yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

canım ağlama ya benide ağlatıcan yanlış anlaşılma var ortada :sinifsinif:

kızlar bu baslıktan hec bişey anlamadım gııı:kedi:
ne yapıcık yanızemuszemus

Magıcccccccccccccccc lütfen ama hadı yapma ne olur acıklamamı yaptım dınle benı yaaaaakaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

üzülme bebetom lütfen ama akşamdan beri senin için uğraşıyorum ya yazık değilmi bana:gitme:

kurbanın özelliklerini caktırmadan vericem zemuszemus
sonra napıcık okurban kim oldugunu bilmicek ama sonucda nasıl bişeyden karsılastırıcaz kurbanı nezaman kesicik yani ve nasıl:kedi:

kitap okuma rekoru kırıyorum ben bu ara ,siyah süte başlıcam bu gece ama sizden de ayrılamıyorum

canlaar ben karın ağrısından ölüyorum yaaa uyim bari gidip :KK43: öpüyorum hepinisiiiii :)

kurbanın özelliklerini caktırmadan vericem zemuszemus
sonra napıcık okurban kim oldugunu bilmicek ama sonucda nasıl bişeyden karsılastırıcaz kurbanı nezaman kesicik yani ve nasıl:kedi:

canım biz kendi aramızda yılbaşı çekilişi yaptık anladınmı,ama kimse kim çıktı kimse bilmiyor burdada birbirimizi heyecanlandırmak için ipucu veriyoruz okiş???

anladım tesekkürler kolay gelsin sizlere kaydirigubbakcemile2

Pes artık benı yanlış anladın ama sen bılırsın tabııı magıcccccccccc cok üzüldüm yanlış anlasıldıgım için ne yapım bır resım eklıyek dedık nelere mal oldu ya:a015:senağlama

Haklısın da ama magıc benı yanlış anladı su prensesı yaaaaa:çok üzgünüm:

ts kılıç canım yanlış anlama demin konu açıldı diye soruyorum benim kurbanım sen değilsin benim kurbanım teeee izmirlerden hamiş

X