- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 2.953
- 25
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.961
ay bende heyecanlandım hemen buraya da yaz inşallah güzel haberlerin gelirBu hafta herhangi bo gün godecem
İnşallah kuzum hayırlı haberler alırızay bende heyecanlandım hemen buraya da yaz inşallah güzel haberlerin gelir
Ay sorma ya adetim 4.haftasi gecikmesi yine gecikio bir ay sabah 2 tane test yaptım ilki çok az belirdi ikincisi de çıkmadıCanım çalışmalar nasıl gidiyor
Bu hafta falan hastaneye gidecez işteAy sorma ya adetim 4.haftasi gecikmesi yine gecikio bir ay sabah 2 tane test yaptım ilki çok az belirdi ikincisi de çıkmadı
Doktoruma yazdım 4. Haftama gircem yine gecikti bu ayda dedim gel kuzum dediBu hafta falan hastaneye gidecez işte
Siz naptınız kuzum varmı gelismelerDoktoruma yazdım 4. Haftama gircem yine gecikti bu ayda dedim gel kuzum dedi
Test yap demiştim yapmadın mikızlar ben biraz endişeiyim bugün ve dün lekelenme oldu azıcık reglim 26 temmuz görünüyor acaba erken adet mi olucam içimi endişe kapladı ne yapsam bilemedim
Ne kadar doğru bilemem çamaşır suyuyla yapılıyo bide çamaşır suyunu denedim gebelik varsa köpürür diyordu benimki kocaman köpük oldu ama yok yarın gidicem hastaneyeKızlar denemedim ama evde yapılabilen hamilelik testi yöntemi buldum yarın denicem
Eki Görüntüle 2665724
Üzüldüm ama canım belliydi zaten.Bu kadar uzun zamanda çıkmaması garipti zaten.Adet düzenleyiciyi içip testlerini yaptır.hormonlarda sorun olabilir.Bebişim yokmuş yine çıkmadı adet söktürücü verdi bide adet düzenleyici önümüzdeki ayda adet görünce gidiecm 2.3. günü
Bakacak işteÜzüldüm ama canım belliydi zaten.Bu kadar uzun zamanda çıkmaması garipti zaten.Adet düzenleyiciyi içip testlerini yaptır.hormonlarda sorun olabilir.
Allah akıl fikir versinKızlar denemedim ama evde yapılabilen hamilelik testi yöntemi buldum yarın denicem
Eki Görüntüle 2665724