- 17 Ağustos 2019
- 7.480
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.781
Varsa çıkar 5 gün gecikmen var. Testi yap yoksa da adet olmak için bişeyler yaparsın böyle beklemek daha sıkıcı olmalıMerhaba ben bir buçuk senedir evliyim son adet tarihim 3 haziran.bugün 8. Gün oldu adetim gecikti halada tık yok.daha test yapmadım.hiçbir belirtide yok sadece göğüslerimde hafif sızı ve karıncalanma var.sizce gebelik varmıdır adetlerimde düzenli ama ne olur ne olmaz diye hala gelmesini bekliyorum.Sabır diyorum ya test yapsam pozitif çıkmasa diye korkuyorum.sizce gebelik varmıdır
İyi canım senden naberNaber kızlar
Bende iyiyim canım biraz hasta gibiyim oturuyorum öyleİyi canım senden naber
Nasıl yani 5 gün mü ben takvim tutma programı indirdim 8 gün geçti diyor. Sanırım hastaneye gitsem iyi olur hatta çıkıcam şimdi HCG garanti sonuç verir idrar için yarını bekleyemiycem. TeşekkürlerVarsa çıkar 5 gün gecikmen var. Testi yap yoksa da adet olmak için bişeyler yaparsın böyle beklemek daha sıkıcı olmalı
Geçmiş olsun canım neyin varBende iyiyim canım biraz hasta gibiyim oturuyorum öyle
Halsizim canım önemli değilGeçmiş olsun canım neyin var
CanımSonuçlarıma bakar mısınız bi kızlar
Canım yap test at kafandan olduğun durum negatif görmekten daha çok yoruyor bence emin olMerhaba ben bir buçuk senedir evliyim son adet tarihim 3 haziran.bugün 8. Gün oldu adetim gecikti halada tık yok.daha test yapmadım.hiçbir belirtide yok sadece göğüslerimde hafif sızı ve karıncalanma var.sizce gebelik varmıdır adetlerimde düzenli ama ne olur ne olmaz diye hala gelmesini bekliyorum.Sabır diyorum ya test yapsam pozitif çıkmasa diye korkuyorum.sizce gebelik varmıdır
İyilik sağlık diyetle uğraşıyoruz senNaber kızlar
Bana da iyi geldi canım iyi gibi aynen yarın gideceğim bakalım ne diyor doktorCanımbütün değerlerin güzel bence.
Canım hiç sıkma canını herşey gayet güzelBana da iyi geldi canım iyi gibi aynen yarın gideceğim bakalım ne diyor doktor
benim bugun pik günümSelam kızlar nasılsınız gelismeler nasıl eşim izinde diye pek giremiyorum birlikte vakit geçiriyoruz inşallah bu ay bebislerimiz tutar❤
Aman aynı günlük işler vallaİyidir canım Senden
Sıkmıyorum canım inşallah olacakCanım hiç sıkma canını herşey gayet güzelen kısa zamanda bebişte gelicek bak gör♥
benim bugun pik günümbu ay tutmayacağını biliyorum ama
Yok balım değerlendiriyoruz zatenSıkmıyorum canım inşallah olacak ❤ kız madem pik günün niye olmayacağını biliyorsun değerlendir
Hıı inşallah görürsünde şok geçirirsinYok balım değerlendiriyoruz zatenalışkanlık yaptı olmaması çift çizgi görürsem şok geçirebilirim