Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepinize soruyum da bı akıl verin annem ve babam ben 3 yaşımdayken eyilmislar 18 yıl oldu babam 2.annemle ben 5 yaşımda evlendi ve düğünlerini gördük bu günüme kadar çok zorluklar yaşadım acı çektim çok ağladım neyse oraları anlatmıyorum bile şimdi şöyle bi sıkıntımız var ben kendi tarafıma gebe olduğumu nasıl solicemi bilmiyorum ikinci annem çok erken der afedersiniz ikizim de bende aynı sene içinde evlendik o nisanda ben elimde ikizim evlendi 2.ay hamile kaldı çok erken afedersiniz kudurdunuzmj diye bı ton laf söyledi ben de guatrdan dolayı ilaç kullanıyorum ne zaman konu açılsa korunun tedavini ol acele etmeyi. Korunun korunun diyip duruyo küçük amcamın eşiyle konuştum hamile olduğumu söylemedim acele etmeyin çocuk için diyo eşimin ailesi duysa sevinçten deliye dönerler sürpriz yapacaz pazartesi günü eşimin arkadaşları duymuş çok sevinmisler ben söylemek istemiyorum açıkçası söylesem dedikodusu çok olacak vay efendim acele ettiler de kudurdular da durmadılar da bı ton laf cekecem iyice strese girdim ya siz napardiniz bişey söyleyin bana ya😢😢😢😭😭

Hepinize soruyum da bı akıl verin annem ve babam ben 3 yaşımdayken eyilmislar 18 yıl oldu babam 2.annemle ben 5 yaşımda evlendi ve düğünlerini gördük bu günüme kadar çok zorluklar yaşadım acı çektim çok ağladım neyse oraları anlatmıyorum bile şimdi şöyle bi sıkıntımız var ben kendi tarafıma gebe olduğumu nasıl solicemi bilmiyorum ikinci annem çok erken der afedersiniz ikizim de bende aynı sene içinde evlendik o nisanda ben elimde ikizim evlendi 2.ay hamile kaldı çok erken afedersiniz kudurdunuzmj diye bı ton laf söyledi ben de guatrdan dolayı ilaç kullanıyorum ne zaman konu açılsa korunun tedavini ol acele etmeyi. Korunun korunun diyip duruyo küçük amcamın eşiyle konuştum hamile olduğumu söylemedim acele etmeyin çocuk için diyo eşimin ailesi duysa sevinçten deliye dönerler sürpriz yapacaz pazartesi günü eşimin arkadaşları duymuş çok sevinmisler ben söylemek istemiyorum açıkçası söylesem dedikodusu çok olacak vay efendim acele ettiler de kudurdular da durmadılar da bı ton laf cekecem iyice strese girdim ya siz napardiniz bişey söyleyin bana ya😢😢😢😭😭
Canım benim sen artık ayrıldın ekmeğin bölündü çocuk yapmışsın yapmamışsın o kimseyi ilgilendirmez üvey anneni de teyzeni de halanıda. İçin rahat olsun bence herkes istediğini düşünsün. En güzel duyguyu tadacaksın inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bunlara kafanı takma stres yapma bebeğine yazık

Canım benim sen artık ayrıldın ekmeğin bölündü çocuk yapmışsın yapmamışsın o kimseyi ilgilendirmez üvey anneni de teyzeni de halanıda. İçin rahat olsun bence herkes istediğini düşünsün. En güzel duyguyu tadacaksın inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bunlara kafanı takma stres yapma bebeğine yazık
Aglicam ya bugüne kadar ne gorfuysem hep onlardan gord onların yüzünden üzüldüm kırıldım laf yedik bugüne kadar

Bencede ahsen haklı bekle 3 ay bitene kadar söyleme. Çok sık görüşüyor musun.
Hayir o yüzden kimseyi aramak sormak görüşmek istemiyorum aslında beni çok etkiliyor ne ladar da onlar benim ailem olsa evlenirken bile kimsenin yardımı madi bana çeyiz borcam takımımı bile kendim aldım ben işten cikmafan önce yıllık iznimi kullanmamıştım 2 haftalık 1200 lira yatmıştı onu la aldım bı 600 70p bab ekledi bana evden şunu aldık sana bunu aldık diye kimse diyemez aldığım maaşı harcligimi yol paramı alıp eve veriyodum tabi alacaklar 4 yıldır çalışıyorum kuaförüm normalde 1 buçuk senedir a101de çalıştım hayatım sinir stres sıkıntı ve gözyaşı dan ibaretti ya evlwndigimdrm beri düzeldi inan

Maşallah tutmuş hamilesin senin nasıl oldu canım bu ay adetine kaç gün vardı öğrendin kaç kez ilski oldu
Benim.domtorum adet söktürücü verdi normalde ama eşim içme onu dedi ben 2 3 gün kullandım başta bebek varsa ölür dedi bıraktım onu sonra adet oldum 2 3 günü gel demişti kanamamon gittim yumurtalık testi yaptılar kist falan varmı diye baktı sağlıklısı iyi dedi 14 gün diye bişey yok o genel konusulan bişey dedi adetin bittikten sonra 10 gün say dedi 10.fun birer gün arayla ilişkiye girin dedi ama bazen birer gün arayla bazen arka arkaya yaptık erkekler malum duramıyolar🤭 neyse bugün adet olmam gerek ama olmadım meğer benim yumurtala. Dönemin 10.gun ve devamiymis yani ben hep 14.gun bekliyodum işte geçenlerde baktım tesadüfen umudum yoktu bana da şok oldj

X