Yilmaz kartal bebek

Bende uzun zamandır müzisyen annenin takipçisiyim.
Kadının başına gelmeyen kalmadı. Hala umutlu ,sevgi dolu :KK61:
Önce hamileyken bebeğini kaybetti.Kışın müzik okulu çatısı çöktü , projeleri çalındı , köpeği öldü , oğlunun durumu kritik.
Yaşadıkları çok zor, Allah yardımcıları olsun :KK43:

Canım yavrum Rabbim şifasını denk getirsin... Öyle de çok oğluma benziyor ki :( Rabbim ailesine güç kuvvet versin..

Meblağ çok yuksek ama damlaya damlaya göl olur. 4milyon kişi 1 tl verse bile toplanir o para.

Günlerdir konuyu açsam mı diye ben düşünüyordum, iyi ki açtınız.

Haftalardır takip ediyorum müzisyenanne'yi. 1 yaşında oğlum var, Kartal'ı o halde, o hüzünlü bakışlarıyla, o kablolarla, hele ki en son yüzündeki kablolarla gördüğümde abartısız saatlerce ağladım. ig'da bildirimleri açtım, müzisyenanne herhangi bir paylaşım yaptığında telefonuma geliyor, hani güzel bir haber olursa kaçırmayayım diye. en son kalbi durma noktasındayı görünce nerdeyse kendimden geçiyordum ağlamaktan. en son dayanamadım ig hesabımı kapattım. 1 gün geçmedi dayanamadım tekrar açtım. bağış için izin istiyorlardı şükür ki çıktı, hemen elimden geleni yaptım. ig sayfamdaki neredeyse bütün ünlüler repost ettiler kampanyayı, bu biraz umut oldu. şahan gökbakar 20.000tl, uraz kaygılaroğlu 5000 tl bağışlamış. para ne ki toplanır, yeter ki Kartalımız dayansın, yeter ki kalp bulunsun. her gün dua ediyorum, onun için namaz kılıp dua ediyorum. Allahım nolur o güzel yüzü gülsün nolur Allahım diye. Nolur herkes dua etsin. Hatta burdan Salat-ı Tefriciye mi okusak 4444 tane diye başlık açacaktım, nedense çekindim? ben aklıma geldikçe okuyorum. Allahım bağışlasın ailesine, Yarabbi sen çok büyüksün duy sesimizi......

Bende uzun zamandır müzisyen annenin takipçisiyim.
Kadının başına gelmeyen kalmadı. Hala umutlu ,sevgi dolu :KK61:
Önce hamileyken bebeğini kaybetti.Kışın müzik okulu çatısı çöktü , projeleri çalındı , köpeği öldü , oğlunun durumu kritik.
Yaşadıkları çok zor, Allah yardımcıları olsun :KK43:
Bazen hayatta her şey üstüste geliyor. Ama bu en kötüsü olmuş. Insaallah bundan sonrasi aydinlik olur. Yeter ki şifa bulsun kartal bebek.

Merhaba kizlar
Kac gündür cok canim sıkkın. Bir hafta kadar önce Instagramda keşfette muzisyenanne nin tesadüfen bir yazisini gördüm. 10 aylik ogluyla ilgili. Acil kalp nakli olmasi gerekiyormuş. Biraz baktim inceledim konuyu ve kartal bebegin o masum resimleri yok mu, o masum bakislari beni bitirdi resmen. Günlerdir uyku uyuyamiyorum desem yeridir. Benimde bir evladim var ve hamileyim. Hamilelik hormonlarininda etkisiyle mi bilmiyorum ama bu bebek beni cok cok etkiledi. Esim kac kez beni aglarken yakaladi. O da yeter artik diyor, Allah yardimcilari olsun diyor ama bn dayanamiyorum. Geceleri uyanip instagrama bakiyorum, sabah uyanip ilk isim bir gelisme var mi diye bakmak oluyor ama maalesef git gide daha kötü haberler gelmeye basladi. Bugün yardim kampanyasi baslattilar. Zaten valilikten izin bekliyorlardi. Cok fazla parayada ihtiyaclari var. Elimden bisey gelmez ama herkes ünlüleri etiketliyor fotonun altina. Bnde en fazla öyle yapabilirim sanirim. Ve en büyük yardim dua. Allah sifalar versin yavruya. Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin. Icim icimi yiyor uygun kalp bulunabilecek mi diye. Cünkü en büyük sorun bebek olmasi ve bebek kalp naklinin yaygin olmamasi. Normalde cocuklarla ilgili kötü bir haberi izleyemem hemen kanal ceviririm. Biri bana anlatsa nolur tamm anlatma derim. Ama bunu ögrenmis bulundum ve cok icim aciyor:dua:

