- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 2.952
- 25
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.841
Ne için buCanım denemedim ama kurban kesmeyi düşünüyorum inşallah
Bilmiyorum ki canım allaha rıza için kesiliyor çocuk olmuyor ya onun içinNe için bu
Adak mı canım benim de içimden geçiyor.Bilmiyorum ki canım allaha rıza için kesiliyor çocuk olmuyor ya onun için
Kuzum bu ne içinCanım 41gün 41 acve hurmasına Meryem suresi ve kurban kestirmeyi de denedin mi
Adağım yok canım aslında sadece böyle bişey isteyip olmuyorsa bir adak kesin diyorlarAdak mı canım benim de içimden geçiyor.
Bende duymuştum canım onu önü açılır vesile olur derlerAdak demişim kurban yani işte
İnşAllah canım imkanın varsa sende yap ben bir kurban alıp kuran kursuna verdirmeyi düşünüyorumBende duymuştum canım onu önü açılır vesile olur derlerhayırlısı olsun inşallah
Bende bir kaç hafta önce eşime söylemiştim kurban bayramı geçsin bakalım dedi benim içimdende lösev ya da çocuk esirgeme geçiyor.İnşAllah canım imkanın varsa sende yap ben bir kurban alıp kuran kursuna verdirmeyi düşünüyorum
Aaa evet oda çok mantıklı niye benim aklıma gelmedi o daha iyi olur canımBende bir kaç hafta önce eşime söylemiştim kurban bayramı geçsin bakalım dedi benim içimdende lösev ya da çocuk esirgeme geçiyor.
Gönlünden nere geçerse canımAaa evet oda çok mantıklı niye benim aklıma gelmedi o daha iyi olur canım
Amin İnşAllah canımGönlünden nere geçerse canımallah güç kuvvet versin inşallah da gönlümüzden geçeni yapabilelim.
Çocuk için ama genel bi istek için de olur ama Meryem suresi çocuk için okunuyorKuzum bu ne için
Adağım yok canım aslında sadece böyle bişey isteyip olmuyorsa bir adak kesin diyorlar
Bende duymuştum canım onu önü açılır vesile olur derlerhayırlısı olsun inşallah
Evet kızlar yapalım bunu inşallah belki vesilemiz budur kurban çok mühim ve tesirli bi ibadet ben her türlü yardımımı Kuran kursuna yapıyorum en faziletli yer ilim talebesine yardım olduğunu çok yerde okudum ondan dolayı. Diğer kurumlar da çok değerli tabi Allah Kabul eylesin hepimizinkiniİnşAllah canım imkanın varsa sende yap ben bir kurban alıp kuran kursuna verdirmeyi düşünüyorum
İnşAllah canım aklımdaydı benim senin söylemenle netleştirdimEvet kızlar yapalım bunu inşallah belki vesilemiz budur kurban çok mühim ve tesirli bi ibadet ben her türlü yardımımı Kuran kursuna yapıyorum en faziletli yer ilim talebesine yardım olduğunu çok yerde okudum ondan dolayı. Diğer kurumlar da çok değerli tabi Allah Kabul eylesin hepimizinkini
İnşAllah canım aklımdaydı benim senin söylemenle netleştirdim
Nasıl ya noldu canım geçmiş olsun hayır olsun inşallahKızlar ben hastanedeyim bebeğim melek oldu
Canım çok üzüldüm iyi misin senKızlar ben hastanedeyim bebeğim melek oldu