Yilmaz kartal bebek

Rabbim yardımcıları olsun ,çok zor bir imtihan. Bizlerde elimizden geldiğince destek olmalıyız.Annesi Ahu hanımın her paylaşımını gözyaşlarıyla okuyorum bende. Çok zor bir durum..
Bu kadar küçük bir bebeğin halini gorupte yuregi sizlamayan kimse yoktur heralde.
İnşallah para toplanıp kalp bulunana kadar dayanır yavrumuz..

Bu arada ekşi sözlükte de başlık açıldı Kartal için. İnşallah kısa sürede toparlanacak bu para.

İnsanlar gereksiz yarışma programlarına bilmem kaç liralık SMS ler gönderiyor... bir de bunların fotoğraflarını paylaşıyor. Bu gibi yapımların cebini doldurmak yerine keşke ihtiyacı olan insanlara da destek olsalar...

Ben de düzenli takipteyim. Miktar çok büyük ben de elimden gelen belli bir miktarda bağışta bulundum. İstenilen paraya göre çok küçük benimki ama benim gibi binlerce insan gönderirse o para toplanabilir. Yurtdışındaki arkadaşlar dolar ve euro olarak bağış yapsa daha iyi olur hatta malum Türk parası Euro karşısında değersiz. Umarım yavru Kartal iyileşir.

Kartal bebek doğmadan öncesinden beri takip ettiğim birisi müzisyenanne. Sahibi olduğu bir müzik okulu var, kendisi çocuklar için elinden geleni sevgiyle yapan takdir ettiğim birisiydi. Dolandırıcılık vs diyen oluyor instagramda ama benim zerre şüphem yok çünkü aylardır çırpınışlarına şahitlik ediyoruz tüm takipçiler. Yardım kampanyası için insanlar hesap numarası istediğinde valilik iznini bekleyin dediler, kafalarına göre ilerlemediler. Bu akşam doktor raporu eşliğinde valilik izni ile birlikte paylaşıldı hesap numaraları. Müzisyen annenin sayfasına girerseniz hepsini görebilirsiniz. Türkiyede ameliyat bebek küçük olduğu için riskli bulundu, burada ameliyat olamaz dendi ve almanyaya yönlendirildiler. Avrupa avrupa diye yere göğe sığdırılamayan yerde ise sadece nakil sırasına girmek için dahi para istediler.. Olay parayı toplamakla da bitmeyecek, önce nakil sırasına girmek için gerekli 500bin euro parayı yatıracaklar sonra uygun kalp bulunacak ki 1milyon euro ameliyat parasını yatırıp ameliyat olacak yavrucak. Hem paraya hem duaya ihtiyaçları var..
Bir evladını daha kucağına alamadan toprağa vermiş bir anne için zorun zoru bir imtihan ama umutsuzluğa kapılıp yılmadı. Aylardır sabrını, metanetini ve herşeye rağmen evlatları için gülüşünü saygıyla izliyorum. İnşallah bir an önce kurtulur aile de eski huzurlarına, neşelerine bir an evvel kavuşur. 5-10tl bile olsa damlaya damlaya göl olur.. Aylardır bir haber var mı diye baktığım sayfada geçen hafta bir daha ne zaman yüzünü kablosuz görürüm bilemem diyip çekilen fotoğraftaki gözler beni bitirdi, bir bebek nasıl bu kadar yorgun bakabilir.. Bebek gibi bebek olması keşke bu kadar zor olmasa..

Sizin sayenizde haberim oldu desteğimi esirgemeyeceğim, Allah tüm yavrulara şifa versin. Kıyamam küçücük şeyin her tarafında kablolar makineler :KK43:
Amin amiiin. Evt buna hangi anne yüregi dayanir, hangi vicdan duyarsiz kalabilir. Insaallah biraz daha direnir yavrucak.

