- 2 Mayıs 2020
- 423
- 175
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.941
Hamile kalmak için, enfeksiyon için herşeye iyi geliyormuşNeye faydaliymis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile kalmak için, enfeksiyon için herşeye iyi geliyormuşNeye faydaliymis
Evliyseniz gebelik belirtisi olabilir.Kızlar merhaba adetime bir kaç gün var ama bir akıntı var beyazımsı bir şekilde niye olabilir yardımcı olabilirmisiniz
Evliyim canımEvliyseniz gebelik belirtisi olabilir.
O akıntı ilk defa oluyorsa gebelik olabilir diye biliyorum canımEvliyim canım
İnşAllah canım teşekkür ederimO akıntı ilk defa oluyorsa gebelik olabilir diye biliyorum canım
Rica ederim nedemek inşallah istediğin gibi bir sonuçla karşılaşırsın.ve inşaallah bende en kısa zamanda eşime bir bebiş müjdesi veririmİnşAllah canım teşekkür ederim ❣
İnşAllah canım , inşAllahRica ederim nedemek inşallah istediğin gibi bir sonuçla karşılaşırsın.ve inşaallah bende en kısa zamanda eşime bir bebiş müjdesi veririm
Evde ovulasyon testi var yarın alırım gebelik testiniTest yapsana bı bakalim
Bende adet sancilarim oluyo 2 aydır gecikiyorum 1.ay normal adetim oluyo sonra olmam gereken aydan 1 ay geç oluyorum ve bu 2. Kez oldu bu ay 3. Haftaya girdimEvde ovulasyon testi var yarın alırım gebelik testini
Belki başkalarıda yaşamıştır diye sormak iatedim ağrıyı
Bence 3 günde bir kandan baktır mutlaka çıkar hormon artışı pozitif kal bir bakmışsın hamilesinYaptım testi negatif kanda da negatif çıkıyo bende anlamış değilim bakalım hayırlısı da bu aralar mide bulantısı yanması oluyo yine
İnşallah canım işte haftaya falan gidecez bakalım ne dicekBence 3 günde bir kandan baktır mutlaka çıkar hormon artışı pozitif kal bir bakmışsın hamilesin
Test yaptırdın mıAy kızlar yarın doktoruma sorsammiki adet olmadım hala diye
Yok canım yapamadım ya haftaya doktorumla konuştum haftaya gel kuzum dediTest yaptırdın mı
Hadi pazartesiye az kaldı güzel haberlerin olsunYok canım yapamadım ya haftaya doktorumla konuştum haftaya gel kuzum dedi