Yine Aynı Bataklığa Saplanıyorum

Öncelikle Allah yardimcin olsun kalbine ruhuna sifa versin..
Psikolog deneyimlerini unut lutfen iyi bir psikolog bulmaya ćalış çocukluk travmalarına inen hipnoterapi uzmanlığı olan çocukluk travmalarini dönüştüren bir psikoloğa ihtiyscin var eger istanbuldaydan bir önerim olabilir ama bunu yapmalısın bu zarar görmüş, kırılmış ofkelenmis küçük Anna yı bulup onu iyileştirmen gerekiyor.
Suan kac yasina gelmis olursan ol hayatin o küçük Anna nin korkulari öfkesi özlemleri ve negatif kodlamalari arasında gidip geliyor.
Lutfen onu bul ve çıkar.0

Ben yıllar önce denedim. Major depresyon dedi geçti hiçbir fayda görememiştim. Çok tanı koyma odaklı yaklaşmıştı.
Tanı koyması çok normal değil mi? Sonuçta ruhsal sorunlarımızın sebebinin ya da adının her neyse ortaya koyulması gerekmez mi.. Bence adı konulacak ki ona göre tedavi uygulanacak... Bu tür sorunlarda doğru doktoru bulmak çok önemli bence. Bizzat tanıdığım biri ilk psikiyatrından memnun değildi ancak daha sonra doğru psikiyatrı bulunca çok faydasını görmüştü 💁🏻‍♀️

Öncelikle Allah yardimcin olsun kalbine ruhuna sifa versin..
Psikolog deneyimlerini unut lutfen iyi bir psikolog bulmaya ćalış çocukluk travmalarına inen hipnoterapi uzmanlığı olan çocukluk travmalarini dönüştüren bir psikoloğa ihtiyscin var eger istanbuldaydan bir önerim olabilir ama bunu yapmalısın bu zarar görmüş, kırılmış ofkelenmis küçük Anna yı bulup onu iyileştirmen gerekiyor.
Suan kac yasina gelmis olursan ol hayatin o küçük Anna nin korkulari öfkesi özlemleri ve negatif kodlamalari arasında gidip geliyor.
Lutfen onu bul ve çıkar.0
Hipnoterapi dediğiniz hipnoz mu oluyor?
Evet Istanbuldayım.

Tanı koyması çok normal değil mi? Sonuçta ruhsal sorunlarımızın sebebinin ya da adının her neyse ortaya koyulması gerekmez mi.. Bence adı konulacak ki ona göre tedavi uygulanacak... Bu tür sorunlarda doğru doktoru bulmak çok önemli bence. Bizzat tanıdığım biri ilk psikiyatrından memnun değildi ancak daha sonra doğru psikiyatrı bulunca çok faydasını görmüştü 💁🏻‍♀️
Psikiyatrların tedavisi ilaç yöntemiyle olmuyor mu?
Öyleyse gitmem pek mantıklı olmaz çünkü aldığım epilepsi ilaçları sebebiyle çoğu ilacı kullanamıyorum.

Anna ben seni sevmiyor değilim ama yıllarca yazdık uyardık seni yapma etme yanlış yoldasın kullandırtma kendini diye. Gerçekten sevgilisi olup onla cinsellik yaşayan kadınların mutluluğunu yaşamıyorsun ki sen. Adam seni bağıra çağıra hamilelik testine götürdü normal mi bu? Senden bebek olma ihtimaline bile tahammülü yok. Ne işin var böyle olayların içinde. Kendini hiç mi sevmiyorsun değer vermiyorsun? Hata 1 olur 2 olur sen de tonla var ona kızıyoruz

Son düzenleme:
Psikiyatrların tedavisi ilaç yöntemiyle olmuyor mu?
Öyleyse gitmem pek mantıklı olmaz çünkü aldığım epilepsi ilaçları sebebiyle çoğu ilacı kullanamıyorum.
Her zaman ilaç tedavisi olmuyor. Doktor durumunuza ve sorununuza göre bir yol izliyor. Zaten rahatsızlığınızı belirttiğinizde ona göre bir tedavi planı yapar. Psikiyatr hekim olduğu için rahatsızlığınızı, hangi ilaçları kullanamayacağınız hakkında bilgisi mevcut oluyor.

Anna ben seni sevmiyor değilim ama yıllarca yazdık uyardık seni yapma etme yanlış yoldasın kullandırtma kendini diye. Gerçekten sevgilisi olup onla cinsellik yaşayan kadınların mutluluğunu yaşamıyorsun ki sen. Adam seni bağıra çağıra hamilelik testine götürdü normal mi bu? Senden benek olma ihtimaline bile tahammülü yok. Ne işin var böyle olayların içinde. Kendini hiç mi sevmiyorsun değer vermiyorsun? Hata 1 olur 2 olur sen de tonla var ona kızıyoruz
Bakın böyle yorum yapın, hiç bir şey demem.
Kullandığınız her noktaya kadar haklısınız.

