yolda bıraktı evliliğimizin ilk aylarını bana zehir etti kaç defa tartıştık defalarca ağladımm..ailesinde zaten tuhaflık var farkındayım ben belki eşimde yoktur diye bekliyorum zamanı ama geçte kalmak istemiyorum..okadar çokk bunaldımkii yapayalnızz bu şehirde kimsem yok ailem burda değil onun ailesine gidip gelmiyoruz...allah yardımcımm olsunn

hayır çocuğum yok..henüz erken olduğunu düşünüyorum...

tahmin etmiştim çocugunuzun olmadıgını..sizi yargılamak kimseye düşmez ancak asla bir anne ile çocugun arasına girmeyin size ne yapmış olursa olsun.sizden daha cok emeği var oğlunun üzerinde ve asla unutmayın et ile tırnak asla ayrılmaz birbirinden.sizin için zor olacak belki ama eşinizin ailesine saygı duymak zorundasınız..bu yazdıklarımı anne olmadan asla anlayamayacaksınız belki ama umarım olursunuz en yakın zamanda sizin evladınız size bir saat bile soguk dursa içiniz yanar birazcık empati yapın onlar kendi sorunlarını kendileri hallederler zamanla siz hiç taraf olmayın..bunlar benim kendi düşüncelerim tabiki.

beni yargıladığınızı düşünmedim düşünceleriniz için çok teşekkür ederimm..ben asla eşimi şuana kadar yönlendirmedim asla ailenden uzak dur demedim bilakis annesi ve görümcemin yaptıklarına karşın yeri geldi onları savundum eşim ailesiyle tartıştığında kaç defa yemeğe alalım dedim istemedi kendi başımada yemeğe çağırmadım çünkü ailesiyle tartışınca bunalrı benim yüzüme vuruyor sen yüz verdin sana kaçdefa dedim benden habersiz asla çağırma diye daha önce uyardığı için tek başıma çağırmadım ama eşime kaç defa teklif ettim...ki ben bu bayram kendi ailemin yanına eşimle gidemessem bile eşimi alıp onun ailesinin yanına gideceğim öteki bayram da bizimkilere gideriz...ben çook empati yaptım ama eşimden olgun davranışlar bekliyorum aramızda 13 yaş var ama hep ben ondan daha olgun düşünüyorumm bundan yoruldum!!!ben eşim ve ailesi yüzünden 6 aydır ailemle görüşmüyorum 6 aydır annem ve babamla konuşmadım eşimin annesi anneyse benim anneciğimin halinden hiç mi anlamıyor da hala yuvamı bozmak için uğraşıyor....

umarım herşey yoluna girer ve büyükleriniz büyük gibi davranır eşinizde gerçekten hep arkanızda durur.kolay gelsin işiniz zor

umarım herşey yoluna girer ve büyükleriniz büyük gibi davranır eşinizde gerçekten hep arkanızda durur.kolay gelsin işiniz zor

teşekkür ederim inanın bende istiyorum ki herşey düzelsin geçmişe bakmak istemiyorum..aileler düzelsin ve genç yaşta anne olayım çok istiyorum....boşanmak bırakıp gitmek kolay ya sonrası...toparlanmak,yeniden hayata adım atmak yeniden belki evlenmeyi düşünmek hep yenidenlerin hayatıma girmesi..yeniden başka birine güvenip başkasını sevmek...çok uzun yıllar sonra belki anne olmak bunlar çok zor...

Yaşın çok küçük.. Biz eşinle yaşıt sayılırız... 23 yaşıma geri dönüp baktığımda "çocukmuşum" diyorum... Ve yirmili yaşlarında ki kuzenlerimin sakladığı herşeyi gözlerinden bile çözüyorum.. Ne demek istiyorum? Güç bakımından eşit değilsiniz... ezilirsin... Tavrını çözer, bakışından neye üzüldüğünü ve ne yapacağını bile anlar... Üstelik 3. evliliğisin...

Yeniden başlayabilir miyim? yazmışsın bir yerde...

Eşinin üç kere yeniden başladığı bir dünyada yeni bir örnek mi arıyorsun sen kendine=) güldürdün beni, inşallah rabbim de seni güldürsün... Başlarsın tabi.. Kaç kere istersen o kadar hem de... Yeter ki doğru bir evlilik yapmak amacıyla hareket et bu sefer...

Sözlerin o kadar tatlı geldi ki ablacım, inan bana tüm samimiyetimle yazıyorum.. Hele "bu bayram da olmazsa diğer bayrama kadar bekleyeceğim" yazmışsın ya, nasıl tatlı gülümsettin beni.. Restini çekmek için sabır etmeni, alttan almanı da anlarım... Ama sana bir büyük tavsiyesi, rest çekeceksen, hemen çekmelisin.. Senin kaybedecek bir şeyin yok... Dul kalacak olan sen değilsin, ama üç evliliğini yürütemeyecek, dolayısıyla toplum tarafından dışlanacak olan o...

Yaş aralığınız çok fazla bu arada.. Lütfen beni yanlış anlama... Bana 10 yaş bile fazla geliyor artık... Sen 38'in cici baharında olunca.. Eşin 50 yaşını deviriyor olacak.. Kadınlar eskisi gibi ağır işler yapmadıklarından kolay çökmüyorlar artık... Konuşulabileceklerin bile sınırı olacak inan bana...

Bir de.. Ailenle neden görüşmüyorsun? Çok yanlış buldum bunu... Çok...
Ne olursa olsun onlar senin ailen.. görüşeceksin de, saydıracaksın da aileni...

Ben aslında senin doğruyu bildiğini biliyorum, satır aralarında var zaten...
Sadece gidip geliyorsun...
Doğru zaman geldiğinde olabilecek bir şey bu...
İncinmem, örselenmem diyorsan, doğru zamanı bekle...

Selamlar,

kusura bakma biraz ağır konuşacağım sevdin tamam ama neden gidip bekar bir kız olarak 2 kere evlenip boşanmış bir erkekle evlendin.işte sizler sayesinde erkekler boşanmayı kadınlar kadar önemsemiyor.işim var yakışıklıyım ERKEĞİM nasılsa yine evlenirim diye düşünerek eşlerini alttan alıp sahip çıkıp dinlemeleri gerekirken boşanmayı tercih ediyorlar.çünkü onlara bu rahat davranışları kadınlar sunuyor.ama onun boşadığı kadın ise ne kadar zorluk çekiyor.çünkü erkekler daha önce dokunulmuş kadın istemiyorlar tabii ailelerde istemiyor.ama bazı kadınlar için önemli değil 5 kerede boşansa evlenirler.boşadığı diğer kadınların ahını almış olabilirmisiniz acaba.lütfen bayanlar erkeklere özelliklede bazı türlerine bu kendine güvenmişliği biz veriyoruz.ama kendi hemcinslerimize aynı güveni sunamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…