- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.859
- 598
- 32
- Konu Sahibi Maverick54
-
Soruşturma başlatıldı başlıklı yalan haber sayfada da konu olmuş.. Bence asıl soruşturma başlatıldı diye yalan haber yapanlar hakkında soruşturma başlatılmalı.. Nasıl bir habercilik anlayışıdır bu? Tek gazete de değil maşaallah.. Doğru yanlış araştırmadan haberi yap, at ortaya bir iddia çekil kenara? Bence sosyal medyada bu kadar ses getirmiş bir kampanya için yaptıkları yalan ve çirkin haber için kamuoyundan özür dilemeliler..
Oraya nakil için gitmediler.
Alternatif tedavi için bir umut gittiler.
Çünkü Türkiyede bu kadar küçük bebeğe kalp nakli yapılmamış. Kartal oraya gittiğinde 8 aylıktı. 2 Aydır oradalar.
Kalbine delik açtılar nefes alması kolaylaşsın diye, toparlasın diye bekliyorlardı. Durumu kötüleşti.
İnstagramdan defalarca yardım talebi gitti, defalarca açıklama yaptı. Hepsini kendi imkanları ile karşıladı.
Kartal kötüleşti, durumu hastahaneden çıkabilecek halde değildi. İnsafa geldiler nakil burda olur ama alman vatandaşı değilsiniz sigortanız yok dediler. PARA TOPLANDI EVET ÇÜNKÜ KARTALIN NASİBİYDİ. ORAYA NAKİL İÇİN GİTMEDİ TÜRKİYEDE ORGAN NAKLİ ÇOK AZ KARTAL KÜÇÜK HİÇ BİR DR KABUL ETMİYOR DİYE BAŞKA BİR ALTERNATİF İÇİN GİTTİ. DİĞER BÜTÜN MASRAFLARI KENDİ İMKANLARI İLE KARŞILIYORLAR. DEFALARCA KAMPANYA YAPILDI HİÇ BİRİ BAŞARILI OLMADI O GECENİN SABAHI MUCİZEYDİ KARTALIN MUCİZESİ VE O YAŞAYACAK ENFEKSİYON BİTECEK NAKİL ÇIKACAK VE YAŞAYACAK.
Az buz değil 4 milyon dolar bi ameliyat nasıl bu kadar tutar ayrıca para nereye gidiyor gözüyle gördü mü herkes bencr bu yardım hateketleri devletin kontrolünde yapılmalı şimdiye kadar az bağış paraları cebe atılmadı
O kadar haklisiniz ki basindan beri bende bunu dusunuyorum , bir bebegin yasamasi icin baska bir bebegin ölümü cok zor cokben paranın toplanması konusuna hiç takılmamıştım. para toplanır ki zaten 24 saat dolmadan toplandı. ya sonrası... 10 aylık bir bebeğe nakil edilecek kalp boyut meselesinden dolayı yine o civar yaş gruplarından alınan kalp olmalı. yani nasıl bir zor durum ki kartalcığa kalp nakli yapılabilmesi için başka bir bebeğin ölmesi, başka bir ananın canından can kopması gerekiyopara toplansın diye dua etmek kolaydı. ama şimdi nasıl bi dua etmeli insan şaşırdım kaldım ben.. En iyiyi rabbim bilir elbet....
ben paranın toplanması konusuna hiç takılmamıştım. para toplanır ki zaten 24 saat dolmadan toplandı. ya sonrası... 10 aylık bir bebeğe nakil edilecek kalp boyut meselesinden dolayı yine o civar yaş gruplarından alınan kalp olmalı. yani nasıl bir zor durum ki kartalcığa kalp nakli yapılabilmesi için başka bir bebeğin ölmesi, başka bir ananın canından can kopması gerekiyopara toplansın diye dua etmek kolaydı. ama şimdi nasıl bi dua etmeli insan şaşırdım kaldım ben.. En iyiyi rabbim bilir elbet....
Aynı fikirdeyim anne nakil olsun diye dua istedikçe aklıma hep bunlar geliyor.O kadar haklisiniz ki basindan beri bende bunu dusunuyorum , bir bebegin yasamasi icin baska bir bebegin ölümü cok zor cok
Aynen cok haklisin. Bir bebegin kurtulmasi icin baska bir bebegin ölmesini istemek düşüncesi bile korkunç. Keske yapay kalple falan olabilecek bir şey olsaydi. Dedigin gibi en iyisini rabbim bilir. Isterse baska bir şekilde bile şifasini verir. Bir mucize olsada doktorlar kalp nakline gerek kalmadi durumu iyiye gidiyor deseler.ben paranın toplanması konusuna hiç takılmamıştım. para toplanır ki zaten 24 saat dolmadan toplandı. ya sonrası... 10 aylık bir bebeğe nakil edilecek kalp boyut meselesinden dolayı yine o civar yaş gruplarından alınan kalp olmalı. yani nasıl bir zor durum ki kartalcığa kalp nakli yapılabilmesi için başka bir bebeğin ölmesi, başka bir ananın canından can kopması gerekiyopara toplansın diye dua etmek kolaydı. ama şimdi nasıl bi dua etmeli insan şaşırdım kaldım ben.. En iyiyi rabbim bilir elbet....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?