• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılmaz Özdil: Erdoğan keşke bir bira içseydi

2. Şu iktidar geldiğinden beri, amerikan emri altındayız, amerika ne derse o haldeyiz, başbakan kukla vs diyenler
80 darbesi hakkında ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Türkiye Masası Sorumlusu Paul Henze in söylediği bizim çocuklar sonunda başardı cümlesini bilmiyorlar mı acaba
yakın tarih kitaplarında ne öğrenmişler acaba
Türkiye nin sadece son 10 yılda mı ABD boyunduruğu altında olduğunu mu sanıyorlar
ya da nasıl isterlerse öyle mi düşünmek inanmak istiyorlar

o 80 darbesi zamanında amerikan işgaline karşı kim savaşmışsa bugün de yine aynı kesim savaşıyor zaten o konuda şüpheniz olmasın.
Şu anda zaten siyasi olarak tamamen amerikan işgali altındayız.Komşumuzla savaşın sınırına geldik ve bazı insanlar bunu görmemek için çok çaba harcıyorlar.Ve kim için savaşıcaz biz suriyeyle Amerika ve biricik ortağı İsrail için.İran İsraili vurmasın diye kendimizi siper ettik patriot füzelerini topraklarımıza koyduk.Durum böyleyken aman canım 30 yıl önce de amerika vardı o yüzden şimdiki hükümet bu durumdan muhaftur demek pek akıllıca gelmiyor bana.Şu saydıklarım son birkaç sene içinde oldu.

Son düzenleme:
yılmaz özdilin, bir yazısına "aaa, ne saçma, içmekle ne alakası var" diyerek anlamadıkları her kelimelerinden belli olanların,

yılmaz özdilin diğer, lafı gediğine koyan yazılarına karşı bir harf bile yazamamaları komiktir. hepsine yazamıyorsanız, cımbızla seçerek aldıklarınaza da yazmasanız, daha tarafsız görünürdünüz.
burda alıntılanmış yazı budur ve buradaki herkes bu yazı üzerine yorumunu yazmıştır buyurun diğer yazılarını da siz ekleyin. kim ne yorum yapacaksa ona da yapsın. :ssz:

Son düzenleme:
burda alıntılanmış yazı budur ve buradaki herkes bu yazı üzerine yorumunu yazmıştır buyurun diğer yazılarını da siz ekleyin. kim ne yorum yapacaksa ona da yapsın. :ssz:

yazabildiğiniz tek şey bu mu? video linki verdim mesela? zahmet edip izlediniz mi? izleyin ondan sonra konuşalım isterseniz.

İnsanları hayvanlardan ayıran iradedir yani seçim yapabilme kabiliyeti.

Herşeyi yaşamak, görmek adına yada bişiler içimizde kalmasın diye tüm sınırlarımızı zorlamak ne kadar doğrudur? İnsanın iradesine

yardımcı olması neden zayıflık oluyor ben anlamıyorum ki. Alkol konusunda bende hassasım zihnimi bulandıran herşeye karşıyım

ben. Çünkü akıl kutsaldır, bilinç kutsaldır. Bende izledim söz konusu programı kendisini hiç samimi bulmadım. Ayrıca bu zevk

anlayışının sonu nedir? Limit ne yani? Son derece pragmatist bir yaklaşım. Gençlere nasl bir mesaj veriyor anlamadım yani. Bu

arada şunuda belirteyim alkol isteyen tabiki alır kimseyide ilgilendirmez. Ben kullanmadım kullanmamda ama kullanan arkadaşlarım

oldu. Tasvip etmemekle beraber saygı ile karşılamak lazım diye düşünüyorum. Selamlar...

Bi dakika yaa. Özdil'i eleştirenler olmuş da ben farklı bir şey söylemek istiyorum. Bugün üst düzey eğitimleriyle büyük kısım bürokratlar iyi içicidir. Gerçi artık temizlemeye çalışıyorlar o ayrı da... Yani içki içince ülke batsaydı, ülkenin bugün burada olması imkansızdı. Meclisten dışarı; yobazara sevgiler.

Nasıl kötülüğe kötülükle karşılık vermek da bizatihi kötülükse yobaz olduğunu düşündüğün bir insanı yobazlıkla suçlamakta benzer bir yaklaşımdır. Ayrıca bu terimi lütfen dini hassasiyetle bağdaştırmayalım. Dindar insanlara düşmanlık etmekte yobazlıktır. Herkesin inancı kendine. Bu adam bu açıklamayla saygı sınırını geçmiş. Olmaz. İnsanları muhalefete teşvik ediyor bu tip açıklamalar. Doğru bulmuyorum...

Back