- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 33
- Konu Sahibi Maverick54
kızlar sabah gördüm, eşime resim attım yardım edelim diye biz daha edemeden kapanmış nasıl üzüldüm ya Allahıma şükürler olsunki toplanmış çok sevindim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim cok zor cok. Allah yardimcilari olsun. Iyi haberlerinide bir alalim insaallahAllah yardimcilari olsun. Ben de surekli takip ediyorum. Allah kimseyi evladiyla sinamasin.
Neden üzülüyorsunuz? Para toplanmış ne güzel.İlla ki yardım etmek istiyorsanız bu şekilde yardım bekleyen kartal kadar şanslı olamayan binlerce çocuk var.En kolay ulaşabileceğiniz yine müzisyenanne nin kendi sayfasında paylaştığı yavrucak.kızlar sabah gördüm, eşime resim attım yardım edelim diye biz daha edemeden kapanmış nasıl üzüldüm ya Allahıma şükürler olsunki toplanmış çok sevindim
Amin canim cok zor cok. Allah yardimcilari olsun. Iyi haberlerinide bir alalim insaallah
İnş bakacağım ben önceden inanmazdım hiç yardımcı olmazdım anne olduktan sonra daha hassasım ve inanıyorumki gerçek ihtiyac sahiplerini buluyorNeden üzülüyorsunuz? Para toplanmış ne güzel.İlla ki yardım etmek istiyorsanız bu şekilde yardım bekleyen kartal kadar şanslı olamayan binlerce çocuk var.En kolay ulaşabileceğiniz yine müzisyenanne nin kendi sayfasında paylaştığı yavrucak.
ben de çok ağladım o bebek için...düzelir inşallahMerhaba kizlar
Kac gündür cok canim sıkkın. Bir hafta kadar önce Instagramda keşfette muzisyenanne nin tesadüfen bir yazisini gördüm. 10 aylik ogluyla ilgili. Acil kalp nakli olmasi gerekiyormuş. Biraz baktim inceledim konuyu ve kartal bebegin o masum resimleri yok mu, o masum bakislari beni bitirdi resmen. Günlerdir uyku uyuyamiyorum desem yeridir. Benimde bir evladim var ve hamileyim. Hamilelik hormonlarininda etkisiyle mi bilmiyorum ama bu bebek beni cok cok etkiledi. Esim kac kez beni aglarken yakaladi. O da yeter artik diyor, Allah yardimcilari olsun diyor ama bn dayanamiyorum. Geceleri uyanip instagrama bakiyorum, sabah uyanip ilk isim bir gelisme var mi diye bakmak oluyor ama maalesef git gide daha kötü haberler gelmeye basladi. Bugün yardim kampanyasi baslattilar. Zaten valilikten izin bekliyorlardi. Cok fazla parayada ihtiyaclari var. Elimden bisey gelmez ama herkes ünlüleri etiketliyor fotonun altina. Bnde en fazla öyle yapabilirim sanirim. Ve en büyük yardim dua. Allah sifalar versin yavruya. Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin. Icim icimi yiyor uygun kalp bulunabilecek mi diye. Cünkü en büyük sorun bebek olmasi ve bebek kalp naklinin yaygin olmamasi. Normalde cocuklarla ilgili kötü bir haberi izleyemem hemen kanal ceviririm. Biri bana anlatsa nolur tamm anlatma derim. Ama bunu ögrenmis bulundum ve cok icim aciyor
Eyvah ! İnşallah kimseyi kandırmamışlardır...http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem...dim-kampanyasina-inceleme-baslatildi-1921992/
Ameliyatın Türkiye'de yapılabildiğini biliyordum. Sonuçta bakanlık soruşturma başlatmış. Bakalım sonuç ne çıkacak.
İnşallah insanların duygularıyla oynanmamıştır ve inşallah Türkiye'de bu ameliyat yapılmıyorsa (ki ben yapılıyor diye biliyorum çünkü bir arkadaşımın bebeği de buna benzer bir ameliyatı yıllar önce olmuştu) sağlık bakanlığı bu konuyu ele alır.
Benim canımın içine kalp nakli yapıldı, şükürler olsun... Ankara başkent üniversitesi bu konuda çok iyi, en çok da bebeklere kalp nakli /kalp ameliyatı yapılıyor. Kalp nakli için donör bulmak zor. Bağış çok çok çok az. Diyeceğim o ki Türkiye'de nakil ameliyatları çok sayıdan ben başarılı olarak gerçekleştiriliyor. Haberi ilk gördüğüm an asparagas olduğunu düşündüm. İnşallah insanların vicdanlarıyla oynamamaışlardır.
Organ bağışı hayat kurtarıyor, kalp nakli için önemli olan donör ile nakil olacak kişinin kan grubunun aynı olması, vücut ağırlıklarının aynı olması, kalbin iyi durumda olması. Bağış yapın hayat kurtarın.
Az buz değil 4 milyon dolar bi ameliyat nasıl bu kadar tutar ayrıca para nereye gidiyor gözüyle gördü mü herkes bencr bu yardım hateketleri devletin kontrolünde yapılmalı şimdiye kadar az bağış paraları cebe atılmadıSoruşturma başlatılmış , turkiyede ameliyat yapılmıyor diye gittiler ama suda var bizim ülkemizde organ nakli malasef yok gibi bisey orads daha cabuk sira buluyor ve bir anne ne yapsın herşeyi denemiş olabilir... sonuçta parayi cebine indirmeyecek cocugunun ameliyatı için kullanacak
Evt bende ögle haberlerinde izledim. Resmen şok oldum. Bu soru cok sorulmustu neden Türkiyede degil diye. hep 1 yas alti yok diye cvp vermisti. Bakalim ne olacak soruşturmanin sonucu. Belgelerde bir Türkiyedeki bir doktorun Almanyaya yönlendirmesi vardi sanki diye hatirliyorum. Artik izleyip görecegiz bakalim.http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem...dim-kampanyasina-inceleme-baslatildi-1921992/
Ameliyatın Türkiye'de yapılabildiğini biliyordum. Sonuçta bakanlık soruşturma başlatmış. Bakalım sonuç ne çıkacak.
İnşallah insanların duygularıyla oynanmamıştır ve inşallah Türkiye'de bu ameliyat yapılmıyorsa (ki ben yapılıyor diye biliyorum çünkü bir arkadaşımın bebeği de buna benzer bir ameliyatı yıllar önce olmuştu) sağlık bakanlığı bu konuyu ele alır.
Evt bende ögle haberlerinde izledim. Resmen şok oldum. Bu soru cok sorulmustu neden Türkiyede degil diye. hep 1 yas alti yok diye cvp vermisti. Bakalim ne olacak soruşturmanin sonucu. Belgelerde bir Türkiyedeki bir doktorun Almanyaya yönlendirmesi vardi sanki diye hatirliyorum. Artik izleyip görecegiz bakalim.