Kartal bebek doğmadan öncesinden beri takip ettiğim birisi müzisyenanne. Sahibi olduğu bir müzik okulu var, kendisi çocuklar için elinden geleni sevgiyle yapan takdir ettiğim birisiydi. Dolandırıcılık vs diyen oluyor instagramda ama benim zerre şüphem yok çünkü aylardır çırpınışlarına şahitlik ediyoruz tüm takipçiler. Yardım kampanyası için insanlar hesap numarası istediğinde valilik iznini bekleyin dediler, kafalarına göre ilerlemediler. Bu akşam doktor raporu eşliğinde valilik izni ile birlikte paylaşıldı hesap numaraları. Müzisyen annenin sayfasına girerseniz hepsini görebilirsiniz. Türkiyede ameliyat bebek küçük olduğu için riskli bulundu, burada ameliyat olamaz dendi ve almanyaya yönlendirildiler. Avrupa avrupa diye yere göğe sığdırılamayan yerde ise sadece nakil sırasına girmek için dahi para istediler.. Olay parayı toplamakla da bitmeyecek, önce nakil sırasına girmek için gerekli 500bin euro parayı yatıracaklar sonra uygun kalp bulunacak ki 1milyon euro ameliyat parasını yatırıp ameliyat olacak yavrucak. Hem paraya hem duaya ihtiyaçları var..
Bir evladını daha kucağına alamadan toprağa vermiş bir anne için zorun zoru bir imtihan ama umutsuzluğa kapılıp yılmadı. Aylardır sabrını, metanetini ve herşeye rağmen evlatları için gülüşünü saygıyla izliyorum. İnşallah bir an önce kurtulur aile de eski huzurlarına, neşelerine bir an evvel kavuşur. 5-10tl bile olsa damlaya damlaya göl olur.. Aylardır bir haber var mı diye baktığım sayfada geçen hafta bir daha ne zaman yüzünü kablosuz görürüm bilemem diyip çekilen fotoğraftaki gözler beni bitirdi, bir bebek nasıl bu kadar yorgun bakabilir.. Bebek gibi bebek olması keşke bu kadar zor olmasa..