Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar son adet tarihim 3 haziran bugün ise 11 temmuz ve hala adet olmadım test yaptım negatif çıktı kan testi yaptım yine negatif çıktı halada adet yok sizce nedendir kanda negatif olmasıda normalmi bilgisi olan varmı.genel adet döngülerimde 28 düzenli neden böyle olduğunu anlamış değilim.cvp verirseniz çok sevinirim

Herkese mrb. Uzun zamandır yazılanlardan uzak kaldım. Rahim filmi için yazan arkadaşlar olmus. Kesinlikle anestezi almadan çektirin. Anestezi alıp uyuşma olmayınca film çekilirken rahim kanalları tepkime yapıyormuş ve rahim filmi sonrası hamile kalan çok oluyormus. Ağrıyor biraz ben tıp fakultesinde yaptirmistim ağrı kesici bile yapmadan direk film çektiler. Ama dayanilmayacak bir durum değil.

Ay aklım Larka Larka ’da kendimi bi şeye veremiyorum resmen kızlar 😔 ben de yaşadım aynı şeyleri kalp atışını duymaya gittiğim gün kürtaj oldum 😪 Larkayı anlıyorum ben aynı yerden yandım bilirim hislerini 😔
Ölmek istiyorum sadece tek isteğim şuan Allah affetsin ama yaşamak istemiyorum

Sizleri de uzdugum için
Canım benim bir defa veren Rabbim bir daha verir insaAllah. Kendine eziyet etme ne olur. Ne desek boş acısı bambaşka biliyorum. Şu zor anında dua et insaAllah Rabbim tez vakitte mutluluğunu tamamına erdirir.
İçim paramparça yok olmak istiyorum sadece sizleri uzdugum içinde özürdilerim hepinizden

Larka Larka Aşk olsun ne üzmesi. Aynı yollardan geçenler birbirine yük değil yol arkadaşı olur. Burası imtihan yeri. Bizler aciz kullariz düşe kalka ilerleyeceğiz işte. Benim kendi adıma tek üzüntüm gececegin yolları bilmem ama ne kadar anlatırsam anlatayım sana gosterememem. Ama geçecek biliyorum. Sen de yaşayarak göreceksin. Bu melek nasıl umut olduysa sana yeni bir melekte seni bekliyor emin ol. Birini veren Rabbim tekrar nasip edecek insaAllah.

X