-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.501
Bilmyrm ki canm eğer tıkalıysa 2.3 kez sıvı verdiklerinde çok agrı çekmiş arkdş dayanamadm dedi. Tabi mecbur kalırsak yaptrcaz ama anesteziyle yaptrrm heralde bilmyrm yada düzgün yapan biyere gidilir.Videoyu izleyin bence hiç ağrı sızı hiç birşey yok o sıvı aynı zamanda hamile kalmayıda kolaylaştırıyor yavaş spermler hızlanıyormuş
Ay canım eşim izinli tüm düzenim değişti evde olunca hiç bir iş tam olmuyor ya
Adetin bitti mi canım seninAy canım eşim izinli tüm düzenim değişti evde olunca hiç bir iş tam olmuyor ya
Yok canım daha bitmedi sen oldun mu peki hadi inşallah olmamissindirAdetin bitti mi canım senin
Kahverengi lekem geldi canım 2 güne sökülürYok canım daha bitmedi sen oldun mu peki hadi inşallah olmamissindir
İnşallah gelmezKahverengi lekem geldi canım 2 güne sökülür
İnşAllah canımİnşallah gelmez
Yap tabi canım denemekten ne çıkar hem rahimin temizlenmiş olurİnşAllah canımacaba diyorum bu ay yine mi soğan kürü yapsam
Zararlı diyorlar ama 6 ay da bir yapılması gerekir diyor kimisiYap tabi canım denemekten ne çıkar hem rahimin temizlenmiş olur
Canım tam 15 gün yapma 5 yada 7 gün yap bence ilk 15 gün sadece ve 6 ay sonra tekrar 15 gün diye biliyorumZararlı diyorlar ama 6 ay da bir yapılması gerekir diyor kimisi
Kaç çıktı peki çok takılma değerlere degisiyo cunkuMerhaba kızla amh testimin sonucu çıktı
0,71Kaç çıktı peki çok takılma değerlere degisiyo cunku
Peki bu doktorlar neden amh baktırıyor ki çok saçma.bunun bi tedavisi yok buna baktırıp insanı strese sokup var olan rezervini de bitiriyorlar.benim doktoruma bu testi yaptırayım mı diye sordum hayır ne gerek var seni strese sokar tedavisi yok dedi.sana testeredişli aslanpençesi hayıt tohumu ve arı sütü tavsiye ederim.çaylar için prof.saraçoğlunu ona danışarak al.çünkü ben okuyorum bi çok arkadaş kafasına göre alıyor içiyor ve değerlerini bozuyor.
Şu an hayıt içinyorum sabah ve akşam bir de arı sütü bal polen propolis karışımı.Peki bu doktorlar neden amh baktırıyor ki çok saçma.bunun bi tedavisi yok buna baktırıp insanı strese sokup var olan rezervini de bitiriyorlar.benim doktoruma bu testi yaptırayım mı diye sordum hayır ne gerek var seni strese sokar tedavisi yok dedi.sana testeredişli aslanpençesi hayıt tohumu ve arı sütü tavsiye ederim.çaylar için prof.saraçoğlunu ona danışarak al.çünkü ben okuyorum bi çok arkadaş kafasına göre alıyor içiyor ve değerlerini bozuyor.
Evet ama hayıtı yumurtlamadan önce bırakmak lazım.Adetin 3.günü başlanıp yumurtlamada bırakılacak bana asistanı öyle anlattı.ama dediğim gibi herkesin derdi başka.iyi bir yere danışıp almak lazım.arı sütü propolis karışımını da beeo marka ve eğriçayırı öneririm canımŞu an hayıt içinyorum sabah ve akşam bir de arı sütü bal polen propolis karışımı.
bakıcam canım söylediğin markalra. Adetin 5.günü başladım. Yumurtlamanın başladığı derken adet bitiminden 5 gün sonra mı bırakmam lazım yani? yoksa 12. gün mü anlamadım onu canımEvet ama hayıtı yumurtlamadan önce bırakmak lazım.Adetin 3.günü başlanıp yumurtlamada bırakılacak bana asistanı öyle anlattı.ama dediğim gibi herkesin derdi başka.iyi bir yere danışıp almak lazım.arı sütü propolis karışımını da beeo marka ve eğriçayırı öneririm canım
Yumurtlama öncesi bırakmak lazım akıntıyı görür görmez denilebilir.mesela ben erken yumurtluyorum adetin 3.günü başlayıp 5 gün boyunca sabah hayıt akşam aslanpençesi içiyorum bıratıyorum.sabahları aç karnına da arı sütü karışımı yiyorum 1 çay kaşığı.bakıcam canım söylediğin markalra. Adetin 5.günü başladım. Yumurtlamanın başladığı derken adet bitiminden 5 gün sonra mı bırakmam lazım yani? yoksa 12. gün mü anlamadım onu canım
Aynen canım kararsız kaldımCanım tam 15 gün yapma 5 yada 7 gün yap bence ilk 15 gün sadece ve 6 ay sonra tekrar 15 gün diye biliyorum
Kaç yaşındaydın canım