Yilmaz kartal bebek

kızlar sabah gördüm, eşime resim attım yardım edelim diye biz daha edemeden kapanmış nasıl üzüldüm ya Allahıma şükürler olsunki toplanmış çok sevindim

kızlar sabah gördüm, eşime resim attım yardım edelim diye biz daha edemeden kapanmış nasıl üzüldüm ya Allahıma şükürler olsunki toplanmış çok sevindim
Neden üzülüyorsunuz? Para toplanmış ne güzel.İlla ki yardım etmek istiyorsanız bu şekilde yardım bekleyen kartal kadar şanslı olamayan binlerce çocuk var.En kolay ulaşabileceğiniz yine müzisyenanne nin kendi sayfasında paylaştığı yavrucak.

O para toplandı çok şükür
Almanya'ya gidiyorlar tedavi için uzun süreli
Artık gönderilen parayı da iade ediyor buyuzden para gönderilmesine gerek kalmadı
Duyarlı insanları çok seviyorum ...

Arkadaşlar Kartal bebek için para toplandı ama ihtiyacı olan birçok çocuğumuz var. 11 aylık SMA hastası Duru var, Duru'ya Nefes Oluyoruz kampanyasına destek olabilirsiniz. 21 yaşında balkondan düşen ve sadece göz temasıyla iletişim kuran Melike'ye fizik tedavisi için destek olabilirsiniz. Kartal gibi pek çok çocuğu kurtarma imkanınız var.

İnş bakacağım ben önceden inanmazdım hiç yardımcı olmazdım anne olduktan sonra daha hassasım ve inanıyorumki gerçek ihtiyac sahiplerini buluyor

Son videosu yine perişan etti beni acı çektiği çok belli hiçbir çocuk bunlari yaşamayı haketmiyor annelik çok feci bişey sanki kendi evladim gibi geliyor nefesim kesiliyor izlerken

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem...dim-kampanyasina-inceleme-baslatildi-1921992/

Ameliyatın Türkiye'de yapılabildiğini biliyordum. Sonuçta bakanlık soruşturma başlatmış. Bakalım sonuç ne çıkacak.
İnşallah insanların duygularıyla oynanmamıştır ve inşallah Türkiye'de bu ameliyat yapılmıyorsa (ki ben yapılıyor diye biliyorum çünkü bir arkadaşımın bebeği de buna benzer bir ameliyatı yıllar önce olmuştu) sağlık bakanlığı bu konuyu ele alır.

ben de çok ağladım o bebek için...düzelir inşallah

Eyvah ! İnşallah kimseyi kandırmamışlardır...

Soruşturma başlatılmış , turkiyede ameliyat yapılmıyor diye gittiler ama suda var bizim ülkemizde organ nakli malasef yok gibi bisey orads daha cabuk sira buluyor ve bir anne ne yapsın herşeyi denemiş olabilir... sonuçta parayi cebine indirmeyecek cocugunun ameliyatı için kullanacak

Benim canımın içine kalp nakli yapıldı, şükürler olsun... Ankara başkent üniversitesi bu konuda çok iyi, en çok da bebeklere kalp nakli /kalp ameliyatı yapılıyor. Kalp nakli için donör bulmak zor. Bağış çok çok çok az. Diyeceğim o ki Türkiye'de nakil ameliyatları çok sayıdan ben başarılı olarak gerçekleştiriliyor. Haberi ilk gördüğüm an asparagas olduğunu düşündüm. İnşallah insanların vicdanlarıyla oynamamaışlardır.
Organ bağışı hayat kurtarıyor, kalp nakli için önemli olan donör ile nakil olacak kişinin kan grubunun aynı olması, vücut ağırlıklarının aynı olması, kalbin iyi durumda olması. Bağış yapın hayat kurtarın.

Türkiyede olduğunu dememesi yanlış ama sonuçta canin parçası donor bulmaazsa oturup bekleyecek degil elinden geleni yapmaya çalışan bir anne bence kimseyi çocuğuyla kandırmış değil... hepsi çocuğu için

Az buz değil 4 milyon dolar bi ameliyat nasıl bu kadar tutar ayrıca para nereye gidiyor gözüyle gördü mü herkes bencr bu yardım hateketleri devletin kontrolünde yapılmalı şimdiye kadar az bağış paraları cebe atılmadı

InsAllah yavrucaga en kisa zamanda kalp bulunur.

Sorusturma baslatilmis dogrumu yanlis mi bilmiyorum. Ama yanlis hatirlamiyorsam aile Türkiye´de böyle bir ameliyatin yapilamayacagini söylemis ve sanirim bu dogru degil. Evet Türkiye´de bagis cok cok az ve aile bu yüzünden yurtdisini tercih etmis olabilir. Tabi aile alman vatandasi veya sigortali olmadigi icin ameliyata dogal olarak ücretsiz degil.

Avrupada bazi ülkelerde organ bagisi zorunludur yani ben organlarimi bagislamiyorum diye belirtmeseniz her beyin ölümü gerceklesen insandan organlarini aliyorlar. Ben sahsen bunuda dogru bulmuyorum. Insanlarin organ nakli hakinda bilincli aydinlatilmasi taraftariyim.

Ben zamaninda beya bir arastirmistim ve o an cidden sok olmustum. Eminimki cogu insanda bu konu hakkinda fazla bilgi sahibi degil

Evt bende ögle haberlerinde izledim. Resmen şok oldum. Bu soru cok sorulmustu neden Türkiyede degil diye. hep 1 yas alti yok diye cvp vermisti. Bakalim ne olacak soruşturmanin sonucu. Belgelerde bir Türkiyedeki bir doktorun Almanyaya yönlendirmesi vardi sanki diye hatirliyorum. Artik izleyip görecegiz bakalim.

Aile Türkiye'de çok az yapıldığını soylede evet ama Kartal bebeğin durumunun riskli olmasindan dolayı başvurduğu hastanelerin hic birinin kabul etmediğini de söyledi. Turkiyede hic yapilmiyor demedi yani.

Evet belgelerden birinde Türkiye´de süt cocuguna henüz nakil yapilmadigi/yapilamadigi yaziyordu. Bu dogurumu yanlismi ben gercekten suan merak ediyorum. Cünkü eger dogru degilse acilan sorusturmayi ben anliya biliyorum. Umarim yinede bir sorun cikmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…