Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Varsa çıkar 5 gün gecikmen var. Testi yap yoksa da adet olmak için bişeyler yaparsın böyle beklemek daha sıkıcı olmalı

Bende foruma bugün katıldım 2 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz olmuyor eşimdede bendede problem yok önerileriniz nelerdir yumurtlama tesyi kullaniyorum son iki ay kullandim bu ayda kullaniyorum

Varsa çıkar 5 gün gecikmen var. Testi yap yoksa da adet olmak için bişeyler yaparsın böyle beklemek daha sıkıcı olmalı
Nasıl yani 5 gün mü ben takvim tutma programı indirdim 8 gün geçti diyor. Sanırım hastaneye gitsem iyi olur hatta çıkıcam şimdi HCG garanti sonuç verir idrar için yarını bekleyemiycem. Teşekkürler

Canım yap test at kafandan olduğun durum negatif görmekten daha çok yoruyor bence emin ol

Bana da iyi geldi canım iyi gibi aynen yarın gideceğim bakalım ne diyor doktor
Canım hiç sıkma canını herşey gayet güzel en kısa zamanda bebişte gelicek bak gör

Selam kızlar nasılsınız gelismeler nasıl eşim izinde diye pek giremiyorum birlikte vakit geçiriyoruz inşallah bu ay bebislerimiz tutar
benim bugun pik günüm bu ay tutmayacağını biliyorum ama

Deniz istiyorum artık tatil istiyorum 21 yıllık hayatımda hiç deniz yüzü görmedik İstanbul'da gezmek dışında suya bı kere girdim o da buz gibiydi Şubat'ta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…