yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

bebetom şimdi sevgilimi anlatayımmı canım aşkım aradı beni çok seviyorum ben onu ya

A ma kabarırsa hadı ne yaparız sora rısk alman lazım canım ya:uhm:

evet bak şidi çok net saçların hem kabarık hem sık bence yaptır güzel olur

yarın akşam eklerim buraya olurmu ama ya sevgilim beğenmezse şaşırtayım onu haftaiçi gelecek ya benim kurbanı olduğum kişiye söylemek isttediğim bişey var buradanmı yazsam yoksa songül ablayamı söylesem de o ulaşsa ona ne yapsamki

kızlar birriniz bana özel msj atarmı ,msj ayarlarımda bi sorun varda onu yapacam

ya neresi basit bence çok hoş duruyo ayrıca bütün modeller basit artık dışarı çık 10 bayandn 9 unun saçı aynı şekerim

Estagfırullah magıc cıgım baska resım yuklemıstım ama olmamış yanlış anlama lutfenkafamçokkarıştı

benim mesaja cvp verinceye kadar baya zaman geçti bebetom hatta başkasına cvpta verdin, nasıl farketmedin anlayamadım:eek:lmaz:

hoş bi şaka değildi..

hepinize ii forumlar

benim mesaja cvp verinceye kadar baya zaman geçti bebetom hatta başkasına cvpta verdin, nasıl farketmedin anlayamadım:eek:lmaz:

hoş bi şaka değildi..

hepinize ii forumlar

Güzelım affet benı hem sen benım sevgılımmısın canım lütfen ama ben su yükleme ısı ıle ugrasıyordum canım senı üzermıyım hıç küsmeeeeeeeeeeeeee:gitme:senağlama

Sana demedım ben baska resım yukledıgımı sandım yapamamışım hala o yazı gıtmemış canım bılıyon acemıyım lütfen bu yazıyı sılemedım zaten üfffffffffffffff yapma ne olursun senağlamaopuyorumnanaktan

Magıcccccccccccccccc lütfen ama hadı yapma ne olur acıklamamı yaptım dınle benı yaaaaakaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

X