4 milyon instagram takipçisi olsa herkes 1 tl gönderse, küçük damlalar birikir çığ olur. Elimden bir şey gelmez demeyin. Sigara parasını, ne bileyim o günki kahve paranızı gönderin. Allah yardımcısı olsun Kartal bebeğin.

müzistan anneyi uzundur takip ediyorum. olay gerçek valilik izinleri alındı. ben gerekli yardımı yaptım kendi adıma yapabildiğim kadar. umarım kısa sürede para toplanır o bebe kurtulur :(

Benimde haberim var.Allahim şafi ismiyle şifa versin Insallah annesine babasina bagislasin Rabbim... Allahim kimseyi evladiyla sinamasin.söylenecek çok söz var ama.....!

Merhaba kizlar
Kac gündür cok canim sıkkın. Bir hafta kadar önce Instagramda keşfette muzisyenanne nin tesadüfen bir yazisini gördüm. 10 aylik ogluyla ilgili. Acil kalp nakli olmasi gerekiyormuş. Biraz baktim inceledim konuyu ve kartal bebegin o masum resimleri yok mu, o masum bakislari beni bitirdi resmen. Günlerdir uyku uyuyamiyorum desem yeridir. Benimde bir evladim var ve hamileyim. Hamilelik hormonlarininda etkisiyle mi bilmiyorum ama bu bebek beni cok cok etkiledi. Esim kac kez beni aglarken yakaladi. O da yeter artik diyor, Allah yardimcilari olsun diyor ama bn dayanamiyorum. Geceleri uyanip instagrama bakiyorum, sabah uyanip ilk isim bir gelisme var mi diye bakmak oluyor ama maalesef git gide daha kötü haberler gelmeye basladi. Bugün yardim kampanyasi baslattilar. Zaten valilikten izin bekliyorlardi. Cok fazla parayada ihtiyaclari var. Elimden bisey gelmez ama herkes ünlüleri etiketliyor fotonun altina. Bnde en fazla öyle yapabilirim sanirim. Ve en büyük yardim dua. Allah sifalar versin yavruya. Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin. Icim icimi yiyor uygun kalp bulunabilecek mi diye. Cünkü en büyük sorun bebek olmasi ve bebek kalp naklinin yaygin olmamasi. Normalde cocuklarla ilgili kötü bir haberi izleyemem hemen kanal ceviririm. Biri bana anlatsa nolur tamm anlatma derim. Ama bunu ögrenmis bulundum ve cok icim aciyor:dua:
hamilelik dışında yazıyı sanki ben yazmışım gibi hissettim, sen hamilesin bi de canım etkilenmemeye çalış, ve hamilelerin duası kabul olur derler, bol bol dua et olur mu?

Kizlar para toplanmis hesap kapanmis. Simdi nakil sirasini bekliyceklermis birde kartal bebegin enfeksiyondan kurtulup ameliyata hazir hale gelmesini bekliyceklermis. Insaallah biran önce enfeksiyonuda atlatir bebegim. Nsl sevindim anlatamam. Ahu hanim şoktayim diyor 24 saat dolmadan toplandi diyor. Milletimizin bu bir olma halini cok seviyorum cok duygulaniyorum. Allahim ne kadar sulugöz oldum her seye agliyorum. Millet olarak bir olunca yapamayacagimiz bir sey yokmus bir kez daha anladim.

Kizlar para toplanmis hesap kapanmis. Simdi nakil sirasini bekliyceklermis birde kartal bebegin enfeksiyondan kurtulup ameliyata hazir hale gelmesini bekliyceklermis. Insaallah biran önce enfeksiyonuda atlatir bebegim. Nsl sevindim anlatamam. Ahu hanim şoktayim diyor 24 saat dolmadan toplandi diyor. Milletimizin bu bir olma halini cok seviyorum cok duygulaniyorum. Allahim ne kadar sulugöz oldum her seye agliyorum. Millet olarak bir olunca yapamayacagimiz bir sey yokmus bir kez daha anladim.
Cok sewindim yaa ins bulunur kisa surede

instagramdan gördüm koşa koşa geldim konuya yazayım mutlu haberi diye, benden önce yazılmış..
Rabbim nerde deva bekleyen varsa şifa versin kimseyi evladıyla sınamasın çok zor bir imtihan.. en büyüğü en zoru hatta...

Allah'ım inanamıyorum meblağ toplanmış,ümidim yoktu,yetişmeyecek sanıyordum.Şükürler olsun.
Rabbim tüm şifa bekleyen hastalara şifa versin,kimseye evlat acısı vermesin.

Ben de miletimizin bu birlik gücüyle,anında kenetlenmesiyle öyle gurur duyuyorum ki.Şükürler olsun...

Back