- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.141
Bu ay ben ilk defa hayıt suyu kullanıyorm eşimde çakşırKilo vermek faydalı olur canm vermeye devam et bitkisel beslen bitkisel macunlar kullan eşinde kullansn. Olur inşallah tez zamanda rabbim nasip etsin inşallah
Süpersin kilo vermek sana çok iyi gelecek emin olEvet canım ilaç kullandım insülün direncim düştü 82 kiloydum şuan 74 kiloyum kilo da veriyorum yani
İnşAllah canımCanım ben de aynıyım hep negatif gördüğüm için bi gün pozitif göreceğime umudum maalesef azamma ALLAH ne dilerse o olur Ona güveniyorum Onun verdiği kadere seve seve razıyım.birbirmize dua ediyoruz merak etme güzel şeyler olacak biiznillah hepimiz için ❤
Eveet canım gerçekten iyi geliyorSüpersin kilo vermek sana çok iyi gelecek emin ol❤
Amin inşallah Allah büyük canım elbet birgün ve yakın zamanda hissediyorum arka arkaya hamile haberleri vereceğiz nurdanAllahım sen bize karnımız burnunuzda bebek arabaları bebek giysileri odaları bakmayı almayı nasip et
Ne güzel söyledin inşallah canımAmin inşallah Allah büyük canım elbet birgün ve yakın zamanda hissediyorum arka arkaya hamile haberleri vereceğiz nurdan
Maşallah kuzum güzel kilo vermişsinEvet canım ilaç kullandım insülün direncim düştü 82 kiloydum şuan 74 kiloyum kilo da veriyorum yani
Canım benim sakın umutsuz olma Allah büyüktür. Ama senide anlıyorum bende bı ara öyleydim ama sonra kendime dedimki "herşeyin sahibi Allah sen iste rabbin büyük inşallah nasip edicek." Hem üzülmekte hiç bir şeye çare değil bize hayatı daha çekilmez yaptırıyor sadece. Sen evladının umuduna sarıl inşallah Allah tez vakitte nasip eder sana anneliğiCanım böyle değildim ama artık son 3 4 aydır nedense olacağına dair bir umudum kalmadı gibi ya ne bilim kafaya takmak istemiyorum oda olmuyor
Yüreğine sağlık ALLAHrazı olsun canım hepimizin adına kabul eylesin inşalllah
Canım sen çatlama görmüştün bekliyordun dimi. Var mı vücuttta bi değişiklik nasılsınCanım benim sakın umutsuz olma Allah büyüktür. Ama senide anlıyorum bende bı ara öyleydim ama sonra kendime dedimki "herşeyin sahibi Allah sen iste rabbin büyük inşallah nasip edicek." Hem üzülmekte hiç bir şeye çare değil bize hayatı daha çekilmez yaptırıyor sadece. Sen evladının umuduna sarıl inşallah Allah tez vakitte nasip eder sana anneliğiBende 3 yıllık evliyim 7 8 kez klomen tedavisi gördüm 3 aşılama oldum hiç birinden olumlu sonuç alamadım. Ve doktorların dedgine göre hiç bir problemde yok.
Evet canım bekliyorum hala ama hiç bir belirti yok bu ay için pek umudumda yokCanım sen çatlama görmüştün bekliyordun dimi. Var mı vücuttta bi değişiklik nasılsın
Verdim de ben ramazan da alanlardanım gece yiyip yatıyoruz yaMaşallah kuzum güzel kilo vermişsin
Hümeyrosssss arkadaşımız için okudum Allah tüm dualarini kabul eylesin tez zaman da sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin canımAynen öyle canım burdan birbirimize ettiğimiz dualar bile umutlandiriyor beni
Bazi insanlar fuzuli fazlalik Allah sana hayirlisiyla bir evlat versin hepimize uzulme elbet en guzel zaman da gelecek yavrun eltini yolmak istiyorum ne sinir bozucuAh kuzum bugun eltim avucuna erik alıp resim atmış arkasından hamile olsaydın canın çekerdi aşerirdin yazmış ölür müsün öldürür müsün kadını mübarek aylarda komalık edeceğim olan o olacak yani sabahdan beri gözümde yaş kalmadı
Tatlı düşkünlüğün yoksa çok tüketme canım o bile fark ettirrVerdim de ben ramazan da alanlardanım gece yiyip yatıyoruz ya
Neden olmasınnnnnnKızlar sürekli hafif hafif başım ağrıyor bu belirti midir sizcebat 3 mayıs
Henüz kaydedeğer bi şey yok bakalım canım nasipEvet canım bekliyorum hala ama hiç bir belirti yok bu ay için pek umudumda yok ☺. Sende durumlar nasıl canım varmı bı değişiklik