- 9 Aralık 2019
- 347
- 414
- 33
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.861
Canımm takdiri ilahi gerçekten melek oldu oSen nasılsın nasıl oldu canımKızlar ben hastanedeyim bebeğim melek oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm takdiri ilahi gerçekten melek oldu oSen nasılsın nasıl oldu canımKızlar ben hastanedeyim bebeğim melek oldu
Benim de dün aklımdaydı nerde bu kız niye yazmıyor dedim bende çok üzüldümAy aklım Larka ’da kendimi bi şeye veremiyorum resmen kızlar ben de yaşadım aynı şeyleri kalp atışını duymaya gittiğim gün kürtaj oldum Larkayı anlıyorum ben aynı yerden yandım bilirim hislerini
Merhaba bende hala tık yok testlerde negatif çıktı nedenini anlamış değilim sizin çocuğunuz varmı yada bu konu hakkında bi bilginiZ varmı acabaAynen öyle hayırlısı
Bende daha adet olmadım benim de testlerim negatifMerhaba bende hala tık yok testlerde negatif çıktı nedenini anlamış değilim sizin çocuğunuz varmı yada bu konu hakkında bi bilginiZ varmı acaba
Sizin kaç gün geçti üstünden?Bende daha adet olmadım benim de testlerim negatif
Gebelik testiSizin kaç gün geçti üstünden?
2 hafta kadarGebelik testi
Yok adetin üstünden kaç gün geçtiGebelik testi
Yani adetin üstünden kaç gün geçtikten sonra test yaptınız ve kan testinede baktınızmı ordandamı negatif çıktıGebelik testi
Ölmek istiyorum sadece tek isteğim şuan Allah affetsin ama yaşamak istemiyorumAy aklım Larka ’da kendimi bi şeye veremiyorum resmen kızlar ben de yaşadım aynı şeyleri kalp atışını duymaya gittiğim gün kürtaj oldum Larkayı anlıyorum ben aynı yerden yandım bilirim hislerini
Canım benim bir defa veren Rabbim bir daha verir insaAllah. Kendine eziyet etme ne olur. Ne desek boş acısı bambaşka biliyorum. Şu zor anında dua et insaAllah Rabbim tez vakitte mutluluğunu tamamına erdirir.Ölmek istiyorum sadece tek isteğim şuan Allah affetsin ama yaşamak istemiyorum
İçim paramparça yok olmak istiyorum sadece sizleri uzdugum içinde özürdilerim hepinizdenCanım benim bir defa veren Rabbim bir daha verir insaAllah. Kendine eziyet etme ne olur. Ne desek boş acısı bambaşka biliyorum. Şu zor anında dua et insaAllah Rabbim tez vakitte mutluluğunu tamamına erdirir.
Estafurullah kuzum burda herkes kardeş gibi birbirimizin acısını mutluluğunu paylaşıyoruz beraber sıkıntı çekip sıkıntılarımızı paylaşıyoruzSizleri de uzdugum için
İçim paramparça yok olmak istiyorum sadece sizleri uzdugum içinde özürdilerim hepinizden