Kartal bebek doğmadan öncesinden beri takip ettiğim birisi müzisyenanne. Sahibi olduğu bir müzik okulu var, kendisi çocuklar için elinden geleni sevgiyle yapan takdir ettiğim birisiydi. Dolandırıcılık vs diyen oluyor instagramda ama benim zerre şüphem yok çünkü aylardır çırpınışlarına şahitlik ediyoruz tüm takipçiler. Yardım kampanyası için insanlar hesap numarası istediğinde valilik iznini bekleyin dediler, kafalarına göre ilerlemediler. Bu akşam doktor raporu eşliğinde valilik izni ile birlikte paylaşıldı hesap numaraları. Müzisyen annenin sayfasına girerseniz hepsini görebilirsiniz. Türkiyede ameliyat bebek küçük olduğu için riskli bulundu, burada ameliyat olamaz dendi ve almanyaya yönlendirildiler. Avrupa avrupa diye yere göğe sığdırılamayan yerde ise sadece nakil sırasına girmek için dahi para istediler.. Olay parayı toplamakla da bitmeyecek, önce nakil sırasına girmek için gerekli 500bin euro parayı yatıracaklar sonra uygun kalp bulunacak ki 1milyon euro ameliyat parasını yatırıp ameliyat olacak yavrucak. Hem paraya hem duaya ihtiyaçları var..
Bir evladını daha kucağına alamadan toprağa vermiş bir anne için zorun zoru bir imtihan ama umutsuzluğa kapılıp yılmadı. Aylardır sabrını, metanetini ve herşeye rağmen evlatları için gülüşünü saygıyla izliyorum. İnşallah bir an önce kurtulur aile de eski huzurlarına, neşelerine bir an evvel kavuşur. 5-10tl bile olsa damlaya damlaya göl olur.. Aylardır bir haber var mı diye baktığım sayfada geçen hafta bir daha ne zaman yüzünü kablosuz görürüm bilemem diyip çekilen fotoğraftaki gözler beni bitirdi, bir bebek nasıl bu kadar yorgun bakabilir.. Bebek gibi bebek olması keşke bu kadar zor olmasa..
Evt bu hassas durumda zor zamaninda bile kadinin daha da moralini bozuyorlar. Ne vicdansiz insanlar var. Insatagramda bazi yorumlari okuyunca sinir oluyorum.

Ben de akşam üzeri gördüm. Çok üzüldüm. Eft saati de geçmişti. Yarın küçük de olsa meblağa katkıda bulunacağım.
Bu arada Duru'ya Nefes Ol kampanyası da yardımlarımızı bekliyor.

Umarım bebekler ve çocuklar başta olmak üzere tüm hastalar tez vakitte şifa bulur.

Bende takipteyim en son Ozcan Deniz ailenin iletisim bilgisini sormustu instagramdan. İnsallah buyuk kismini karsilarda digerleri de 3 5 toplanir

Hadi toplayalım bu parayı. 50 100 lira neye vermiyoruzki?

Lükslerimizden kısıp Allahın izniyle kurtalaralım bu yavruyu.

İçim kavruluyor resmen. Rabbim şafi ismiyle şifa versin.

Diren Kartal'ım..