Ben de kendime kızıyorum. Şu an bu durumun içinden çıkmaya çalışıyorum.

Bakın böyle yorum yapın, hiç bir şey demem.
Kullandığınız her noktaya kadar haklısınız.

Ben de kendime kızıyorum. Şu an bu durumun içinden çıkmaya çalışıyorum.
Erkek milleti olaylara bizden farklı gözle bakıyor çoğunlukla. Avrupai tarzı sex yaptım yoluma bakayım diyen çok az adam var. Çoğu arkadaşlarıyla geyiğini yapıyor yatakta neler yaptı anlatıyor dalga geçiyorlar sonra da kendileri bir matahmış gibi bakire aile kızı arıyorlar evlenmeye. İkiyüzlüler. Prim verme bu tür adamlara . Senle sohbet etmekten yürüyüş yapmaktan sohbet etmekten hayatı paylaşmaktan zevk alan ailesiyle arkadaşlarıyla tanıştıran adamlarla ol. Gerisini sil gitsin yeni bir sayfa aç. Son yaşadığın kötü olay dönüm noktan olsun

Erkek milleti olaylara bizden farklı gözle bakıyor çoğunlukla. Avrupai tarzı sex yaptım yoluma bakayım diyen çok az adam var. Çoğu arkadaşlarıyla geyiğini yapıyor yatakta neler yaptı anlatıyor dalga geçiyorlar sonra da kendileri bir matahmış gibi bakire aile kızı arıyorlar evlenmeye. İkiyüzlüler. Prim verme bu tür adamlara . Senle sohbet etmekten yürüyüş yapmaktan sohbet etmekten hayatı paylaşmaktan zevk alan ailesiyle arkadaşlarıyla tanıştıran adamlarla ol. Gerisini sil gitsin yeni bir sayfa aç. Son yaşadığın kötü olay dönüm noktan olsun
Ceycey şimdi beni yine beğenmedime boğacaksın diye korkuyorum :))

Ama nasıl sileceğim bilmiyorum. Içimdeki ara sıra yoklayan öfkeyi nasıl söndürebilirim? Ben bu kadar kötüyken belki de o kadınla laylaylom takılıyorlar.
Zamanla geçecek biliyorum. Oturup başka şeylerle ilgilensem iyi gelir bunu da biliyorum.
Ama başkasından duyunca bunları daha iyi geliyor.

Gittigin psikolog ne kadar iyi bile olsa senin icin birseyler yapamamis, kesinlikle baska birine gitmelisin. Cinsel hayatınızı istediğiniz şekilde yaşarsınız, ben bu konuda eleştirmem seçimler derim. Sadece siz bu durumdan kurtulmak istediğiniz icin söyleyeceğim, kendinizi suçlamayın. Sadece kendinize deger verin, gidin arkadaşlarınızla gezin, dolaşın, eğlenin neleri seviyorsanız hepsini yapın kafanızı dağıtın. FB olmanın sonu yok, karşınıza duzgun biri çıkacaktır, yeterli siz isteyin bunu. Hepimizin basindan binbir turlu sey geciyor, üzülüyoruz, ağlıyoruz, yasını tutuyoruz ama ayağa kalkıyoruz. Bu hayatta siz herseyden daha degerlisiniz
Anladığım kadarıyla sıkıntısı karşısında düzgün birinin çıkmaması değil. Burada anlattığı kadarıyla iki kere ona çok değer veren düzgün insanlarla ilişkisi oldu. Ama kendisi ya sıkılıyor ya da duygusal olarak tatmin olamayıp ayrılıyor. İstemesi ya da düzgün birini bulması yeterli değil. Önce kendini düzeltmesi lazım. Travmalarını aşması lazım.

Burda bile sevilmediginizi düşünüyorsunuz 😔Benim de babam sıkıntılı bir ilişkim vardı .Babam yoktu diyorsunuz asıl sorun annnenizle olmasın .Annenizin size hissettirdiği degersizlik duygusu olabilir .Ya da sizi suclamasi .Ben de sizin gibi geçmişte o sevgiyi aradığımı bilirim .Ama evlendim geçti .Boşandım sonra😂.Annem geldi .Şimdi bakiyorum gerçekten iyi bile yetismisim Annemin elinde .Size gelince lütfen ama lütfen zor da olsa kendinize güvenin .İlginizi ilişkilerden çekip kendinizi geliştirmeye yönlendirin .İnsanların size nasıl davranmasını istiyorsaniz ona göre yaşayın ve çaba gösterin .En başta siz ben sevilmeyen hep yanlışlar yapan bı moddan çıkın .Allah sizden ümidi olmasa insan olarak yaratmazdi .Allah'a güvenin o çıkar bı yol verir .

