Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki göğüslerin hassaslasti mi canim benim belim bayağı ağrıyor be arada sol kasigima sancı giriyor 🙏
Canım ben ayın 6sında çatlatma iğnesi olmuştum ondan beridir zaten göğüslerim çok hassas ve akıntım var beyaz şekilde sıvı bakalım yarın yapıcam test görcem inşallah hamileyimdir ya baya bi heveslendin çünkü hüsran olmasından korkuyorum :KK43:

Canım ben ayın 6sında çatlatma iğnesi olmuştum ondan beridir zaten göğüslerim çok hassas ve akıntım var beyaz şekilde sıvı bakalım yarın yapıcam test görcem inşallah hamileyimdir ya baya bi heveslendin çünkü hüsran olmasından korkuyorum :KK43:
İyi düşün iyi olsun bak silik çizgiyo görmüşsün zaten gelmiş bebeğin canım ❤️😍

Merhaba bizde 2.5 yildir evliyiz. 1 senedir bebek istiyoruz baslarda cok onemsemiyoduk olursa olur diyoduk ama sn 6 7 aydir surekli calismalar bunu yonde. Gecen ay adetim 16 gun gecikti surekli test yaptim 16 gun boyunca sadece birinde silik 2. Cizgi cikmisti ama sonuc hep husran. Normalde 29 30 da bir adet olurum degismez kendimi bildim bileli boyledir. Ilk defa o ay gecikti cok umutlanmistim kan testi bile yaptirmistm idrar belki yanlstir diye. Ama negatif.
Bu ayda 6 gun gecikti idrar testi yaptim negatif cikti. Sonra kahverengi lekelenme oldu adetim basliyor herhalde dedim ped koydum ama butun gun o ped dolmadi normalde gunse 6 7 tane degistirirdim. Ufacik parmak ucu gibi kahvereni akinti oldu. 3 gun surdu 3 gun sonunda bi anda kesildi. Kontrol amacli ped kullandim ama kullanmasam da olurdu o dereceydi. Tuvalette peceteye falan geliyodu yani. Simdide hafif beyaz seffaf gibi akintim var. Bide surekli gazim var arada kasiklarima birsey batiyo geciyor sonra ama baska hic biseyim yok. Acaba hamileyim ki boyle belirtileri olup hamile olan var mi arkadaslar ? Cok istiyorum bebisimin olmasini.

Merhaba bizde 2.5 yildir evliyiz. 1 senedir bebek istiyoruz baslarda cok onemsemiyoduk olursa olur diyoduk ama sn 6 7 aydir surekli calismalar bunu yonde. Gecen ay adetim 16 gun gecikti surekli test yaptim 16 gun boyunca sadece birinde silik 2. Cizgi cikmisti ama sonuc hep husran. Normalde 29 30 da bir adet olurum degismez kendimi bildim bileli boyledir. Ilk defa o ay gecikti cok umutlanmistim kan testi bile yaptirmistm idrar belki yanlstir diye. Ama negatif.
Bu ayda 6 gun gecikti idrar testi yaptim negatif cikti. Sonra kahverengi lekelenme oldu adetim basliyor herhalde dedim ped koydum ama butun gun o ped dolmadi normalde gunse 6 7 tane degistirirdim. Ufacik parmak ucu gibi kahvereni akinti oldu. 3 gun surdu 3 gun sonunda bi anda kesildi. Kontrol amacli ped kullandim ama kullanmasam da olurdu o dereceydi. Tuvalette peceteye falan geliyodu yani. Simdide hafif beyaz seffaf gibi akintim var. Bide surekli gazim var arada kasiklarima birsey batiyo geciyor sonra ama baska hic biseyim yok. Acaba hamileyim ki boyle belirtileri olup hamile olan var mi arkadaslar ? Cok istiyorum bebisimin olmasini.
Olabilir canım test yaptın mı

🙏🙏 Bismillahirrahmanirrahim 🙏🙏

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

🙏 500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım 🙏

🤲🤲🤲 Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün🤲

Z Zeynepfz5 Okudu
Ahsen555 Ahsen555
adessa01 adessa01 . 🌹Okunacak arkadaşımız
Mucizemm222 Mucizemm222 Okudu
Life light Life light okudu
Humeyrosssssss Humeyrosssssss .
@lettyortiz
@Ala ala
@Dogakuzeyim
Magnifiaque Magnifiaque . Okudu
K Kubkubra okudu
🤗🤗🤗 Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur 😍😍

🙏🙏🙏Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar🙏🙏🙏
Canım okudum biiznillah kabul olur ❤️Arkadaşımız için

Z Zeynepfz5 Mucizemm222 Mucizemm222 Life light Life light Humeyrosssssss Humeyrosssssss Magnifiaque Magnifiaque K Kubkubra arkadaslar hepinizin agzina yuregine saglik insallah hepimiz en kisa zamanda hamile kalip bebeklerimizi kucagima aliriz bende zeynep arkadasimiza daha onceden okumustum bu gecede sizlerin niyetleri icin okudum allah kabul etsin insallah. Bu topikte az kisiyiz dualarida kaciran arkadaslar oluyor baska dua topiklerine katildim benim niyetime okuyan her arkadasim icin okudum hepinizden allah razi olsun sizde haklarinizi helaledin.

Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 14. Günü üsttekini iki gün çnce yapmıştım alttaki ikisini bu sabah ????

Eklentiler

• EC629EF0-3913-4563-8CDC-98E7D5A7B62A.jpeg
    EC629EF0-3913-4563-8CDC-98E7D5A7B62A.jpeg
    111,3 KB · Görüntüleme: 20
X