Merhaba kizlar
Kac gündür cok canim sıkkın. Bir hafta kadar önce Instagramda keşfette muzisyenanne nin tesadüfen bir yazisini gördüm. 10 aylik ogluyla ilgili. Acil kalp nakli olmasi gerekiyormuş. Biraz baktim inceledim konuyu ve kartal bebegin o masum resimleri yok mu, o masum bakislari beni bitirdi resmen. Günlerdir uyku uyuyamiyorum desem yeridir. Benimde bir evladim var ve hamileyim. Hamilelik hormonlarininda etkisiyle mi bilmiyorum ama bu bebek beni cok cok etkiledi. Esim kac kez beni aglarken yakaladi. O da yeter artik diyor, Allah yardimcilari olsun diyor ama bn dayanamiyorum. Geceleri uyanip instagrama bakiyorum, sabah uyanip ilk isim bir gelisme var mi diye bakmak oluyor ama maalesef git gide daha kötü haberler gelmeye basladi. Bugün yardim kampanyasi baslattilar. Zaten valilikten izin bekliyorlardi. Cok fazla parayada ihtiyaclari var. Elimden bisey gelmez ama herkes ünlüleri etiketliyor fotonun altina. Bnde en fazla öyle yapabilirim sanirim. Ve en büyük yardim dua. Allah sifalar versin yavruya. Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin. Icim icimi yiyor uygun kalp bulunabilecek mi diye. Cünkü en büyük sorun bebek olmasi ve bebek kalp naklinin yaygin olmamasi. Normalde cocuklarla ilgili kötü bir haberi izleyemem hemen kanal ceviririm. Biri bana anlatsa nolur tamm anlatma derim. Ama bunu ögrenmis bulundum ve cok icim aciyor:dua:
Bende elimden geldigince yardım edicem.ve dua edicez yapacak en iyi şey şu bu anda.
Annesi çok güçlü ve tevekkullu bir kadın.
Umudunuzu dinç tutun inşallah şifa bulacak.
Allah bütün hastalara şifa versin insallah.

Yok bende biliyorum kadın doğru, konu gerçek de , demin kapattılar ondan dedim. Belki bu tarz konu açılmasını mı istemedi bilemedim
Resmî makamlardan izin alınmamış maddi yardım konularına müdahale ediyoruz yasal olmadığından kapatıyoruz ama Kartal bebeğin durumu farklı, izin belgeleri var, Kazen daha ziyade aileyle irtibata geçip konuyla ilgili bilgi alıp, hukuken bir sorun olup olmadığını inceledikten sonra site olarak ne yapılabilir onun kritiğini yapacaktır, o yüzden konu geçici askıya alındı.

Son düzenleme:
Ben sureci ilk basindan beri takipteyim. Annenin neler yasadigini neden almanyada olduklarini hepsine sahidim. Kartalin durumu bir anda degisti daha bayramda yataginda gulucukler saciyordu. Turkiyeye doneceklerdi. Almanyaya nakil icin gitmediler fakat sonradan sartlar degisti. Insallah kurtulacak.
Lutfen 5 10 demeyin bagis yapin lutfen biz bsy yapamayiz demeyin kac kisiyiz su sitede annenin kullanici adi muzisyenanne instagramda inceleyebilirsiniz. Aklima kim geliyorsa dm attim cogu paylasmis. Insallah bagista yaparlar.

Ben sureci ilk basindan beri takipteyim. Annenin neler yasadigini neden almanyada olduklarini hepsine sahidim. Kartalin durumu bir anda degisti daha bayramda yataginda gulucukler saciyordu. Turkiyeye doneceklerdi. Almanyaya nakil icin gitmediler fakat sonradan sartlar degisti. Insallah kurtulacak.
Lutfen 5 10 demeyin bagis yapin lutfen biz bsy yapamayiz demeyin kac kisiyiz su sitede annenin kullanici adi muzisyenanne instagramda inceleyebilirsiniz. Aklima kim geliyorsa dm attim cogu paylasmis. Insallah bagista yaparlar.
Insaallah canim. Halen haber yok. Acaba para toplandi mi? Durumu cok acil cok merak ediyorum

Ben de çok uzun zamandır takip ediyorum. Hamileliğinden beri. Çocuğunun bu durumunda bile insanlar o kadar acımasız eleştirip yorum yazıyor ki bu kadar vicdansız olmalarına şaşıp kalıyorum. O yorumlara bile gülerek kızmayarak cevap verdi. Umudunu hiç yitirmedi. Umarım o minik kuzu bir an önce iyileşir.

Allahım hiç bir çocuk hasta olmasın, üzülmesin, tek dertleri parka gitmek oyuncak istemek olsun, annelerini tek üzdükleri şey de yaramazlıkları olsun.

Back