Anladığım kadarıyla sıkıntısı karşısında düzgün birinin çıkmaması değil. Burada anlattığı kadarıyla iki kere ona çok değer veren düzgün insanlarla ilişkisi oldu. Ama kendisi ya sıkılıyor ya da duygusal olarak tatmin olamayıp ayrılıyor. İstemesi ya da düzgün birini bulması yeterli değil. Önce kendini düzeltmesi lazım. Travmalarını aşması lazım.
Çok klişe olacak ama bazen kendimde Borderline Kişilik Bozukluğu olduğunu düşünüyorum.

Ceycey şimdi beni yine beğenmedime boğacaksın diye korkuyorum :))

Ama nasıl sileceğim bilmiyorum. Içimdeki ara sıra yoklayan öfkeyi nasıl söndürebilirim? Ben bu kadar kötüyken belki de o kadınla laylaylom takılıyorlar.
Zamanla geçecek biliyorum. Oturup başka şeylerle ilgilensem iyi gelir bunu da biliyorum.
Ama başkasından duyunca bunları daha iyi geliyor.
Bizlerde evlenene dek ilişkiler yaşadık ha hepsinden değer mi gördük yoooo aldatıldıkta kandırıldıkta ama kendimizi kullandırtmadık bastık tekmeyi bir de sosyal eğitim kafayapısı üç aşağı beş yukarı uygun kişilerle sevgili olduk. Böyle saçma olaylara maruz kalmadık. Sex parayla bile alınan değerli bir şey . Onlara haketmedikleri bir hediye gibi verme. Sevdiğin ve seni seven insanla yaşa o zaman aradaki farkı anlarsın

Bence bir sakin olun.Bir süre kendinizle kalın ilişki anlamında.Nefes alın.Çevrenizde gerçekten sizi seven aileniz ve arkadaşlarınız olsun.Epilepsi için hatta epilepsi olmasanız dahi iyi uyumaya,erken yatmaya çalışın.Bu bile fark eder.Sirkadyen ritim çok önemli.Hareket edin mutluluk homonu salgılayın.Bitter çikolata yiyin.Kendinize fit kako topları yapın.Yoga,meditasyon yapın.Nefes egzersizleri yapın.Doğaya çıkın,ayaklarınızı basın.Bir de ben kendim terapi almadım açıkçası hariçten gazel okumak olacak ama.Herkes aynı şeyi söylüyor.Bu,bir yolculuk.Aaa terapiye gittim bir seans artık çözüldü değil.Aslında ağlamanız doğal.Çünkü:Terapi bir yol.Bir şeyler ortaya çıkıyor ama güllük gülistanlık değil.Hep böyle diyorlar.Şansınızı başka bir terapistle deneyin bence.Bir de belki biliyorsunuzdur.Merdiven altı terapi podcast'ine bakabilirsiniz.

siz psikologa gittiğinizi söylemiştiniz. psikolog bu durumla ilgili hiç mi bir şey söylemedi?
Sordum psikoloğuma borderline olduğumu düşünüyorum, sizin fikriniz nedir diye. Danışanlarımı etiketlemis gibi olmamak adına koyduğum tanıları söylemiyorum dedi. Sanırım bu dediği o zaman saçma gelmiş olacak ki gitmeyi bırakmışım.

Son iliskisinde aldatıldığını düşündüm yanlis anlamadiysam

Son iliskisinde aldatıldığını düşündüm yanlis anlamadiysam
En son konusunu açtığım kişiyle takılıyorduk. Meğersem o sırada sevgilisi mi saplantılı aşığı mı ne olduğu belli olmayan birisi varmış hayatında.
Ben de kadınla konustum. Bir ton olay oldu sonra. Zorla hamilelik testine goturuldum, kadın beni tehdit etti..

Güzel sonra bundan önceki ilişkimdi.

Sordum psikoloğuma borderline olduğumu düşünüyorum, sizin fikriniz nedir diye. Danışanlarımı etiketlemis gibi olmamak adına koyduğum tanıları söylemiyorum dedi. Sanırım bu dediği o zaman saçma gelmiş olacak ki gitmeyi bırakmışım.
nasıl ya? o psikolog umarım diplomasını yiyordur şu an.. öyle şey olur mu.
bir devlet hastanesinde psikiyatra gitseniz bile size doğru yönlendirmeler yapar. ama maalesef psikolog bulmak da zor yine de size verilebilecek tek tavsiye bir psikolog bulmanız yada psikiyatra gitmeniz. zaten duruma göre onlar sizi diğerine gönderir.
kişilik bozuklukları çok ciddi patolojilerdir. umuyorum ki böyle bir hastalığınız yoktur. eğer varsa çaresi de var elbette. ama önceliğiniz psikiyatr olmalı.

X