Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben anestezi almadan çektirdim. İnat etmiştim herkes çok ağrılı vay bayılan oluyor falan fistan bir sürü şey duydum. Sırf bana böyle kesin anestezili çekin dayanamazsın diyenlere inat anestezi almadan çekindim iyikide almamışım. Özel de çektirdim filme girmeden 15 dakika önce bana iki tane iğne vurdurlar hemşire şey dedi biri ağrısı kesici karışık iğne dedi öbürü sanırım sırf antibiyotikdi bilmiyorum tam. Filme alındım altımda ki herşeyi tamamen çıkardım. Oraya alet flan yerleştirdi başlıyorm dedi ve karnıma bir anda kramp girdi şiddetli adet ağrısı gibi düşün sonra doktor kımıldama kızım hiç hemen geçecek dedi. Tamam bitti tüpler açık dedi benimde ağrım geçti yani toplasan ağrı 2 dakika sürdü. İki dakikalık ağrı için anestezi almaya değmez bence.
Çok doğru

İyiyim canım evimde sitemdeki çocuklara kuranı Kerim öğretiyorum sıra ile geliyorlar birini yolladım diğerini bekliyorum 😊bi yandan sıkı bi diyetteyim 3. Haftama girdim aç aç geziyorum öyle yani sen iyisin dimi❤
Ne kadar güzel maşallah sana.saglikla verirsin İnşallah kiloları.uni okurken ev arkadasima kuranı Kerim dersi vermeye bı arkadaşı geliyordu ama ondan çok ben ogreniyodum yanlarnda oturuyodum sadece 😃😀😃

Ben de varım 1 yılı geçti istiyoruz olmuyor tedaviye başladım şu an sonuç bekliyorum. Bu süreçte soğan kürü yaptım bal tarçın çörek otu yaptım işe yaramadı. Ama soğan kürünün gercekten o kadar güzek faydaları var ki tam zamanında yumurtlamam ve adetim oldu soğan kürü yaptığım aylarda. Bakalım bundan sonrası nasip kısmet sırasıyla gelsin bebişler inşallah

Merhaba ben bir buçuk senedir evliyim son adet tarihim 3 haziran.bugün 8. Gün oldu adetim gecikti halada tık yok.daha test yapmadım.hiçbir belirtide yok sadece göğüslerimde hafif sızı ve karıncalanma var.sizce gebelik varmıdır adetlerimde düzenli ama ne olur ne olmaz diye hala gelmesini bekliyorum.Sabır diyorum ya test yapsam pozitif çıkmasa diye korkuyorum.sizce gebelik varmıdır 🤔🙄

X