- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 2.952
- 25
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.801
Hakkımızda hayırlısı olsun canlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay şu ilaçlar işe yarasında ben razıyımHıı inşallah görürsünde şok geçirirsin çifte bayram yaparsın canım inşallah
Aaa deme öyle olmamasi için bir sebep yok olacak inşallahCanım hiç sıkma canını herşey gayet güzel en kısa zamanda bebişte gelicek bak gör♥
benim bugun pik günüm bu ay tutmayacağını biliyorum ama
Nasıl toplanıyo merak ettimMerhaba kızlar nasılsınız . dün yumurtalarım toplandı cumartesi günü transferim var hayırlı bi şekilde sonuçlanır insallah
Yarar canım inşallahay şu ilaçlar işe yarasında ben razıyım
İnşAllah güzel sonuç alırsınızMerhaba kızlar nasılsınız . dün yumurtalarım toplandı cumartesi günü transferim var hayırlı bi şekilde sonuçlanır insallah
Anestezi veriliyor canım 1 2 saat dinlenip bırakıyorlar seni öncesinde yumurtaları büyütmek için iğne veriliyorNasıl toplanıyo merak ettim
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırızMerhaba kızlar nasılsınız . dün yumurtalarım toplandı cumartesi günü transferim var hayırlı bi şekilde sonuçlanır insallah
Aaa deme öyle olmamasi için bir sebep yok olacak inşallah ❤
Hepimizin güzel haberleri gelir inşallah bir an önceİnşAllah güzel sonuç alırsınız ❤
Amin canım insallahHayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız
Var mı ağrın fln.Amin canım insallah
Amin canım insallahİnşAllah güzel sonuç alırsınız ❤
Var biraz kasıklarda agrım ama rahme çizik atıldığında daha fazlaydı agrımVar mı ağrın fln.
Kuzum sen muayene olmak için hangi gün gidicektinİnşAllah güzel sonuç alırsınız ❤
Geçmiş olsun canım bebiş gelsinde ne ağrı kalır ne bişey ilk işlemindi dimi bu daha önce denemiş miydinizVar biraz kasıklarda agrım ama rahme çizik atıldığında daha fazlaydı agrım
Acılı bı islem miAnestezi veriliyor canım 1 2 saat dinlenip bırakıyorlar seni öncesinde yumurtaları büyütmek için iğne veriliyor
Yarın gidiyorum tatlım benKuzum sen muayene olmak için hangi gün gidicektin
Haber ver canım çıkıncaYarın gidiyorum tatlım ben