- 5 Şubat 2018
- 975
- 2.625
- 37
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #7.001
Testi yaptım tabiki negatif halen azar azar kan geliyot hiç böyle az gelmezdi biraz üzülğyorum böyle bol bol gelse tamam reglm diyicem ama işaretledim takvime yani bu ay elendim herhalde ay ne saçma şey yani geçikse anlarım ayol ama nedir bu böyle 5 gün önce lekelenme vücurdum saçmaladı resmenTest yap demiştim yapmadın mi
Testi yaptım tabiki negatif halen azar azar kan geliyot hiç böyle az gelmezdi biraz üzülğyorum böyle bol bol gelse tamam reglm diyicem ama işaretledim takvime yani bu ay elendim herhalde ay ne saçma şey yani geçikse anlarım ayol ama nedir bu böyle 5 gün önce lekelenme vücurdum saçmaladı resmen
Neyse
Ben şöyle bir karar aldım her ay regl olsamda kutlama yapıcam olmasamda
Regl olunca yasaklı şeylerden tüketerek kendimi ödüllendiriyorum böylelikle kazan kazan durumu psikolojim bozulmuyor kutlamalara devam
Kuzum senin adet mı bebek mı oldu şimdi giremedim ne zamandırTesti yaptım tabiki negatif halen azar azar kan geliyot hiç böyle az gelmezdi biraz üzülğyorum böyle bol bol gelse tamam reglm diyicem ama işaretledim takvime yani bu ay elendim herhalde ay ne saçma şey yani geçikse anlarım ayol ama nedir bu böyle 5 gün önce lekelenme vücurdum saçmaladı resmen
Neyse
Ben şöyle bir karar aldım her ay regl olsamda kutlama yapıcam olmasamda
Regl olunca yasaklı şeylerden tüketerek kendimi ödüllendiriyorum böylelikle kazan kazan durumu psikolojim bozulmuyor kutlamalara devam
Eveeetttkizlar merhaba.inatla bebeklere kavusmak icin cailsmaya devam mi?
Değerlerin yüksek çıkmış neEki Görüntüle 2678184
Hanımlar bu benim tahlil sonucum doktorum ultrosanda polikistik over dedi sonra bu testleri yaptı sonuçlarım nasıl sizce?
Ne anlamadım?Değerlerin yüksek çıkmış ne
Değerlerin yüksek mi çıkmış ne dedim kuzum yüksek yani değerlerinNe anlamadım?
Doktor daha iyi bilir ama ben olduğunu düşünmüyorum.değerleriniz güzel geldi bana.fsh olması gerektiği gibi.Eki Görüntüle 2678184
Hanımlar bu benim tahlil sonucum doktorum ultrosanda polikistik over dedi sonra bu testleri yaptı sonuçlarım nasıl sizce?
Hadi yaa kaç olmadı lazımDeğerlerin yüksek mi çıkmış ne dedim kuzum yüksek yani değerlerin
Doktorum beklediğimden iyi dedi ama ben net öğrenmek istedimDoktor daha iyi bilir ama ben olduğunu düşünmüyorum.değerleriniz güzel geldi bana.fsh olması gerektiği gibi.
Bilmiyorum. Sınırı da benimkine doktorum olması gerektiği gibi demistiHadi yaa kaç olmadı lazım ☹
Hayır gayet iyi değerleriniz pko değilsiniz.hem pko için bunlarda bir ölçüt değil genelde amh bakılır ama bu değerlere göre değilsiniz.çünkü benim değerlerimde böyle.hatta fsh falan çok iyi maşallah.eğer lh/fsh 3 ve üzeri olsaydı pko denirdi. Sizinkini böldüğümüz zaman öyle bir sayı çıkmıyorDoktorum beklediğimden iyi dedi ama ben net öğrenmek istedim
Onlar gebe kalmayı kolaylaştırır canım sadece pkolulara verilmez.değerlerin çok iyi.kaç yıldır deniyorsunHımm. Doktorum ultrosanda baktı bana öyle dedi sonra klomen ve Matofin verfi